Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Opfrisser voor de trainers en leiders

Tijdens de aftrapbijeenkomst van 16 september is een verschillend aantal onderwerpen ter sprake gekomen. Voor degene die daar  niet aanwezig was, maar zeker ook nog een keer voor hen die er wel waren , even weer een aantal zaken die  extra aandacht verdienen:

Trainingstijden:
Het trainingsschema geeft aanvangs- en eindtijden aan. Houd je aan die tijden. De trainer na jou wil ook graag op zijn/haar tijd beginnen en een vol uur trainen. Houd je ook wat het veld betreft aan het schema( veld 2 of 4)

Ballen:
Zo’n 6 weken nadat we zijn begonnen, levert een kleine inventarisatie in het ballenhok op dat er zeker 15! ballen missen. De bossages rond de velden maken het soms wat lastig maar probeer er alles aan te doen alle ballen mee terug te nemen naar het ballenhok. Haal een weggeschoten bal direct uit de bossages. Dat zoekt gemakkelijker. Dit geldt natuurlijk ook voor de ballen op de wedstrijddag. Gebruik geen trainingsballen voor de wedstrijden. Als je (een)extra bal(len) wilt voor de wedstrijd, geef dat aan bij je leeftijdscoördinator. De trainer en niet de spelers halen de ballen uit het hok en brengen ze terug. Als je een bal echt kwijt bent, graag doorgeven aan de leeftijdscoördinator.

Hoedjes:
Er mist een groot aantal hoedjes in het ballenhok. De wedstrijdtassen bevatten hoedjes voor de wedstrijd. Gebruik de hoedjes voor de trainingen niet op zaterdag. Verzoek: zorg er voor dat de hoedjes terug komen in het ballenhok. Zonder hoedjes kun je niet trainen.
Bedenk dat we zuinig moeten zijn op het materiaal. Daarmee doen we de club maar zeker ook onszelf een groot plezier.

Verlichting
Soms blijft de verlichting op het trainingsveld nodeloos branden na de training. De laatste trainer moet het licht uitdoen.  Vergeet ook niet de kleedkamers af te sluiten.

Voor vragen of opmerkingen kun je je tot de leeftijdscoördinator wenden:
Senioren                                  : Alexander Boer & Ginus Gangelhof
JO17 en JO19                         : Henk Middeljans
JO14 en JO15                         : Harry van Veldhuizen
JO10, JO11, JO12 en JO13    : Riekel Pinkster
Puppy's, JO8, JO9                 : Harry Eising

De technische commissie

Peter Roos in de Emmer Courant

In de Emmer Courant van 1 oktober jl. stond een leuk interview met Peter Roos waarin hij inging op z'n betrokkenheid bij DZOH. Lees het hier.

Nieuw bestuurslid Jelle Dokter stelt zich voor

"Hallo, mijn naam is Jelle Dokter en ik ben bij de laatste ALV, woensdag 25 september, gekozen tot bestuurslid voetbaltechnische zaken.
Ik ben 54 jaar en getrouwd. Ik heb 2 zoons die voetballen in de JO19-1. Ik heb als hobby’s voetbal en lezen. Alhoewel het lezen de laatste tijd er nogal bij inschiet. Ik loop nog niet zo heel lang bij DZOH, maar ik heb al wel een redelijk voetbalverleden. Vanaf mijn 7e tot en met mijn 32e heb ik gevoetbald. Ik kreeg toen een zware blessure. Ondanks meerdere pogingen om terug te komen, was dat het einde van mijn voetbalcarrière.
ijn zoons gingen voetballen en het duurde niet lang totdat ik trainer werd van de F3. 5 jaar later was ik trainer van de D’s. Daarna gingen mijn jongens bij FC Emmen voetballen. Bij FC Emmen, ben ik jeugdscout en teammanager geweest.
Als bestuurslid voetbaltechnische zaken ga ik meehelpen het voetbal op een hoger plan te krijgen. Daarvoor zal ik ten eerste een voetbaltechnisch beleidsplan moeten gaan maken. In dit plan komt het voetbaltechnisch verhaal, de taken en verantwoordelijkheden van de technische commissie en het kader en de doorkijk naar de komende jaren. Daarnaast zullen er nog andere zaken moeten worden opgepakt, onder ander op financieel gebied.
Mochten jullie nog meer willen weten over mij. Ik ben regelmatig op het sportpark en jullie kunnen mij altijd aanschieten. En het kan gebeuren dat ik mensen aanschiet, omdat ik wat wil weten."
Met sportieve groet, Jelle Dokter

Vrijwilligers (update)

Na onze wervingscampagne hebben zich 36 nieuwe vrijwilligers aangemeld! Wij zijn blij met deze enthousiaste mensen en wensen ze veel succes en plezier binnen onze vereniging. Natuurlijk kunnen wij nog meer enthousiaste mensen gebruiken. Wij zijn met name op zoek naar EHBO’ers en mensen die op het wedstrijdsecretariaat trainers/leiders/ouders en scheidsrechters willen ontvangen. Aanmeldingen hiervoor én voor andere taken graag via mail naar moniquegooijer@dzoh.nl.
Namens de vrijwilligerscommissie, Monique Gooijer

RABO CLUB SUPPORT

De Rabobank Emmen-Coevorden neemt jaarlijks het initiatief om een deel van het coöperatief dividend te investeren in de samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied. Onze vereniging heeft zich ook aangemeld en samen met ca. 200 andere verenigingen en stichtingen uit onze omgeving nemen wij deel aan de actie Rabobank ClubSupport 2019. Vanaf VRIJDAG 27 SEPTEMBER kunnen  leden van de Rabobank Emmen-Coevorden een stem uitbrengen. Ieder lid krijgt 5 stemmen, waarbij er maximaal  2x een stem op dezelfde vereniging of stichting mag worden uitgebracht.  De stemperiode duurt tot en met 11 OKTOBER. Wij hopen dat onze DZOH-leden die ook lid zijn van de Rabobank  zoveel mogelijk hun stem uitbrengen op onze vereniging.
Het bestuur

DZOH 1 - Alcides
16-11-2019
1 - 1 (3 - 5)
Gorecht 1 - DZOH 1
23-11-2019
15:00
ALLE WEDSTRIJDEN EN UITSLAGEN
Meer informatie over het
Oldenburger|Fritom JO11 en JO9 toernooi DZOH

Van het bestuur

Teamnieuws

ZELF TEAMNIEUWS INSTUREN

Stand DZOH 1

PosTeamPnt
1LTC 118
2Gorecht 117
3Gramsbergen 116
4DZOH 116
5FC Meppel 115
6NEC Delfzijl 113
7DESZ 111
8Drenthina 111
9The Knickerbockers 110
10De Griffioen 18
11SV Bedum 18
12FC Wolvega 16
13De Weide 16
14Elim 13
Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu