Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Joey Rolink verlengt contract bij DZOH met 3 jaar

De technische commissie en Joey Rolink hebben de samenwerking met 3 jaar verlengd. “Voor ons als vereniging was het snel duidelijk dat we met Joey verder wilden. Gelukkig was dat gevoel wederzijds en zijn we er snel uitgekomen”, aldus Alexander Boer van de technische commissie. Joey is al jaren als jeugdtrainer verbonden aan DZOH en is, ondanks zijn jonge leeftijd, een ervaren jeugdtrainer met een duidelijke visie en zeer ambitieus. Het komende seizoen zal Joey de JO17-1 blijven trainen en coachen en zal hij zijn KNVB cursus TC2 starten. Zijn ambities passen perfect bij de ambities van DZOH. Jeugdspelers opleiden en ontwikkelen richting het eerste elftal.
We wensen Joey heel veel succes met deze mooie uitdaging!

Stukken voor de ALV 24 april a.s.

Onder dit artikel kunt U de stukken voor de komende ALV van woensdag 24 april (aanvang 19.30) downloaden.

Bijlagen
Agenda Extra ALV 2019
Notulen ALV 17-12-2018
Volmacht Extra ALV 2019

Johan Keen trainer JO19-1

De technische commissie is blij te kunnen melden dat Johan Keen ook volgend seizoen trainer van de JO19-1 is. Deze week is het contract met 1 jaar verlengd. Johan is een gediplomeerd TC3 trainer met een schat aan ervaring binnen DZOH. Vrijwel alle spelers die momenteel deel uit maken van de eerste selectie heeft hij onder zijn hoede gehad. Ook volgend seizoen zullen er weer diverse spelers doorstromen naar de eerste en tweede selectie van DZOH.
De technische commissie wenst Johan veel succes!

Daniel Sanafikhah kiest voor DZOH

Voetballer Daniel Sanafikhah heeft gekozen voor DZOH. De huidige speler van hoofdklasser Achilles 1894 heeft de wens geuit om op zaterdag te gaan voetballen. Plezier vindt de 21-jarige Emmenaar dan ook erg belangrijk. Het eerste contact tussen DZOH en Daniel is ontstaan door zijn grote vriend Farid Boughaleb (eerste elftal speler DZOH). De gesprekken tussen Daniel en de technische commissie van DZOH verliepen dusdanig goed dat Daniel overtuigd is geraakt van de ambities van DZOH. Daniel Sanafikhah hierover: “De plannen en ambities van deze grote club spreken mij enorm aan, en ben overtuigd geraakt van de mogelijkheden bij DZOH. Mijn persoonlijke situatie door mijn studie en het verre reizen speelt daarbij ook zeker een rol”.  DZOH is zeer blij met de komst van Sanafikhah door zijn uitstraling, winnaarsmentaliteit en het feit dat hij op hoog niveau heeft gespeeld. DZOH is ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van deze jonge talentvolle groep.

Wijziging datum extra ALV

Zoals in een eerder bericht aangegeven, is het huidige bestuur druk doende om gesprekken te voeren met kandidaat-bestuursleden en -commissievoorzitters. Omdat deze gesprekken meer tijd in beslag nemen dan gehoopt, is besloten de extra ALV ruim een week uit te stellen. De nieuwe datum is woensdag 24 april, aanvang 19.30 uur. Ondanks het feit dat het voor sommige mensen dan al meivakantie is, hopen we toch op een grote opkomst.
Het bestuur

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu