Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

OPROEP – OPROEP – OPROEP

OPROEP – OPROEP – OPROEP – OPROEP – OPROEP – OPROEP – OPROEP – OPROEP - OPROEP

Nee, ik heb geen verstand van voetbal…….!?

Het is vrijdagmiddag 1 december. De DZOH- velden zien er, na een week met veel regen, niet echt bespeelbaar uit. De eerste mailtjes, appjes en telefoontjes druppelen binnen. De grote vraag is  “wordt er zaterdag ook gevoetbald door mijn team?”

De grote vraag bij een groepje bestuursleden en andere vrijwilligers is op dat moment “hoe krijgen we de velden in dusdanige staat dat iedereen de volgende dag kan voetballen?”. Daar waar er afgelopen week door diverse mensen al menig uur was gewerkt aan de velden (prikken, zand kruien, zand aanbrengen, gaten boren etc.) was duidelijk dat er ook nu nog een boel moest gebeuren.

Met vereende krachten is er vrijdagmiddag- en avond  en zaterdagochtend in alle vroegte, door een klein groepje mensen een hoop werk verzet,  en is het op die manier gelukt om alle wedstrijden door te laten gaan.

 

Ook wij weten dat de velden echt geen biljartlakens zijn en hebben het gemopper zaterdag echt wel gehoord. Het valt niet op hoe hard er gewerkt is om ze enigszins bespeelbaar te krijgen. Gelukkig waren er toch ook mensen die opmerkten dat het toch wel bijzonder was, dat het lukte om 28! wedstrijden te laten spelen.

 

Het je verstand van voetbal nodig om hierbij te helpen? Nee hoor! Een paar rubberlaarzen en goede wil zijn voldoende. Het moet bij een club als DZOH, met zoveel leden en zoveel ouders/ verzorgers van leden, toch mogelijk zijn om een lijst met mensen te hebben die bij dit soort dingen, die niet structureel zijn,  een keer de handen uit de mouwen willen steken.  Op die manier moet het lukken om de velden zo goed mogelijk bespeelbaar te houden.

 

Regelmatig geven mensen aan het belangrijk te vinden dat hun kinderen sporten. Dat ze graag iets zouden willen doen, maar geen tijd hebben om elke week actief te zijn of geen verstand van voetbal hebben. Hier ligt dus een prachtige kans!

 

MELD JE AAN VOOR HET VELDONDERHOUDSTEAM DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR:

johankeen@dzoh.nl

 

Voor wie liever op een andere manier een steentje bij wil dragen, kan bovenstaand verhaal doorgetrokken worden naar de kantine-bezetting. De DZOH-kantine, ons clubhuis, wordt door een grote groep vrijwilligers zodanig gerund, dat het niet opvalt dat er ook hier handen tekort zijn.

Het kantinepersoneel zet er steeds maar weer een stapje bij om de boel draaiende te houden.

Het zou geweldig zijn als er ook hier een stel vrijwilligers bijkomen die graag een steentje bijdragen.

Geen verstand van voetbal? Geeft niks, dat is ook in dit geval niet nodig.

 

Druk met werk en privé, geen tijd, geen zin…. Dat herkennen we allemaal.

Echter, zo nu en dan een moment de handen uit de mouwen steken zorgt voor veel gezelligheid en voldoening en maakt dat wij met elkaar trots kunnen zijn op onze club.

 

MELD JE AAN ALS KANTINEMEDEWERKER DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR: Coralie.dzoh@gmail.com

 

Samen trefzeker!

Het bestuur

Terug
Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu