Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Herinnering: Extra ALV 25 september

Op woensdag 25 september a.s. vindt om 20.00 uur een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) van DZOH plaats. Deze zal plaatsvinden in de kantine. Bij deze nodigt het bestuur alle leden, en/of de wettelijke vertegenwoordigers daarvan, van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. DZOH is een vereniging, dus een (extra) ALV als deze is feitelijk het hoogste orgaan binnen de club dat beslissingen kan nemen. Wij hopen dan ook u allen te mogen verwelkomen! Onder dit artikel vindt U de benodigde stukken.
Het bestuur

Bijlagen
Agenda extra ALV 25 september 2019
Notulen Extra ALV 24 april 2019
Volmacht Extra ALV 25 september 2019

Assistent scheidsrechter gezocht voor DZOH 1

Het vlaggenschip van DZOH is op zoek naar een enthousiaste assistent scheidsrechter voor dit seizoen. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een leuke, jonge en vooral gedreven groep, meld je dan aan bij jan.katoen@outlook.com, of bel 0683162851.

21 en 28 september werving vrijwilligers

Net als bij elke andere vereniging draait DZOH op vrijwilligers. Dankzij al deze actieve en enthousiaste mensen zijn wij in staat om de vereniging in stand en de contributie laag te houden. Op dit moment is er een groot tekort aan vrijwilligers en zijn wij een grote wervingscampagne begonnen. Op 21 en 28 september zult u op onze voetbalvelden en in de kantine aangesproken worden of u nog circa 4 uur in de maand vrij kunt maken om iets voor onze vereniging te betekenen. Ook vragen wij u of u nog familie/vrienden of buren hebt die DZOH een wam hart toe dragen en ons met een paar uur van hun tijd willen helpen. Alle hulp is welkom!
De volgende mensen zoeken wij nog:
- 13 personen voor in de kantine (4 uur/maand)
- 2 EHBO’ers (4 uur/maand)
- 2 kaartverkopers bij wedstijd eerste elftal (1 uur/2weken)
- 2 personen voor de ledenadministratie
 - 6 klussers voor in de accommodatie commissie
- 7 personen sponsor commissie
- 2 personen voor de PR en communicatie commissie
- 4 personen voor het wedstrijdsecretariaat (4 uur/maand)
- 6 scheidsrechters
- 4 leeftijdscoördinatoren
Vindt u het voortbestaan van DZOH ook belangrijk dan kunt u zich nu al aanmelden via bijgevoegde inschrijfformulier dat u in de kantine of via moniquegooijer@dzoh.nl kunt inleveren.

Bijlagen
vrijwilligersformulier 2

Maandag 16 september: Aftrapbijeenkomst Jeugdkader

Zoals eerder aangegeven nodigen wij alle trainers, leiders en coördinatoren van de jeugd uit voor de aftrapbijeenkomst van DZOH voor het seizoen 2019-2020. Deze bijeenkomst vindt aankomende maandag 16 september om 19:00 plaats in de kantine van DZOH. Het is zeer wenselijk dat alle trainers, leiders en coördinatoren aanwezig zijn op deze aftrapbijeenkomst! Tot maandag.
TC DZOH

Voortschrijdend inzicht, kantine blijft geopend op dinsdag

Soms neem je als bestuur met de beste bedoelingen een besluit.

Helaas blijkt dan later dat de informatie die gebruikt is om tot dat besluit te komen niet compleet is geweest.

Vorige week heb ik een bericht op de website gepubliceerd waarin werd aangekondigd dat de kantine op dinsdagavonden gesloten zou zijn.

Helaas blijkt dat de informatie die we als bestuur hadden om tot dit besluit te komen niet volledig is geweest. Na veel mensen gesproken te hebben afgelopen week hebben we dan ook besloten om het genomen besluit weer terug te draaien.

Ik bied, namens het bestuur, mijn oprechte excuses aan, aan een ieder die zich heeft gestoord aan het genomen besluit.

U bent dus gewoon welkom op de dinsdagavond in onze kantine!

Namens het bestuur, Marco van Gessel, Voorzitter

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu