Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Vrijwilligers nodig?!

Zoals jullie vast al wel bekend is, is de commissie vrijwilligers werven sinds kort met succes begonnen. De eerste nieuwe vrijwilligers druppelen binnen! De commissie wil bereiken dat het binnen de vereniging algemeen bekend is dat alle werkzaamheden door vrijwilligers uitgevoerd worden en dat we hier met zijn allen verantwoordelijk voor zijn. Ons streven is ook om komend seizoen 50 nieuwe vrijwilligers te werven. Wij spreken mensen actief aan tijdens de toernooien, tijdens wedstrijddagen en tijdens de aftrap momenten met uitleg en de vraag om vrijwilliger te worden. Om de actie nog succesvoller te maken willen wij jullie, de bestaande vrijwilligers, vragen om ook  in jullie kennissen groep aan te geven dat wij vrijwilligers zoeken. In de bijlage vinden jullie een aanmeldingsformulier dat in de kantine of via mail moniquegooijer@dzoh.nl  ingeleverd kan worden.
Om de nieuwe vrijwilligers snel op de juiste plek in te zetten vraag ik jullie om zo concreet mogelijk aan te geven:
-Of jullie vrijwilligers nodig hebben
-Welke taken ze moeten uitvoeren
-Hoeveel tijd deze taken ongeveer kosten (… uur per week o.i.d.)
-Wie contactpersoon wordt voor informatie en begeleiding van de nieuwe vrijwilliger.
Deze informatie graag via mail naar moniquegooijer@dzoh.nl
Namens de vrijwilligers commissie, Monique Gooijer

Bijlagen
vrijwilligersformulier

Floor speelt tweeluik tegen de Verenigde Staten MO15

Na de interlands tegen België en Duitsland kreeg Floor Heijne (speelster DZOH JO15-1) opnieuw een uitnodiging van bondscoach Maria van Kortenhof. Dit keer een vierdaags trainingskamp in Deventer, waar de Oranjedames Onder 15 jaar een tweeluik speelden tegen de leeftijdsgenoten uit de Verenigde Staten. Een zware, fysieksterke tegenstander. Op vrijdagavond mocht Floor in de basis aantreden. Ze werd wederom geposteerd als diepe spits. Een zware taak, want de ploeg van de VS was in de eerste helft sterker. Desalniettemin kreeg Floor een goede kans op de 1-0 na tien minuten spelen. Helaas werd haar inzet op de doellijn gekeerd. Floor speelde goed in de combinatie, maar moest ook veel werk verzetten als spits. In het restant van de eerste helft kreeg ze hierdoor geen kansen. Helaas werd ze voor de meegereisde JO15-1 fans (zie foto) in de rust gewisseld. Op de zondag kreeg Floor geen speelminuten. Wel kan ze terugkijken op een leerzaam en productief trainingskamp. Floor kan terugkijken op een geweldig seizoen, waarin ze bij de JO15-1 op 2e divisie niveau geweldig heeft gepresteerd als dame. Daarnaast heeft ze inmiddels 3 jeugdinterlands op haar naam heeft staan. “Een mooie start”, aldus Floor, die nu alweer uitkijkt naar een nieuw seizoen bij DZOH JO15-1 en hopelijk Oranje MO16!

 

Vooraankondiging: Aftrapbijeenkomst Jeugdkader

Noteer alvast in uw agenda; Wij nodigen alle trainers, leiders en coördinatoren van de jeugd uit voor de aftrapbijeenkomst van DZOH voor het seizoen 2019-2020. Deze bijeenkomst vindt plaats op 16 september in de kantine. Het is wenselijk dat alle trainers, leiders en coördinatoren aanwezig zijn op deze aftrapbijeenkomst! Nadere info volgt in augustus.
TC DZOH

OLBRO+ grootkeukenmeubilair doneert werktafel aan DZOH

Begin juni heeft DZOH een RVS-werktafel uit handen van Anne Braamskamp in ontvangst mogen nemen.
OLBRO+ is fabrikant en leverancier van (met name) roestvast stalen grootkeukenmeubilair en is gevesitgd in Biddinghuizen.
Beide zonen van Anne zijn naast spelend lid ook actief als jeugdscheidsrechters bij onze mooie club. Met recht actieve en betrokken clubmensen dus.
DZOH is ontzettend blij met deze bijdrage en dankt OLBRO+.
Het bestuur

Gezocht: Trainer JO19-2

DZOH is voor het seizoen 2019-2020 nog op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer voor de JO19-2. Het betreft een selectieteam dat op 1e klasse niveau uitkomt en 2x per week traint. Mocht je interesse hebben in deze trainersfunctie, dan kun je mailen naar:
Alexander Boer                : alex.boer@ziggo.nl
Ginus Gangelhof              : m.gangelhof@ziggo.nl

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu