Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Aanvang trainingen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wanneer en door wie kan er weer getraind worden?
De 1e teams kunnen weer starten vanaf maandag 12 augustus a.s. Dat geldt ook voor de 2e selectie van de senioren. De overige 2e teams kunnen beginnen vanaf 19 augustus. Voor de resterende teams is de start vanaf 26 augustus.
Het trainingsschema is, voor zover de voorkeurstijden zijn doorgegeven, in grote lijnen gemaakt. Voor degene die weer een team gaat trainen en nog geen voorkeurstijd heeft doorgegeven, het verzoek dat z.s.m. alsnog te doen. Dat kan naar ginusgangelhof@dzoh.nl.
Er wordt in de eerste beide weken nog niet echt volgens het trainingsschema getraind. Om te voorkomen dat iedereen op elk door hem gewenst moment gaat trainen, is het verzoek om contact op te nemen met Johan Keen. Johan heeft ook de sleutels van het ballenhok. We willen voorkomen dat  iedereen op hetzelfde moment op het veld staat.  Bedenk hierbij ook dat er eerst alleen getraind kan worden op het kunstgrasveld.
Tenslotte nog het verzoek aan de trainers die vergeten zijn de sleutels van het ballenhok in te leveren, dit z.s.m alsnog te doen. Ook hiervoor kan contact met Johan Keen opgenomen worden.
Ginus Gangelhof, namens de technische commissie

Competitie-indeling DZOH 1 bekend

De K.N.V.B. heeft de competitie-indeling van ons eerste elftal voor het komende seizoen bekend gemaakt. Net als in de vorige seizoenen zijn we ingedeeld in de 2e Klasse J. De degradanten HFC ‘15, Omlandia en Fc Klazienaveen en kampioen Pelikaan S zien we logischerwijs niet terug. Daarnaast is V.E.V. 67 er niet meer bij. Zij zijn ingedeeld in de Friese 2e Klasse I. 
De competitie kent vijf nieuwelingen t.o.v. het vorige seizoen. Nieuw zijn de kampioenen uit de 3e Klassen, Sc Elim en Fc Wolvega. Sc Elim stoomde na het kampioenschap in de 4e Klasse een jaar eerder, het afgelopen seizoen in één keer door naar de 2e Klasse. Een puike prestatie in een zware 3e Klasse.  Fc Wolvega is een onbekende en ook redelijk verassend ingedeeld in onze klasse. Het Asser L.T.C. wist via de na-competitie alsnog promotie af te dwingen, nadat het zeker lijkende kampioenschap in de laatste competitie-wedstrijd werd verspeeld. L.T.C. keert na twee jaar afwezigheid terug in de 2e Klasse. Met Gorecht uit Haren en SV Bedum treffen we twee oude bekenden. Beide clubs degradeerden uit de 1e Klasse. Op voorhand lijken dit meteen twee clubs die een hartig woordje zullen meespreken als het om de prijzen gaat.
Zoals we  de laatste jaren niet anders gewend zijn, zal het weer een zware competitie zijn waarin de onderlinge verschillen gering zullen zijn. Onze jonge ploeg in opbouw wist zich de afgelopen beide seizoenen knap te handhaven in de 2e Klasse. De selectie heeft voor het komende seizoen een behoorlijk injectie ondergaan. Naast de aanvulling vanuit de eigen jeugd en het tweede, is de selectie versterkt met een aantal spelers van buiten de club. Reden genoeg om het komende seizoen vol vertrouwen tegemoet te zien. Aan de nieuwe trainer Bert Doldersum de mooie taak om er een geoliede vechtmachine van te maken.
De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint op zaterdag 10 augustus a.s. met een trainingsdag. Na een pittig programma begint de competitie op 21 september. Wij verheugen ons op een mooi seizoen.
Zie voor het programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen de team pagina van DZOH 1  op de website.
Onder LEES VERDER staat de indeling van het 1e elftal

Lees verder

Autobedrijf Veenstra is verhuisd

Wij feliciteren autobedrijf Veenstra met de opening van hun nieuwe pand aan de Oosterbracht 40 7821 CG in Emmen. Autobedrijf Veenstra is al jaren actief als sponsor bij DZOH en Henk is bij diverse teams trainer en leider geweest. Ook het nieuwe seizoen is Henk weer betrokken bij JO19-1 en regelt veel voor dit team. Ook op veel andere gebieden binnen DZOH is Autobedrijf Veenstra actief.
Het Bestuur van DZOH

Uniek trainersduo voor JO12-1

De Technische Commissie heeft een akkoord bereikt met een uniek trainersduo voor de JO12-1. Finn Berends (15 jaren jong!) en Jesse van den Berg gaan gezamenlijk de trainingen en wedstrijden begeleiden van dit selectieteam. Finn komt vanuit de eigen jeugd van DZOH en is tevens speler van JO17-1 (hoe leuk is dat!) . Finn is een van de talenten uit het team en heeft in het trainerschap een extra uitdaging gevonden. Met zijn inzicht, visie en talent geeft Finn het trainersduo een kwalitatieve impuls. Finn; ”we gaan voor goed voetbal en een aanvallende insteek. Ik heb er zin in om samen met Jesse en de jongens er een succes van te maken”. Jesse van den Berg hoopt de lijn van vorig seizoen voort te zetten waar hij met de JO11-2 kampioen werd. Jesse; “ik denk dat ik samen met Finn een goed duo vorm voor deze groep jongens. Dat we familie zijn helpt misschien een beetje”, zegt hij met een knipoog. De twee zijn dus geen onbekenden van elkaar en voor de club. De technische commissie is daarom ook zeer verheugd dat beide mannen hun krachten bundelen.
Wij wensen Finn en Jesse veel succes het komende seizoen.
De Technische Commissie

Jeroen Jansen trainer JO19-2

Jeroen Jansen zal toetreden tot het trainersgilde van DZOH. De technische commissie en Jeroen zijn het eens geworden over een contract van 1 jaar. De 47-jarige inwoner van de Delftlanden heeft een ruime ervaring als jeugdtrainer bij diverse verenigingen. Tevens is hij in het bezit van een UEFA C/TC3 diploma. Sinds vorig seizoen is Jeroen vaak op ons sportpark te vinden, omdat zijn zoon (Bjorn Jansen) bij DZOH in het talentvolle JO19-1 speelt. Jeroen zal volgend seizoen de JO19-2 onder zijn hoede nemen. Wij wensen Jeroen veel plezier en succes volgend seizoen!
De Technische Commissie

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu