We mogen weer!

De afgelopen weken zijn langzamerhand steeds meer teams weer begonnen met trainen en de nodige oefenwedstrijden zijn ook alweer gespeeld. Komende zaterdag staat voor veel teams in het teken van de eerste serieuze bekerwedstrijd.

De afgelopen weken was ik aan het opladen tijdens een mooie vakantie in Wales, maar deze week mocht ik weer genieten van al die voetballers die met veel plezier en enthousiasme aan het trainen waren. Wat een energie!

Het sportpark  ligt er weer geweldig bij. Er is in de zomer hard gewerkt om ons te laten starten met goede grasvelden. Ook door onze eigen vrijwilligers is hard gewerkt om alles weer helemaal netjes te laten zijn. Daarvoor mijn grote dank!

Naast dat het voetballen weer begint (of eigenlijk al begonnen is), gaan ook alle andere activiteiten die horen bij een voetbalvereniging weer van start. Voor heel veel taken en taakjes zoeken we vrijwilligers zoals bij iedereen bekend is. Willen jullie allemaal eens in je agenda kijken of er ergens een gaatje te vinden is om DZOH nog meer de vereniging van ons allemaal te maken?

Mocht je belangstelling hebben om te helpen als vrijwilliger meldt je dan aan! Alle hulp is welkom!

Ik reken op een geweldig seizoen, met veel sportief succes maar vooral heel veel sportplezier!

Sportieve groet

Marco van Gessel

Voorzitter

Terug
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.