Droge worsten actie groot succes

Tijdens een overleg van de Technische Commissie, eind juni, werd duidelijk dat er dringend een aantal materialen moesten worden aangeschaft om het nieuwe seizoen goed te kunnen starten.
egin juli zijn wij, Alexander Boer, Tim Aasman en Johan Keen, de DZOH droge worsten actie begonnen. Doel van de actie was het binnenhalen van geld om nieuwe ballen en overige materialen te kopen. Immers, zonder ballen kun je niet voetballen en zonder geld kun je geen ballen kopen. Na aftrek van de kosten van de inkoop zou al het geld rechtstreeks naar de club gaan.
Al na een paar dagen liep de actie als een trein. De bestel-appjes stroomden binnen. Als klap op de vuurpijl kwam het mooie bericht dat een van onze sponsoren, IT WORXX, de inkoopkosten voor haar rekening ging nemen. Geweldig nieuws voor de club en voor ons. Elke bestelling werd hierdoor gelijk netto resultaat. En bestellingen kwamen er…..
Mooi om te zien dat niet alleen leden maar ook “vrienden” van DZOH deze actie omarmden. Buren, familie, collega’s , mensen uit de wijk, het hield niet op. Gelukkig kregen we hulp van Bastin, Youri, Jelmer en Marten bij het rondbrengen van de worsten. Avonden lang werd er rondgereden en rondgefietst om de bestellingen te bezorgen. Het resultaat mocht er zijn: €2350 ! Het doel was behaald. De nieuwe ballen en nieuwe markeringshoedjes konden worden besteld, zodat wij allemaal weer met goede materialen aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.
Iedereen die heeft bijgedragen aan deze actie willen wij hartelijk bedanken. IT WORXX enorm bedankt voor de geweldige bijdrage. Grote klasse. Slagerij Visser bedankt voor het snelle handelen en leveren van de worst.
We hopen iedereen snel weer te zien op ons sportpark.

Voorbereiding DZOH 1 nieuwe seizoen

Hoewel het natuurlijk nog vakantie is, is de eerste selectie al weer druk in training. Zaterdag 1 augustus zijn we gestart met een trainingsdag. Onder zomerse omstandigheden ondergingen onze jongens een pittige ochtendtraining. Na een heerlijke sportlunch (Esther en Woudy bedankt) ging het programma verder met positiespel en daarna een onderlinge partij. Moe maar voldaan werd hierna de 50e verjaardag van Hans gevierd. De komende periode werken we toe naar het echte werk. Gelukkig kunnen we weer oefenwedstrijden spelen om ons optimaal voor te bereiden. Supporters zijn hierbij natuurlijk onmisbaar en van harte welkom. Vanzelfsprekend gaan we er wel van uit dat een ieder zich houdt aan de geldende afspraken rondom het Corona-virus. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we mogen blijven voetballen en dus ook hier Samen Trefzeker zijn. In de bijlage vindt u het voorbereidingschema. We zien u graag!
Namens spelers en staf DZOH 1, Johan Keen

Bijlagen
Schema voorbereiding DZOH 1

Hulp gevraagd bij opknappen douches

Het tegel- en voegwerk van de douches is nu gereed. Wie heeft de komende periode tijd om mee te helpen de koperen leidingen te installeren? Alle hulp is echt nodig en zeer welkom. Neem contact op met Gert Sanders, 06-55622659.

Drenthina - DZOH
29-08-2020
14:30

Laatste wedstrijden

23 mei
DZOH - DESZ
14 mrt
DZOH 1 - De Griffioen 1
7 mrt
Gramsbergen 1 - DZOH 1
0 - 4

Stand competitie

3
Gramsbergen
32
4
De Griffioen 1
27
5
DZOH
27
6
DESZ
27
7
FC Meppel
24
Bekijk volledige stand
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.