Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Korte terugblik Extra ALV

Tijdens de Extra ALV van woensdag 24 april is de nieuwe organisatiestructuur, opgesteld door een speciaal daarvoor opgerichte commissie en reeds goedgekeurd door het bestuur, gepresenteerd aan de leden. Het nieuwe organogram is vanaf vandaag ook te vinden op de website onder "Clubinfo - Organisatie en Bestuur". Binnenkort worden de taken en verantwoordelijkheden per bestuurslid en commissie gepubliceerd.
De nieuwe structuur biedt duidelijkheid en kansen, maar er zijn vanzelfsprekend ook uitdagingen, waar we met elkaar de schouders onder zullen gaan zetten de komende periode.
Op verzoek van de vorige ALV, waar het voorstel van het toenmalige bestuur was om de contributie niet aan te passen, is er de afgelopen periode gekeken naar de noodzaak om wellicht toch een contributieverhoging door te voeren i.v.m. stijgende kosten en het op peil houden van alle voorzieningen. Met het nieuwe voorstel om de contributie met €2,50 per kwartaal te verhogen, is door een overgrote meerderheid van de ALV ingestemd. De nieuwe contributiebedragen gelden met ingang van het nieuwe seizoen (juli 2019).
Na de presentatie van de nieuwe organisatiestructuur en het vaststellen van de contributie werden 2 nieuwe bestuursleden gekozen; te weten Marco van Gessel en Ginus Gangelhof. Komende week zullen de bestuursfuncties formeel verdeeld worden, maar duidelijk is nu al dat Marco onze nieuwe voorzitter zal zijn en dat Ginus de bestuursfunctie Voetbaltechnische Zaken ad interim op zich zal nemen. De financiële commissie zal, onder verantwoordelijkheid van het bestuur, samen met de beoogd nieuwe penningmeester tot de volgende, reguliere ALV, de taken van penningmeester uitvoeren. Wie de komende periode vanuit het bestuur formeel als penningmeester zal fungeren, wordt komende week vastgesteld.
Tijdens de Extra ALV werd ook afscheid genomen van de afgetreden bestuursleden. Johan Keen, Warner Jager, Rinze Savenije (allen al eerder afgetreden), Henk Middeljans en Monique Gooijer werden allen persoonlijk toegesproken en bedankt voor hun inzet als bestuurslid voor de vereniging. Ze hebben een ieder ook het woord gericht tot de ALV en het was erg goed om te horen dat ze alle vijf in andere functies bij onze mooie vereniging betrokken zullen blijven. Berry Kolmer was helaas afwezig (i.v.m. vakantie), van hem zal op een ander moment afscheid worden genomen.
Namens het bestuur, Jeroen Hidding, secretaris

 

Sjors Assen Trainer JO15-1

De technische commissie heeft Sjors Assen aangesteld als hoofdtrainer van de JO15-1.
jors is zelf op 6 jarige leeftijd begonnen met voetballen bij DZOH. Heeft vervolgens alle jeugdselecties doorlopen, maar door een vervelende blessure was hij genoodzaakt zijn voetbalcarrière te beëindigen. De inmiddels 21-jarige PABO student heeft zich daarna gericht op zijn trainerscarrière en heeft inmiddels 4 jaar trainerservaring opgedaan bij onze mooie club. Het afgelopen jaar heeft Sjors de TC3 opleiding bij de KNVB met succes afgerond.
DZOH en Sjors zijn een overeenkomst van 1 jaar aangegaan. Tevens zal aan de staf voor de JO15-1 nog een trainer toegevoegd worden zodat het een tweekoppige trainersstaf zal worden.
De TC wenst Sjors heel veel succes het komende seizoen.

Dinsdag 23 april geen kledingcommissie

Vanwege de sponsorloop, en de daarmee gepaard gaande drukte op het sportpark, Is er aanstaande dinsdag (23 april) geen afhaalmoment van bestelde webshop-artikelen.

Youri Keen Trainer JO13-2

De Technische Commissie en Youri Keen hebben overeenstemming bereikt voor nog een jaar hoofdtrainerschap bij de JO13-2. De sympathieke zelfopgeleide verdediger gaat daarmee het vierde jaar in als jeugdtrainer bij DZOH. Dit is best wel opmerkelijk gezien zijn nog jonge leeftijd van 20 jaar. Youri speelt al vanaf zijn vijfde jaar bij DZOH en is zelf ook opgeleid naar het 1e elftal. Hij maakte daarin op 17-jarige leeftijd al zijn debuut en is uitgegroeid tot een vaste waarde. Hoe mooi is het om hetzelfde voor elkaar te krijgen met de jeugdspelers die hij nu traint.
Youri heel veel succes!

Stratenvolleybaltoernooi Rietlanden Zaterdag 29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni a.s. organiseert Wijkvereniging de Rietlanden in samenwerking met Volleybalvereniging Emmen ’95, de Buurtsportcoaches van de gemeente Emmen en voetbalvereniging DZOH, een 6 tegen 6-stratenvolleybaltoernooi op de velden van Voetbalvereniging DZOH. Aanvang 10:00 uur.
De details van dit toernooi vindt u hier. Naast prijzen voor de winnaars zijn er ook prijzen voor de meest origineel geklede teams! Aanmelden per team (minimaal 6 spelers) graag voor 1 juni 2019. Het inschrijfformulier vindt u op hier (of stuur een mail naar volleybal@wijkverenigingrietlanden.nl).

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu