Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

DZOH website is verhuisd

Recent is onze website verhuisd naar een nieuwe hosting. Een logische stap aangezien deze ons meer ruimte en mogelijkheden geeft tegen een lager tarief. De hosting is nu in handen van het bedrijf "ICT Prima" van Rudolf Pietersma. Het onderhoud en beheer van de website zelf blijft in handen van Wim Ahuis.
U heeft waarschijnlijk niets gemerkt van deze verhuizing en dat was uiteraard ook de bedoeling en toont aan dat we de juiste keuze gemaakt hebben.
De website redactie

Clubactie 'Buitenspel'

Onze vereniging doet mee aan een unieke clubactie. De komende weken wordt het kaartspel ‘Buitenspel’ voor €7,50 verkocht in onze kantine. Bij aankoop van het kaartspel, wat gebaseerd is op het klassieke kaartspel Pesten, krijg je gratis het sportieve lifestyle magazine ‘in Topvorm’. Dit magazine zit naast leuke artikelen, vol met honderden euro’s aan voordeelbonnen. Zo heb je je aankoopbedrag zo weer terugverdiend en steun je ook nog eens onze vereniging! Lees gauw verder onder

Lees verder

Handig overzicht voor het DZOH Jumbo Voetbalplaatjesalbum

Nu de Voetbalplaatjes Actie enkele weken onderweg is en Spelers / Ouders / Verzorgers / Opa’s en Oma’s / Ooms en Tantes / Buren en bekenden, volop aan het sparen zijn om het Album zo snel mogelijk vol te krijgen. hebben we het formulier erbij gezocht dat 3 jaar geleden door Camiel en Joey in elkaar is gezet. Hiermee kun je snel en makkelijk zien welke nummers er nog ontbreken in je Album en kun je zo gericht ruilen met vrienden en bekenden. Het formulier is hieronder te downloaden.
Namens het bestuur, Monique Gooijer

Bijlagen
Voetbalplaatjes Actie - 2018-2019 - DZOH

Extra ALV - Maandag 15 April

In een eerder artikel op deze site is al eens aangegeven dat we na de ALV van 17 december 2018 wilden starten met een aantal werkgroepen. Op verschillende gebieden (o.a. organisatiestructuur, communicatie, financiën, technische zaken) zijn vanaf januari 2019 meerdere commissies gestart met het in kaart brengen van de huidige situatie en het doen van aanbevelingen op het gebied van nieuw op te zetten structuren en plannen.
Op dit moment is het huidige bestuur bezig met het zoeken naar nieuwe bestuursleden en commissievoorzitters, zodat we (zoals tijdens de ALV van december 2018 afgesproken) tijdens een extra ALV in het voorjaar een nieuw bestuur kunnen installeren en de organisatiestructuur kunnen presenteren. Deze extra ALV zal plaatsvinden op maandag 15 april, aanvang 19.30 uur. We hopen die avond veel leden, vrijwilligers en ouders van leden te kunnen begroeten, zodat de te nemen besluiten zo breed mogelijk gedragen zullen worden.
Namens het bestuur, Jeroen Hidding, secretaris

Trainingsschema

Op de website, onder “Schema's - Trainingen“, staat ons meest recente trainingsschema. We willen nogmaals benadrukken dat een ieder zich dient te houden aan de tijden zoals deze staan vermeld in het schema.
Het bestuur

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu