Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Sponsorcommissie

Welkom bij DZOH
Graag willen we u laten kennis maken  met de cultuur van DZOH, hoe we met elkaar omgaan en hoe steeds  meer  mensen betrokken raken bij onze vereniging. Want dat is wat we zijn; een vereniging.  Inmiddels  is de vereniging gegroeid naar 55 teams (2012/2013) en is DZOH een van de weinige groeiende verenigingen in de regio. De groei vindt plaats bij verschillende doelgroepen binnen de club, jeugdvoetbal vanaf de jongste pupillen, seniorenvoetbal (35+) en meisjes/vrouwen voetbal.  Niet alleen nieuwkomers maar ook sporters van andere voetbalclubs,  en vanuit andere sporten, maken de keus om bij DZOH te komen voetballen vanwege de uitstekende faciliteiten en sportmogelijkheden.

Media
DZOH staat geregeld in de media en zoekt ook bewust de publiciteit op om te laten zien waar we mee bezig zijn.  Zo zijn er regelmatig krantenartikelen in het Dagblad van het Noorden, items op RTV Drenthe en radio interviews. De onderwerpen gaan niet alleen over de sportieve prestaties maar ook over de maatschappelijke activiteiten van DZOH. Tijdens deze publiciteitsacties  worden de sponsoren niet vergeten en dat wordt zeer op prijs gesteld.

Website
DZOH heeft een uitgebreide website (DZOH.nl) die wordt beheert door een aantal actieve webmasters. Alle leden kunnen artikelen aandragen en de website wordt dagelijks actueel gehouden. De website biedt ook mogelijkheden voor reclame uitingen van sponsors.

Sport heeft een waarde
De economische waarde van sport komt bij DZOH tot uitdrukking in een gezonde exploitatie van het sportpark door een groeiende groep gebruikers en bezoekers die van de faciliteiten gebruik maken. De vele leden zorgen voor een vaste stroom aan contributiegelden en op de wedstrijddagen zorgen de vele sporters en bezoekers voor een jaarlijks stijgende omzet. Omzet die wordt gebruikt voor opleiding van trainers, goede trainingsattributen en een moderne accommodatie.

Sponsoring heeft een waarde
Dit gegeven is met cijfers te onderbouwen maar wat minstens zo belangrijk is en veel moeilijker in harde cijfers aan te geven is zijn de niet-financiële waardes. Het indirect rendement bestaat uit lagere zorgkosten, minder verzuim op school en werk en vergroting van de leefbaarheid door een positieve gedragsverandering van de gebruikers. Door uw organisatie aan DZOH te verbinden laat u zien dat u volledig achter deze gedachte staat en uw bedrijf/organisatie onze club wilt ondersteunen.

DZOH heeft de laatste jaren grote stappen gezet in ledengroei  en op facilitair gebied en ook de komende jaren staan er weer een aantal grote vernieuwingen op het programma. Door de steun van leden en sponsors zijn we in staat het sportpark uit te bouwen tot een modern complex met alle nodige voorzieningen om te kunnen sporten in een omgeving waar een ieder zich thuis voelt. DZOH is van mening dat goede en moderne faciliteiten nodig zijn om in de toekomst aantrekkelijk te kunnen zijn  voor leden en sponsors. Dat kunnen we niet alleen en daarom zijn blijvend op zoek naar ondersteuning en wie weet kunnen we elkaar daar in vinden.

Kennis maken
Graag komen we met u in gesprek  en vol trots willen we ons sportpark laten zien. Kom eens sfeer proeven op een wedstrijddag en zie hoe we bezig zijn met een voetbalclub die meer is dan een sportvereniging. Een club die zich actief opstelt in de wijk en zich daarmee wil onderscheiden en de lat ieder jaar hoog wil houden. We laten u graag de sponsormogelijkheden zien en hopen met u door te kunnen gaan met onze activiteiten.

de Sponsorcommissie

(contactgegevens van de sponsorcommissie staat onder "Contact" op de website van DZOH, www.dzoh.nl).

Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu