Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Nils Tuijn maakt overstap naar DZOH

Nils Tuijn komt volgend seizoen de aanval van DZOH versterken. Nils is een snelle aanvaller die goed uit de voeten kan op de vleugels. De 23 jarige student Finance & Control aan de Stenden Hogeschool heeft te kennen gegeven weer een stap hoger te willen voetballen. Nils heeft jaren in de jeugd bij VV Emmen gevoetbald (2e divisie) en tevens een jaar in het eerste elftal gespeeld. Na een seizoen niet te hebben gevoetbald is hij dit seizoen actief bij SC Angelslo. De Technische Commissie is blij met de komst van Nils. Technisch Commissielid Ginus Gangelhof verteld; “DZOH staat altijd open voor ambitieuze voetballers die een stap willen maken en zich verder willen ontwikkelen bij DZOH. Ambitie, ontwikkelen en plezier zijn kernwoorden die goed binnen onze vereniging passen”, aldus een opgetogen Gangelhof. DZOH heet Nils van harte welkom bij onze vereniging.

Nieuwe voorzitter DZOH stelt zich voor

Marco van Gessel is de nieuwe voorzitter van DZOH. In het stukje hieronder stelt hij zich voor.

Lees verder

Keeperstrainer gezocht

DZOH is op zoek naar een keeperstrainer voor onze senioren- en jeugdselectiekeepers m.i.v. het seizoen 2019-2020.

Wij vragen/verwachten:

 • Aantoonbare vaardigheden die opgedaan zijn vanuit opleiding, dan wel ervaring of vanuit een combi van beide;
 • Een persoon de ambities heeft om onze keepers te begeleiden en verder te ontwikkelen;
 • Hierin een coachende functie heeft en deze tot uitvoering brengt;
 • Goed kan communiceren met de keepers, de selectietrainers en de TC;
 • Beschikt over goede organisatorische, communicatieve en pedagogische vaardigheden
 • Organiseert keeperstrainingen voor de A-senioren selectiekeepers en de jeugd (JO19 t/m       JO-13) selectiekeepers;
 • Creëert een optimale leeromgeving binnen zijn keepersgroepen, zodat er een maximale ontwikkeling voor alle selectiekeepers plaatsvindt;
 • Adviseert de selectietrainers in de keuze van het indelen van de selectiekeepers;
 • Bezoekt wedstrijden van de senioren en jeugdselectiekeepers;
 • Levert een proactieve bijdrage in het opzetten in samenwerking met de TC van hun beleidsplan, met in dit geval specifieke aandacht voor het opleiden/trainen (jeugd)keepers;
 • Voor de overige werkzaamheden en trainingstijden geldt: in overleg met TC, de A-senioren, selectietrainers en jeugdselectietrainers.

Indien u hiervoor belangstelling heeft verzoeken wij u vriendelijk dit middels een schriftelijke sollicitatie , met vermelding van motivatie en CV, kenbaar te maken per e-mail  alex.boer@ziggo.nl

Melvin Meijerink Trainer JO15-2

De technische commissie en Melvin Meijerink hebben een akkoord bereikt over het hoofdtrainerschap van de JO15-2. Melvin is een jonge enthousiaste trainer die volgend seizoen het 3e jaar als jeugdtrainer bij DZOH ingaat. Dit jaar heeft hij de JO14-1 onder zijn hoede en heeft hij de finale gehaald van de beker. Een prachtig resultaat dat een apotheose moet krijgen op zaterdag 1 juni in Zuidwolde.
Ginus Gangelhof van de TC verteld; ”DZOH is er trots op dat het huidige trainerskader grotendeels intact blijft. Continuïteit, Herkenbaarheid en het doorontwikkelen van zowel de jeugdspelers alsook het trainerskader is in onze ogen de kracht van opleiden”.
De TC wenst Melvin volgend jaar heel veel plezier en succes met de JO15-2.

Ben jij de nieuwe trainer van DZOH 2 ?

DZOH (Drentse Zuid Oost Hoek) is een Emmer voetbalvereniging uit de wijk Rietlanden met ongeveer 800 actieve voetballers. DZOH heeft een groot aantal jeugdleden die opgeleid worden naar de senioren. Het aantal senioren teams is groeiende waardoor de eerste 3 senioren teams selectieteams zijn. Alle standaard jeugd selectieteams spelen op landelijk divisie niveau.
DZOH is daarbij op zoek naar een trainer voor de 2e selectie, momenteel uitkomend in de reserve hoofdklasse. De club en spelersgroep zoeken dan ook een trainer die ervaring heeft met het trainen van senioren en daarmee procesmatig en doelgericht kan werken. De tweede selectie bestaat uit spelers die de stap naar het eerste elftal kunnen maken en uit spelers die reeds een paar jaren spelend zijn in de tweede selectie. Een goede mix van ervaring en potentie.

DZOH zoekt een trainer die:

 • In het bezit is van een TC3 diploma
 • Sociaal vaardig is
 • Op een positieve manier fanatiek is
 • Een natuurlijk overwicht heeft
 • Ervaring met en passie voor het geven van voetbaltraining
 • Goed kan samenwerken met de trainer van de eerste- en derde selectie
 • Op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdag beschikbaar is

Wanneer u geïnteresseerd bent ontvangen wij graag per mail een CV met begeleidende motivatiebrief. Dit kan verstuurd worden naar alex.boer@ziggo.nl. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de technische commissie, Alexander Boer (06-52636879)

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu