Trainen mag t/m JO-19

Er is een kleine aanpassing tov de vorige aangekondigde Corona maatregelen. Trainen mag nu voor alle jeugdspelers t/m JO-19. Zij mogen ook onderlinge wedstrijden spelen. Lees hier nogmaals het volledige artikel. 

Nieuwe situatie met betrekking tot Corona

De aangekondigde verscherpte Corona-maatregelen zullen aan niemand voorbij zijn gegaan. Voor de goede orde hier een kleine uiteenzetting wat dit voor ons betekent op voetbalgebied.
Er mogen de komende vier weken geen competitie-wedstrijden worden gespeeld. Senioren mogen ook niet trainen.
Wat mag er nog wel?
Alle jeugdteams t/m JO-19 kunnen blijven trainen, door de week en tijdelijk ook op zaterdag. Zij mogen ook onderlinge wedstrijden spelen op de zaterdag. Om te vookomen dat meerdere teams op hetzelfde tijdstip op het veld staan dienen trainers deze vooraf te melden bij de wedstrijdsecretaris Annelie Smid, via whatsapp (06-22863114). Zij kan dan het schema maken. Wedstrijden op zaterdag hebben voorrang boven de trainingen. Indien er spelers en/of trainers zijn die onder de huidige omstandigheden liever niet meer voetballen in teamverband, wordt dit natuurlijk volledig gerespecteerd.
Er mag nog steeds geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden en trainingen. Het verzoek aan een ieder is hier toezicht op te houden.
De kleedkamers mogen niet gebruikt worden. Dus thuis omkleden en douchen. En de kantine blijft gesloten.
We zullen de verdere ontwikkelingen volgen en daar waar nodig aanpassingen doorvoeren. We moeten er met elkaar voor zorgen dat we in elk geval op deze toch beperkte manier onze sport kunnen blijven uitoefenen.
Voor vragen kun je contact opnemen met de leeftijdscoördinatoren.
Sterkte voor de komende tijd en blijf alsjeblieft gezond!
Het bestuur

Actie Rabo Clubsupport

Leden van Rabobank Emmen-Coevorden brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.
Wij doen als DZOH mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

DZOH - FC Meppel
21-11-2020
14:30

Laatste wedstrijden

7 nov
SV Bedum - DZOH
31 okt
DZOH - Elim
24 okt
NEC Delfzijl - DZOH

Stand competitie

3
Gorecht
9
4
Achilles 1894
6
5
DZOH
6
6
S.V. Oosterwolde
4
7
DESZ
4
Bekijk volledige stand
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.