Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Gezocht: Trainer JO19-2

DZOH is voor het seizoen 2019-2020 nog op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer voor de JO19-2. Het betreft een selectieteam dat op 1e klasse niveau uitkomt en 2x per week traint. Mocht je interesse hebben in deze trainersfunctie, dan kun je mailen naar:
Alexander Boer                : alex.boer@ziggo.nl
Ginus Gangelhof              : m.gangelhof@ziggo.nl

Oldenburger|Fritom JO11 en JO9 toernooi DZOH

De Oldenburger|Fritom jeugdtoernooien staan op het punt van beginnen. Op zaterdag 15 juni zal gestart worden met de categorie JO8-9 en op zaterdag 22 juni staat de categorie JO-11 op het programma. Meer informatie en pouleschema's vindt je onder het kopje "Meer informatie over het Oldenburger|Fritom JO11 en JO9 toernooi DZOH" die te vinden is rechts op de site.

Diederik Bangma nieuwe Keepertrainer DZOH

De Technische Commissie en Diederik Bangma hebben een akkoord bereikt voor de duur van 1 jaar. Diederik gaat met ingang van volgend seizoen de senioren selectiekeepers en de JO19 keepers trainen. Wout van Vilsteren zal volgend jaar een stapje terug doen en gaat Diederik begeleiden binnen DZOH. Tevens zal Bangma beschikbaar zijn als stand-bye keeper bij het 1e  en 2e  elftal.
De 29-jarige ex-prof ging op 13-jarige leeftijd van zijn club GVVV Veenendaal naar de opleiding van SC Heerenveen. Hij maakte daar zijn debuut op 18-jarige leeftijd in de eredivisie. Na FC Emmen (eerste divisie) heeft hij nog een aantal jaren bij Top amateurclubs gespeeld (WKE, Achilles 1894). De afgelopen 3 jaar heeft Bangma in Duitsland gespeeld op het 5e Duitse niveau bij BV Cloppenburg.
De TC is zeer verheugd dat het gelukt is deze ervaren doelman te contracteren.
We wensen Diederik veel succes!

Indelingen Seizoen 2019-2020

De indelingen voor de Senioren, Bovenbouw en Middenbouw zijn klaar. De Onderbouw volgt z.s.m.

Voor vragen en/of uitleg kan men terecht bij:

Senioren en JO19 (Bovenbouw)
Alexander Boer - alex.boer@ziggo.nl
Ginus Gangelhof - m.gangelhof@ziggo.nl
O12 t/m O17 (Middenbouw)
Joey Rolink - joeyrolink.dzoh@gmail.com
Tim Aasman - timaasman.dzoh@gmail.com
Wout van Vilsteren - wvvilsteren@volkerwessels.com

Bovenstaande verantwoordelijken zullen bij vragen z.s.m. contact met u opnemen of uitleg per email geven.

Alexander Boer, Voorzitter Technische Commissie

Bijlagen
Indeling Senioren 2019-2020
Indeling JO19 2019-2020
DZOH JO17 indeling 19-20
DZOH JO15 indeling 19-20
DZOH JO14 indeling 19-20
DZOH JO13 indeling 19-20
DZOH JO12 indeling 19-20

Inleveren tenues en materialen

Alle trainers en leiders ontvangen, via de leeftijdscoördinator van hun categorie, bericht over het inleveren van de tenues en materialen. Hierbij het verzoek om het bericht goed door te nemen, zodat een en ander snel en soepel kan verlopen. Her en der zijn er nog mensen die, kort of langer geleden, actief zijn geweest als trainer of leider, en nog in het bezit zijn van een windjack, trainingspak of winterjas. Deze ontvangen wij graag, om komend seizoen weer te gebruiken voor nieuwe trainers en leiders. Inleveren kan op maandag 24 juni of dinsdag 25 juni tussen 19.00-20.00 uur.

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu