Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Dinsdag 23 april geen kledingcommissie

Vanwege de sponsorloop, en de daarmee gepaard gaande drukte op het sportpark, Is er aanstaande dinsdag (23 april) geen afhaalmoment van bestelde webshop-artikelen.

Youri Keen Trainer JO13-2

De Technische Commissie en Youri Keen hebben overeenstemming bereikt voor nog een jaar hoofdtrainerschap bij de JO13-2. De sympathieke zelfopgeleide verdediger gaat daarmee het vierde jaar in als jeugdtrainer bij DZOH. Dit is best wel opmerkelijk gezien zijn nog jonge leeftijd van 20 jaar. Youri speelt al vanaf zijn vijfde jaar bij DZOH en is zelf ook opgeleid naar het 1e elftal. Hij maakte daarin op 17-jarige leeftijd al zijn debuut en is uitgegroeid tot een vaste waarde. Hoe mooi is het om hetzelfde voor elkaar te krijgen met de jeugdspelers die hij nu traint.
Youri heel veel succes!

Stratenvolleybaltoernooi Rietlanden Zaterdag 29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni a.s. organiseert Wijkvereniging de Rietlanden in samenwerking met Volleybalvereniging Emmen ’95, de Buurtsportcoaches van de gemeente Emmen en voetbalvereniging DZOH, een 6 tegen 6-stratenvolleybaltoernooi op de velden van Voetbalvereniging DZOH. Aanvang 10:00 uur.
De details van dit toernooi vindt u hier. Naast prijzen voor de winnaars zijn er ook prijzen voor de meest origineel geklede teams! Aanmelden per team (minimaal 6 spelers) graag voor 1 juni 2019. Het inschrijfformulier vindt u op hier (of stuur een mail naar volleybal@wijkverenigingrietlanden.nl).

Danny Voorn ook volgend seizoen trainer JO13-1

De technische commissie is blij te kunnen melden dat Danny Voorn volgend seizoen ook trainer is van JO13-1. Danny heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld als jeugdtrainer binnen het kader van DZOH. Danny is tevens speler van het 1e elftal bij DZOH en heeft ook daar zijn contract met 1 jaar verlengd. De TC heeft er het volste vertrouwen in dat Danny een positieve bijdrage levert aan het verder ontwikkelen van onze jeugdspelers. Wij wensen Danny heel veel succes!

Sponsorloop dinsdag 23 april + ruilen Jumbo voetbalplaatjes

Zoals bekend staat dinsdag 23 april weer de jaarlijkse sponsorloop op het programma. Ondanks het feit dat het voor sommigen mensen dat al meivakantie is hopen wij op een grote opkomst. Mocht je zelf op vakantie zijn sponsor dan je teamgenoten of lever zelf toch een sponsorformulier in zodat je team toch een mooi bedrag ophaalt voor onze vereniging. Na afloop van de sponsorloop staat er  voor de deelnemers ranja, wat lekkers en een klein cadeautje klaar in de kantine.
Omdat de Jumbo voetbalplaatjesactie op 23 april officieel is afgelopen, is er voor degenen die hun album nog niet compleet hebben dan ook de gelegenheid om voetbalplaatjes te ruilen!
In de bijlage onder dit bericht staan de tijden van de sponsorloop voor de verschillende leeftijdscategorieën en een sponsorlijst.

Bijlagen
sponsorloop 2019 (2) (1)
Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu