Zomer- en Corona-rust bij DZOH? Welnee...

De afgelopen periode heeft voetbal op een erg laag pitje gestaan, zoals we allemaal weten. Veel activiteit was er niet op de velden te vinden, echter een (te klein) groepje mensen, het klusteam, heeft geweldig veel inspanning, tijd en energie gestopt in het opknappen van de accommodatie. Er is heel erg veel geschilderd, schoongemaakt, hersteld en er is een voortvarende start gemaakt met het renoveren van de douches.
Als vereniging zijn we heel erg veel dank verschuldigd aan alle mensen die de afgelopen periode hun bijdrage hebben geleverd aan deze grote lijst met klussen en klusjes. Onze accommodatie heeft echt een geweldige opknapbeurt gekregen. Vanuit het bestuur spreken we onze grote dank uit aan het klusteam.
Zonder sponsoren zou veel van de werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden, dus ook aan de sponsoren zijn we grote dank verschuldigd. Vooral zij die een bijdrage hebben geleverd aan het broodnodige en lang gewenste herstel van de douches: Autobedrijf Veenstra, Bad Middeljans, Installatiebedrijf Harwig en Provatherm willen we als bestuur graag bedanken voor hun bijdrage.
Als we allemaal ons steentje bijdragen kunnen we binnenkort niet alleen het mooiste voetbal laten zien in de regio, maar dat ook nog eens op één van de best onderhouden sportparken in de gemeente Emmen. Hierbij doen we dan ook de oproep aan alle leden en andere betrokken om ons te helpen met het mooi houden van onze accommodatie.
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden vind je hieronder foto’s van een selectie van de klussen die de afgelopen tijd zijn opgepakt. Alle foto's zijn te zien via deze link. Wanneer je door deze foto’s geïnspireerd wordt om ook te helpen in het klusteam ben je van harte welkom. Neem dan even contact op met Gert Sanders via facilitair@dzoh.nl.

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.