Kledingfonds

Het DZOH tenue wordt betaald uit een kledingfonds waar de leden een bijdrage voor betalen. U hoeft dus niet zelf een tenue aan te schaffen. Een uitleg over dit fonds en de reglementen vindt U hieronder.
 

Kledingfonds DZOH

Zoals vastgesteld op de jaarlijkse algemene ledenvergadering in 2010, is DZOH met ingang van seizoen 2011-2012 gestart met een kledingfonds. Vanaf 1 juli 2011 is voor ieder lid  de contributie met  €. 6,- per kwartaal verhoogd en is een borg van €25,- ingesteld. Ieder lid krijgt een DZOH tenue, bestaande uit broek en shirt, in bruikleen. Er hoeft dan ook geen eigen tenue meer te worden aangeschaft.

Het tenue wordt jaarlijks uitgereikt. De sokken worden eenmalig,  bij aanvang van het lidmaatschap, uitgereikt. Daarna zult u zelf sokken moeten aanschaffen, indien nodig. Dit kan via de DZOH webshop, waar u ook andere DZOH artikelen kunt kopen. Deze vindt u rechts op de site.

De leverancier van de kleding is Muta. DZOH streeft ernaar om alle kleding voor de eerste competitiewedstrijden uit te reiken. De kleding wordt per team uitgereikt aan de leiders (in een teamtas).

Na beëindiging van het lidmaatschap wordt, indien aan alle financiële verplichtingen richting de vereniging is voldaan, de borg gerestitueerd.

Het kledingfonds valt onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid Secretaris en wordt uitgevoerd door de kledingcommissie. De contact gegevens staan onder "Contact", in het hoofdmenu op de site.

De volledige reglementen van het kledingfonds zijn hier onder te downloaden.

Bijlagen
235_regelement kledingfonds
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.