Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Update teamindeling

De technische commissie heeft de afgelopen tijd de laatste wijzigingen doorgevoerd m.b.t. de teamindeling. Zoals jullie kunnen zien zijn er nog een aantal trainersvacatures vacant. Het is elk jaar weer een flinke klus om deze allemaal ingevuld te krijgen. De TC doet daarom een dringend beroep op leden, ouders en iedereen die betrokken is bij DZOH zich te melden om de openstaande vacatures in te vullen. Voor eventuele vragen kun je bij onderstaande personen terecht:
Senioren en O19:            Ginus Gangelhof en Alexander Boer
O17 t/m O12:                    Wout van Vilsteren en Tim Aasman
O11 t/m puppy’s:           Johan Keen en Kevin Mooibroek/Jesse van den Berg

Technische Commissie DZOH

Bijlagen
Complete indeling (1)

HHC Hardenberg <23 – DZOH

DZOH speelt, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, dinsdagavond uit tegen HHC Hardenberg <23. De wedstrijd zou eerst thuis gespeeld worden, maar is in onderling overleg verplaatst naar Hardenberg. Aanvang wedstrijd: 20.00 uur.

Trainingsschema seizoen 2019-2020

De technische commissie heeft, voor zo ver mogelijk, het nieuwe trainingsschema seizoen 2019-2020 gereed (zie onder dit artikel). Er zijn nog enkele teams die ingevuld moeten worden. Hou de website in de gaten voor de laatste updates! Mochten hier vragen over zijn meld je dan even bij Johan Keen of Ginus Gangelhof.
Technische Commissie DZOH

Bijlagen
trainingsschema indeling kunstgras voor website
trainingsschema veld 2

DZOH zoekt nog enkele trainers

Hoewel de meeste jeugdteams voor het komende seizoen een trainer hebben, zijn er enkele teams die nog ingevuld moeten worden met een trainer. De technische commissie is daarom op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor de onderstaande teams: JO19-4, JO17-4, JO17-5, JO13-3, JO13-4, JO9-3, JO9-4, JO8-4 en Puppy 1. We zoeken hiervoor enthousiaste spelers, ouders of andere betrokkenen binnen DZOH. Belangstellenden kunnen contact opnemen met onderstaande technische commissieleden:
Ginus Gangelhof, Johan Keen, Jesse van den Berg, Alexander Boer, Tim Aasman, Kevin Mooibroek, Wout van Vilsteren.
DZOH samen trefzeker! Technische Commissie DZOH

Aanvang trainingen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wanneer en door wie kan er weer getraind worden?
De 1e teams kunnen weer starten vanaf maandag 12 augustus a.s. Dat geldt ook voor de 2e selectie van de senioren. De overige 2e teams kunnen beginnen vanaf 19 augustus. Voor de resterende teams is de start vanaf 26 augustus.
Het trainingsschema is, voor zover de voorkeurstijden zijn doorgegeven, in grote lijnen gemaakt. Voor degene die weer een team gaat trainen en nog geen voorkeurstijd heeft doorgegeven, het verzoek dat z.s.m. alsnog te doen. Dat kan naar ginusgangelhof@dzoh.nl.
Er wordt in de eerste beide weken nog niet echt volgens het trainingsschema getraind. Om te voorkomen dat iedereen op elk door hem gewenst moment gaat trainen, is het verzoek om contact op te nemen met Johan Keen. Johan heeft ook de sleutels van het ballenhok. We willen voorkomen dat  iedereen op hetzelfde moment op het veld staat.  Bedenk hierbij ook dat er eerst alleen getraind kan worden op het kunstgrasveld.
Tenslotte nog het verzoek aan de trainers die vergeten zijn de sleutels van het ballenhok in te leveren, dit z.s.m alsnog te doen. Ook hiervoor kan contact met Johan Keen opgenomen worden.
Ginus Gangelhof, namens de technische commissie

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu