Week van de scheidsrechter

De “Week van de scheidsrechter” komt er weer aan!
Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is dit jaar van 25 september tot en met 3 oktober 2021.
Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!
Scheidsrechters Bedankt!
In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-) scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard willen we bij DZOH ook onze waardering uitspreken richting de scheidsrechters, want zonder de scheidsrechters is het niet mogelijk om onze voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.
Scheidsrechters gezocht!
Daarnaast maken we van deze gelegenheid gebruik om een oproep te doen voor mensen die interesse hebben om scheidsrechter te worden. Extra handjes bij de thuiswedstrijden op zaterdag zijn altijd welkom!
Want: “zonder scheidsrechter geen wedstrijd.”
Je kunt hiervoor een email sturen naar secretaris@dzoh.nl Er wordt dan contact met je opgenomen.

Terug
DZOH 1 - NEC Delfzijl 1
22-01-2022
14:30

Laatste wedstrijden

18 dec
Achilles 1894 1 - DZOH 1
11 dec
The Knickerbockers 1 - DZOH 1
4 dec
DZOH 1 - De Weide 1
3 - 1

Stand competitie

1
DZOH 1
22
2
Gorecht 1
22
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2022 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.