Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

DZOH Nieuwsbrief

In verband met het nieuwe coronavirus (COVID-19) bieden wij een nieuwsbrief aan waarin we periodiek meer informatie geven rondom de situatie bij onze club. De eerste editie is hieronder te downloaden.

Bijlagen
dzoh-nieuwsbrief-01-04-2020

Autobedrijf Veenstra steunt DZOH met ludieke actie

Vanzelfsprekend is het fijn als u, ook in deze bijzondere tijd, denkt aan al onze sponsoren. Kijk eens op de website voor de sponsoren van onze club en denk aan ze als u op een bepaald gebied iets nodig heeft of iets zoekt.|
Een van onze sponsoren, Autobedrijf Veenstra, heeft een speciale actie om DZOH te ondersteunen. Hoe? Een ieder die zijn/ haar auto brengt voor onderhoud, een grote of kleine beurt, een APK-keuring, het vervangen van een lamp, kortom alles wat er maar moet gebeuren aan een auto, steunt DZOH. Autobedrijf Veenstra stort van de opbrengsten 50% op de rekening van DZOH. Een geweldige actie om DZOH in deze lastige periode, zonder kantine-inkomsten, te steunen. Aarzel dus niet, en maak snel een afspraak. Bel: 0591-677166 of maak een afspraak via de website www.autobedrijfveenstra.nl, De actie loopt tot en met 31 mei 2020.

Corona: Voorlopig geen voetbal

Beste leden van DZOH, 
Allereerst hoop ik dat jullie allen dit in goede gezondheid mogen lezen en daarmee hoop ik dat in die zin de Coronacrisis op enige afstand kan blijven.
Jullie zullen het allen hebben meegekregen. Niet 6 april maar 1 juni is de datum waarop we ons voorlopig richten als einde van de Coronamaatregelen. Om allerlei reden is dat lastig, en vervelend, maar voor ons als enthousiaste DZOH leden komt er ook nog bij dat we hetgeen dat ons bindt niet zullen kunnen doen dit voorjaar. Laten we echter wel proberen via groeps-apps en/of e-mails met elkaar in contact te blijven zodat de binding in elk geval gevoeld blijft worden. Ook hierin geldt “Samen trefzeker”
Welke landelijke competitiegevolgen (en daarmee degradatie-promotie gevolgen) dit zal hebben is nu nog niet duidelijk, daar zal de KNVB binnenkort een besluit over nemen. Wij als bestuur staan in regelmatig contact met de KNVB verenigingsadviseur en houden de besluiten van de KNVB constant in de gaten.
Nu samenkomsten van meerdere mensen helemaal verboden zijn en handhaving daarvan is aangekondigd is het nog meer van belang dat iedereen zich realiseert dat voetballen op de velden van DZOH, hoe aanlokkelijk ook, gewoon niet meer mag. De wijkagent heeft ons laten weten dat er toezicht op zal zijn, en dat er eventueel ook boetes zullen worden gegeven. Wij, als bestuur, hopen dat iedereen de discipline kan opbrengen om niet in groepen te gaan voetballen of trainen.
Momenteel wordt door het bestuur samen met de Commissie PR & communicatie gewerkt aan het met enige regelmaat uitbrengen van een nieuwsbrief. Dit hebben we gisteravond in gang gezet en zal nog enig werk vergen om dit goed vorm te geven. Mocht je zin hebben om hierbij te helpen, bijvoorbeeld door het schrijven van voetbaltechnische oefeningetjes die iedereen alleen kan doen, dan horen we dat graag.
Voor alle vragen, opmerkingen, ideeën etc, kun je altijd terecht bij het bestuur. Stuur een mail naar voorzitter@dzoh.nl en je zult snel reactie van ons krijgen.
Wij hopen jullie allen weer snel te mogen begroeten langs de lijn. Voor nu rest ons niets anders dan iedereen veel gezondheid, geduld en sterkte te wensen in deze bijzondere tijden.
Namens het bestuur, Marco van Gessel, Voorzitter

Meer nieuws

Bekijk archief
Met spoed gezocht: Vrijwilligers
09-03-2020
De kantine
25-02-2020
Jeroen en Gert, bedankt!
21-02-2020
Veld 2 weer veilig
14-02-2020
bestellingen webshop woensdag ipv dinsdag
10-02-2020
DZOH voetbalquiz. Einde van een tijdperk?
09-02-2020
Maandagavond 20.00: DZOH < 21
09-02-2020
Algemene Leden vergadering: Gewijzigde agenda
04-02-2020
Update uittoernooien-schema
31-01-2020
DZOH - Bedum en Bedumer Winterloop steunen UMCG Kanker Researchfonds
30-01-2020
Algemene Leden Vergadering 12 februari a.s.
29-01-2020
DZOH, Samen Trefzeker
29-01-2020
DZOH gaat voor dzoh mail adressen
28-01-2020
DZOH1 bakt oliebollen
20-01-2020
Weer trainen op het veld
18-01-2020
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu