Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Hans van Mensvoort trainer DZOH 3

De technische commissie en Hans van Mensvoort zijn het eens geworden over een verbintenis van 1 jaar. Hans gaat volgend seizoen het 3e selectieteam trainen: DZOH 3. Van Mensvoort is al jaren actief binnen de vereniging. In 2002  binnen gekomen als actief voetballer van ons 1e elftal en op dit moment trainer van onze 2e selectie bij de senioren.

Tussendoor heeft Hans al enorm veel voor onze club betekend in diverse rollen. Jeugdtrainer, jeugdleider, voetballer, scheidsrechter, suppoost protos-weering en “handen uit de mouwen trekker” bij diverse activiteiten. Een vrijwilliger die een club zich meer wenst, maar helaas schaars zijn. Op deze vrijwilligers moeten we zuinig zijn en zijn we trots op!

Hans, veel succes!

Welkom terug Puck!

Puck Horstman is volgend seizoen de nieuwe trainer van DZOH 2. De technische Commissie is zeer verheugd met het aanstellen van Horstman. De inwoner van de Rietlanden was al in een eerder stadium hoofdtrainer van DZOH.

Horstman heeft in het noordelijke amateurvoetbal zijn sporen ruimschoots verdiend. Als actief voetballer speelde Horstman bij Emmen en WKE (gloriejaren 80). Hierna startte hij zijn trainerscarrière. Hierin heeft Puck een bak aan ervaring opgedaan bij diverse regionale amateurclubs. Hij was de afgelopen 2 seizoenen hoofdtrainer van SVBC 1 uit Barger-Compascuum. Na een periode van 11 jaar keert Puck terug bij DZOH als tweede trainer.

Welkom terug Puck en heel veel succes!

Een vrijwilliger is onbetaalbaar!

Net als bij elke andere vereniging draait DZOH op vrijwilligers. Van trainer tot scheidsrechter én van barmedewerker tot bestuurder alle taken worden vervuld door vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toedragen. Zonder deze mensen is het niet mogelijk om DZOH in stand te houden en om de contributie laag te houden.

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar o.a. barmedewerkers, administratieve kanjers, EHBO’ers en medewerkers voor de activiteiten commissie!

Vanaf het nieuwe seizoen zullen wij jullie dan ook actief benaderen om ook een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging. Heb je voor die tijd vragen of wil je je alvast aanmelden dan kan dat via moniquegooijer@dzoh.nl.

Floor maakt haar debuut als jeugdinternational

Op dinsdag 21 mei en donderdag 23 mei had Floor Heijne (JO15-1) twee wedstrijden gepland met het KNVB meisjesteam onder 15 jaar. Floor verbleef met haar ploeggenoten de hele week in een hotel in Venray. Op dinsdag tegen België en op donderdag tegen Duitsland. Floor heeft beide wedstrijden gespeeld en is officieel jeugdinternational.

Tijdens de eerste wedstrijd (Nederland 2-1 België) startte Floor in de basis. Floor speelde als spits. Ze begon sterk, met een paar goede diepgaande loopacties. Na 9 minuten spelen kreeg ze zelfs een kleine kans, maar de verdediging van België liep helaas het gat dicht voordat ze kon gaan schieten. Daarna werd België sterker en moest Floor veel verdedigend loopwerk doen. Ze speelde 40 minuten mee. In de tweede wedstrijd (Nederland 1-0 Duitsland) was haar speeltijd korter. Hier mocht ze 10 minuten aantreden. Wel was ze tevreden over haar optreden, want ook nu was ze heel sterk in balbezit.

“Een mooie ervaring”, zo noemt Floor het zelf. In de maand juni speelt het team tegen de Verenigde Staten in Deventer. “Ik hoop dat ik de bondscoach heb overtuigd en dat ik dan weer mag aansluiten”, aldus Floor.

Namens DZOH willen wij Floor van harte feliciteren met haar debuut! Een fantastische prestatie!

Van het bestuur (2)

De ALV waarin het nieuwe bestuur is gekozen is ondertussen zo’n 4 weken geleden. Tijd om u mee te nemen in de ontwikkelingen.

Om het weer even terug te roepen in uw gedachten, onze clubambitie is:

Door alles goed geregeld te hebben kan het voetbalsucces en plezier op alle niveaus nog verder groeien en gaan we een geweldige toekomst tegemoet als grootste voetbalclub van de gemeente Emmen.

De afgelopen weken hebben vooral in het teken gestaan van het in werking zetten van een aantal  nieuwe commissies en een werkgroep.

Als eerste willen we echter één commissie, die reeds was opgestart onder het vorige (interim)bestuur, een groot compliment maken. De Voetbaltechnische commissie heeft de afgelopen maanden een geweldige hoeveelheid werk verzet om voor de teams een goede seizoenstart mogelijk te maken. De afgelopen tijd hebben zij daar veel over gedeeld met u via de website. De staf voor vrijwel alle selectieteams is rond en nu zijn zij ook heel hard bezig om voor alle andere teams de voorwaarden voor een goede seizoenstart te scheppen.

Lees verder
Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu