Teamfoto’s? Jazeker teamfoto’s worden gemaakt!

In november zullen van alle DZOH voetballers, in samenwerking met professioneel fotograaf Foto Cheese (www.fotocheese.nl) , stoere individuele en teamfoto’s worden gemaakt.
Hoe gaat dit in zijn werk...............................

Op zaterdag 6 en 13 november worden de foto’s gemaakt. De indeling van de teams hiervoor wordt centraal gemaakt en zal een week vooraf bekend zijn. Ieder team zal worden ingedeeld. Het is de bedoeling dat je in (schone) DZOH wedstrijdkleding op de foto gaat. Dus zorg dat je op tijd bent omgekleed.
De foto’s worden in de kantine voor een zogenaamd “blue screen” gemaakt en achteraf voorzien van een stoere voetbalachtergrond.
Het is de bedoeling dat elk team compleet 5 minuten voor aanvang van de fotoshoot klaar staat bij de plek waar de foto’s worden gemaakt.
Voetbalschoenen aan, shirt in je broek, sokken omhoog en de keepers met hun handschoenen aan.
Eerst wordt iedereen individueel (op volgorde van de namenlijst) gefotografeerd, daarna in 2 groepjes het team. Die 2 halve teamfoto’s worden later tot 1 stoere teamfoto samengevoegd.
Ongeveer 4 á 5 weken na het maken van de foto’s ontvangt elke speler een inlogkaartje met unieke code waarmee de foto’s kunnen worden bekeken en besteld.
Voor vragen kun je een mail sturen aan voorzitter@dzoh.nl
Ps. Door deel te nemen aan deze fotoshoot ga je akkoord met de plaatsing van de foto’s op de website van DZOH en eventueel de website van de fotograaf. Mocht je hiermee niet akkoord gaan, meldt dit dan vooraf even.

Terug
DZOH 1 - NEC Delfzijl 1
22-01-2022
14:30

Laatste wedstrijden

18 dec
Achilles 1894 1 - DZOH 1
11 dec
The Knickerbockers 1 - DZOH 1
4 dec
DZOH 1 - De Weide 1
3 - 1

Stand competitie

1
DZOH 1
22
2
Gorecht 1
22
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2022 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.