Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Inschrijven

Wilt u lid worden van voetbalclub DZOH? Dat kan!
 

Contributie:

Het reguliere lidmaatschap bedraagt per kwartaal:

€ 39,00 voor JO13/12/11/10/9/8 pupillen en Puppy's
€ 43,00 voor JO19/17/15 junioren
€ 50,50 voor senioren
€ 39,50 voor zaalvoetbal. Voor iemand die ook op het veld voetbalt (anders dan 7x7) geldt een korting van €10,00 per kwartaal.

 • Bovengenoemde bedragen zijn inclusief de bijdrage voor de KNVB (bondsbijdrage) en het kledingfonds.
 • Het derde (goedkoopste) gezinslid betaalt de helft van de contributie. Voorwaarde is dat alle leden op hetzelfde adres wonen en tot hetzelfde gezin behoren.
 • Een nieuw lid mag pas voetballen als de KNVB de inschrijving heeft bevestigd en de ledenadministratie groen licht geeft.

De bijdrage voor het kledingfonds bedraagt €6,-- per kwartaal per lid. In het kader van het kledingfonds krijgt iedere speler kousen, broek en een shirt. Kousen worden eenmalig verstrekt. Daarna dienen deze via de webshop besteld te worden.

Tevens wordt er eenmalig € 25,00 borg ingehouden. Wanneer het lidmaatschap wordt opgezegd, wordt er gekeken of er nog (financiële) verplichtingen open staan. Deze worden dan verrekend met de borg. Wanneer alles voldaan is, wordt de borg teruggestort en het lidmaatschap beëindigd.
 

Stappenplan aanmelden:

Het aanmelden bij DZOH gebeurt in een aantal stappen:

 • U vult het elektronisch aanmeldformulier in en drukt op versturen. U ontvangt een bevestiging. Let op! Bij het insturen van het aanmeldformulier gaat U automatisch akkoord met de "privacy verklaring" van DZOH. Deze vindt U onder aan deze pagina.
 • U wordt op de instroomlijst geplaatst en ontvangt daarover een e-mail van DZOH.
 • Er wordt contact met u opgenomen indien of zodra er zicht is op een plaats.
 • U wordt in een team geplaatst en ontvangt daarover een e-mail van DZOH.
 • Neem contact op met uw teamleider of coördinator voor verdere informatie.

De leeftijdscoordinatoren staan vermeld onder "Contact" in het hoofdmenu van de site. De teamleiders staan vermeld onder "Schema's - Trainers en leiders" in het hoofdmenu van de site.

Als u zich inschrijft, is het wel de bedoeling dat u of uw kind bij oproep ook direct kan gaan voetballen! Als het eventueel niet uitkomt (b.v. vanwege zwemles) zal u teruggeplaatst worden op de instroomlijst.

Elektronische aanmeldformulieren DZOH lidmaatschap
Klik hier voor het elektronische aanmeldformulier
(Let op! Bij het insturen van het aanmeldformmulier gaat U automatisch akkoord met de "privacy verklaring" van DZOH. Deze vindt U onder aan deze pagina).

Vergeet niet om op VERSTUREN te klikken.

LET OP:

 • Bent u ouder dan 12 jaar, dan bent u verplicht om bij aanmelding het nummer van uw identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te vullen.
 • Bent u ouder dan 10 jaar, dan dient u een pasfoto bij de desbetreffende ledenadministratie in te leveren, dit in verband met de KNVB SPELERSPAS.
 • Bent u lid geweest van een andere voetbalvereniging, dan heeft u een overschrijving nodig. Voor meer informatie, zie tab “Algemene Informatie” onder de rubriek “Lid worden” boven in het menu.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. De contactgegevens staan onder "Contact" op de website.

 

 

 

 

Bijlagen
Privacy en disclaimer DZOH
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu