Supportersvereniging van start

Na een aantal weken die in het teken stonden van het opstarten van een Supportersvereniging DZOH is de oprichting een feit. De SV DZOH bestaat! Onder dit bericht kunt u het aanmeldformulier vinden. Voor slechts een tientje per jaar kunt u lid worden en tot 16 jaar is een lidmaatschap zelfs maar €7,50. In het aanmeldformulier staat ook beschreven waar u het naartoe kunt sturen. Als lid krijgt u toegang tot activiteiten georganiseerd door de SV en krijgt u korting op de merchandising. Deze merchandising zal binnen een aantal weken beschikbaar zijn. Ook steunt u vanzelfsprekend DZOH met een lidmaatschap.

De eerste activiteit zal op 7 november plaatsvinden. SV DZOH organiseert dan een heus Oktoberfest, maar dan in november. Bij opgave voor 1 november is deze avond gratis te bezoeken, entree aan de deur is €2,50. U krijgt hier nog meer informatie over, maar mocht u al weten dat u komt dan kunt u zich via svdzoh@gmail.com aanmelden. 

Via dit emailadres kunt u ook bij ons terecht voor vragen. Ook wanneer u interesse heeft voor een bordje aan de 'Wall of Fame' kunt u daar terecht. Een bordje kost voor bedrijven €50,- per jaar en voor particulieren €25,-. Dit is inclusief een lidmaatschap bij de SV DZOH.

Wij zien uw lidmaatschap graag tegemoet en hopen u ook te zien op 7 november!

Supportersvereniging DZOH, Wilco Berkenbosch, Tom van Os, Ruud Klingenberg, Dylan Idema en Marwin van der Meer

De website van de supportersveriging is: www.svdzoh.nl

 

Bijlagen
Aanmeldformulier SV
Terug
DZOH 1 - Valthermond 1
21-09-2021
19:30

Laatste wedstrijden

18 sep
SVBO 1 - DZOH 1
0 - 4
11 sep
Pesse 1 - DZOH 1
0 - 6
2 sep
DZOH 1 - Valthermond 1
2 - 0

Stand competitie

3
Gorecht 1
9
4
Achilles 1894 1
6
5
DZOH 1
6
6
S.V. Oosterwolde 1
4
7
DESZ 1
4
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.