Trainingsschema winterperiode

We gaan de winterperiode in. Dat betekent elk jaar dat er volgens een winterschema wordt getraind. Hier wordt de laatste hand aan gelegd.  Veld 2 wordt gespaard gedurende deze periode. Normaal gaat de jongste jeugd een tijdje de zaal in maar door de onzekerheden m.b.t de Corona-maatregelen is er dit jaar geen zaaltraining. Het gaat nu op de volgende manier:

De laatste training is voor iedereen op 18 december. Daarna even geen voetbal dus. De 1e en 2e selectie, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1 kunnen weer starten met de trainingen vanaf 4 januari a.s. Voor de overige teams geldt dat er weer getraind kan worden vanaf 11 januari a.s. Dat gaat dan strikt conform het winter-trainingsschema.  Dit schema wordt nog op de website geplaatst.  Omdat ook de jongste jeugd op het veld blijft trainen moet er behoorlijk ingeschikt worden qua trainingstijden. Iedereen moet trainen op het kunstgrasveld. In het schema zal dan ook opvallen dat slechts een aantal teams twee keer kunnen trainen. Hier kan niet van worden afgeweken. Nog een verzoek aan de trainers m.b.t de jongste jeugd. Kijk goed naar de weersomstandigheden. Indien het te koud en/of slecht weer is, anticipeer daar dan even op en laat een training liever een keer vervallen..
Voor de lagere seniorenteams en JO19-teams geldt nog: er kan alleen Corona-proof getraind worden. Met maximaal vier personen in groepjes. Dat is in de meeste gevallen((ruimte) moeilijk uitvoerbaar. Dan kan er dus moeilijk getraind worden. 
Het is nog onduidelijk wanneer er weer competie-wedstrijden gespeeld gaan worden. Indien blijkt dat voor alle teams de competities vervroegd worden hervat zal er opnieuw gekeken worden naar het schema. Wellicht dat veld 2 weer eerder voor de trainingen wordt ingezet. Verder moeten we even goed opletten wie opent bij de eerste trainingen en afsluit na de laatste trainingen.
Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie je wenden tot de leeftijdscoördinatoren.
Ik wens iedereen , ondanks toch wel wat beperkingen , gezellige feestdagen en een goed begin van 2021. Laten we er van uit gaan dat we het gewone leven ergens in het nieuwe jaar weer kunnen oppakken.

Namens de TC,  Ginus Gangelhof

Terug
DZOH 1 - Gorecht 1
04-12-2021
14:30

Laatste wedstrijden

7 dec
DZOH 1 - De Weide 1
27 nov
Achilles 1894 1 - DZOH 1
13 nov
DZOH 1 - DESZ 1
3 - 0

Stand competitie

1
Gorecht 1
22
2
DZOH 1
19
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.