Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Oldenburger|Fritom jeugdtoernooi DZOH

Beste voetballiefhebber,

Ook dit jaar organiseert de voetbalvereniging DZOH uit Emmen weer haar jaarlijkse Oldenburger|Fritom jeugdvoetbaltoernooien. Wij hopen dat jullie ook in 2020 van de partij zijn om er samen met ons weer een geslaagde voetbaldag van te maken. 

Dit seizoen zal het Oldenburger|Fritom JO10/JO11 toernooi gehouden worden op:

zaterdag 13 juni 2020. 

Het Oldenburger|Fritom JO8/JO9 toernooi zal gehouden worden op:

zaterdag 20 juni 2020.

Sportiviteit en respect staat voorop door de teams op gelijkwaardig niveau in te delen. Ook zal elk team een beker ontvangen en wordt gratis ranja ter beschikking gesteld. 

Inschrijven kan door een reactie via onderstaand mailadres of via de volgende link: https://forms.gle/oe7GSKiDRSsqXGTZ6. Laat hierin alstublieft duidelijk weten met welk(e) team(s) jullie vereniging wenst deel te nemen en op welk niveau deze teams actief zijn. De inschrijving dient uiterlijk 10 maart 2020 in ons bezit te zijn.

Graag ontvangen we ook een reactie als er dit jaar geen belangstelling mocht zijn om deel te nemen aan het toernooi.

Na aanmelding ontvangen jullie van ons een bevestiging met welke teams wij jullie op zaterdag 13 juni 2020 verwachten. Begin mei 2020 ontvangt u alle verdere informatie over ons Oldenburger|Fritom JO10/JO11 toernooi. Mochten er nog aanvullende vragen en/of opmerkingen zijn neem dan even contact op met een van de onderstaande mail adressen:

jo9jo8toernooidzoh@gmail.com
jo11toernooidzoh@gmail.com

Met sportieve groet, De Toernooicommissie

 

 

Bijlagen
SPEELSCHEMA'S DZOH J011
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu