Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Voorbereiding DZOH 1 seizoen 2019-2020

Voor de supporters van DZOH publiceren we hierbij de voorbereiding van DZOH 1. De voorbereiding start met een gezamenlijke trainingsdag voor DZOH 1 en 2 op zaterdag 10 augustus. Start competitie is op zaterdag 21 september.

Bijlagen
Voorbereiding seizoen 19-20

Alle indelingen Seizoen 2019-2020

De indelingen voor de Senioren, Bovenbouw, Middenbouw en Onderbouw zijn klaar. Daar er nog steeds nieuwe spelers worden aangemeld, zal er hier en daar nog een speler toegevoegd kunnen worden. Het is dan ook een voorlopige indeling.
Voor vragen en/of uitleg kan men terecht bij:
Senioren en JO19 (Bovenbouw)
Alexander Boer - alex.boer@ziggo.nl
Ginus Gangelhof - m.gangelhof@ziggo.nl
O12 t/m O17 (Middenbouw)
Joey Rolink - joeyrolink.dzoh@gmail.com
Tim Aasman - timaasman.dzoh@gmail.com
Wout van Vilsteren - wvvilsteren@volkerwessels.com
Puppy's t/m JO11 (onderbouw)
Kevin Mooibroek- kevin@amsterdamgoodcookies.com
Johan Keen -     johankeen@dzoh.nl

Bovenstaande verantwoordelijken zullen bij vragen z.s.m. contact met u opnemen of uitleg per email geven.

Alexander Boer, Voorzitter Technische Commissie

Bijlagen
Indeling Senioren 2019-2020
Indeling JO19 2019-2020
DZOH JO17 indeling 19-20
DZOH JO15 indeling 19-20
DZOH JO14 indeling 19-20
DZOH JO13 indeling 19-20
DZOH JO12 indeling 19-20
JO10 en JO11 voor op de site
Puppy, JO8 en JO9 voor op de site

Jeugdtrainers gezocht

DZOH is een grote vereniging en kenmerkt zich met haar grote hoeveelheid jeugdleden. Om al deze leden de juiste training te bieden en daarmee zichzelf te kunnen ontwikkelen zijn wij opzoek naar enthousiaste leden (of niet-leden) die hiermee willen helpen.
Wij zoeken;
- iemand tussen de 15-25 jaar die graag training wil geven aan de jongste jeugd bij DZOH (JO7 t/m JO12).
- een enthousiaste trainer (of toekomstig trainer) die jeugd weet te motiveren, enthousiasmeren en stimuleren tijdens trainingen en/of wedstrijden.
Wij bieden; 
- Extra hulp vanuit de technische commissie op gebied van oefenstof, communicatie en het begeleiden van spelers. 
- De mogelijkheid om jezelf als trainer te ontwikkelen (mogelijkheid tot diverse cursussen / opleidingen)
- Een sportieve, leuke uitdaging waar een trainer kan werken met jonge talenten en prima faciliteiten. 
Ben jij geïnteresseerd voor de functie als jeugdtrainer? Of wil je graag meer informatie hierover? Reageer dan op één van de onderstaande mailadressen. Wij nodigen jullie graag uit voor een gesprek!
Namens de Technische Commissie, Tim Aasman (timaasman.dzoh@gmail.com), Joey Rolink (joeyrolink.dzoh@gmail.com)

Het seizoen van het DZOH- beloften team

Afgelopen seizoen speelde DZOH onder 21 mee in de Beltona Beloftencompetitie. Naast de reguliere KNVB competitie, wordt de Beloftencompetitie, gedurende het seizoen, op doordeweekse avonden gespeeld. Omdat het eerste elftal wel een aantal spelers heeft die qua leeftijd nog mee mogen doen aan deze competitie, maar tevens over een smalle selectie beschikte, werd besloten om met de JO19-1 deel te nemen. In de poule speelden de jongens tegen SC Erica, FC Klazienaveen en HHC Hardenberg. Teams die veelal gebruik maakten van de 1e en 2e jaar senioren. Onze jongens hebben afgelopen seizoen laten zien dat ze, naast goed te kunnen voetballen, ook samen kunnen knokken voor een resultaat. Dat deze jonge ploeg als eerst eindigde, en zich daardoor plaatste voor de finaledag, mag dan ook best verrassend genoemd worden. Afgelopen zaterdag was het zover, het finaletoernooi in Enschede. Met de JO19-1, vandaag aangevuld met Farid en Youri vanuit het eerste elftal, gingen we vroeg op pad. Zestien ploegen streden voor de prijzen én de eer. Op deze lange, warme dag,  werd er, onder het toeziend oog van de meegereisde supporters, een 1e plaats in de poule behaald, een knappe prestatie. In de kwartfinale werd sp Deventer verslagen, na een uiteindelijke strafschoppenserie waarbij de spanning tot grote hoogte steeg. Uiteindelijk kwam het zelfs zover dat alle 11 spelers aan bod kwamen.  Doelstelling bereikt, een wedstrijd gewonnen tegen FC Twente onder 19. In de halve finale waren we niet opgewassen tegen SVI, waardoor er nog een wedstrijd om de 3e en 4e plaats volgde tegen Quick’20. Hoewel de pijp bij alle jongens echt helemaal leeg was, werd er nog eenmaal voor elke meter gestreden. Het resultaat mocht er zijn, 1-0 winst. Trotst mogen jullie zijn op dit seizoen! 22 competitiewedstrijden gespeeld met slecht 1 nederlaag, en als 2e geëindigd in de 4e divisie.  Nu dus ook een 3e  plaats in de Beloftencompetitie. Volgende week een welverdiend weekend met elkaar naar Ameland, als afsluiting van het seizoen. Wij als begeleiding zijn trots op jullie, en willen jullie bedanken voor dit prachtige seizoen. Ook Ronald en Geert, die altijd klaar stonden om als assistent scheidsrechter te fungeren, bedankt. JO 17-1, die ons regelmatig van spelers heeft voorzien, en onze trouwe sponsoren Oldenburger Fritom en Autobedrijf Veenstra, onze dank is groot. Wij wensen iedereen een prettige vakantie, en hopen jullie  weer te zien bij DZOH in het komende seizoen.
Staf JO19-1, Henk, Jeroen, Johan

 

 

Jij komt Youri Keen toch ook aanmoedigen?

Op donderdag 27 juni om 19:00 is het zover. Dan vertegenwoordigt Youri Keen DZOH in het Drents Verbond All Star Team. Samen met spelers van andere Drents Verbond verenigingen wordt er op het sportpark van SVBO gestreden tegen FC Emmen. Jij komt Youri toch ook aanmoedigen?
Youri kijkt uit naar de confrontatie. Het maakt hem trots dat hij juist is opgenomen in de selectie van trainer Marc Hegeman samen met 21 andere spelers. Terwijl Youri voorzichtig is met uitspraken doen over het eindresultaat, hoopt hij vooral dat er heel veel publiek afkomt op de wedstrijd. “Spelen voor veel publiek geeft je extra energie. Extra energie die je net kan gebruiken om een goed resultaat neer te zetten tegen FC Emmen,” aldus Youri Keen.
Vanaf 18:00 uur is het sportpark van SVBO geopend voor publiek. Kinderen tot en met 11 jaar betalen €4,-. Vanaf 12 jaar betaalt men €8,-. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan het Drents Verbond voor het bekostigen van verschillende activiteiten en bijeenkomsten voor de amateurverenigingen in de regio.
Youri rekent op jullie komst!

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu