Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Uittoernooien DZOH 2019 - Update

Vanaf januari zijn de DZOH teams regelmatig door de coördinatoren geïnformeerd over de status van de uittoernooien. Het totaaloverzicht staat in het bijgevoegde bestand. Er is in overleg met het DZOH bestuur voor gekozen om in het weekend van 8 en 9 juni geen toernooien te plannen ivm het Hello festival. Hierdoor is de spoeling dunner geworden. Voor een aantal teams staan er nog aanvragen uit. Indien er meer duidelijkheid is worden de teams zsm door de coördinatoren geïnformeerd. Voor vragen of suggeties neem contact op met de betreffende leeftijdscoördinator op. Die neemt dan vervolgens contact met mij op. Succes!
Met sportieve groet, Rene Dale

Bijlagen
DZOH uittoernooien DZOH 2019 RJD

Ophalen gratis DZOH voetbalalbum

Het verzamelen van de voetbalstickers kan woensdag 27 februari bij de Jumbo beginnen en ook start DZOH dan met het uitdelen van de gratis voetbalalbums. De leiders van de verschillende teams kunnen op twee momenten de albums voor hun spelers ophalen. Het eerste moment is woensdag 27 februari van 19.00-20.00 uur en het tweede moment is zaterdag 2 maart van 13.15-14.15 uur, voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Omlandia 1, zodat we aansluitend ons eerste kunnen aanmoedigen!

Trainingsschema

Het reguliere trainingsschema voor de rest van het seizoen gaat maandag 25 februari weer in en is te vinden onder “Schema's - Trainingen” in het hoofdmenu op de site.

Voetbalquiz 2019

Bert en Rieks, met hulp van sidekick Harry, hadden er weer een mooie quiz van gemaakt. Vier thema's, eredivisie, EK/WK's, Champions League en een landen thema, vormden de vragen deze avond. Een petje op/petje af ronde, weliswaar met groene en gele kaarten, maakte de avond compleet. Met dank aan het kantine personeel voor een prima bedieining van drankjes en hapjes.
Een foto reportage is onder dit artikel op de site downloaden. Sommige foto's hebben een wat mindere resolutie, maar ze geven toch een goed beeld van het heftige denkwerk en het plezier onder de deelnemers.

Bijlagen
voetbalquiz2019
Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu