Overlijdensbericht

Afgelopen dinsdag bereikte ons het droevige bericht dat Jesper Jens Benus maandag 4 april onverwachts is overleden.
Jesper was tot voor kort lid van onze vereniging. Hij heeft zijn hele jeugd (t/m JO17) bij DZOH gevoetbald en is gestopt toen hij in Enschede ging studeren. Het voetbal- en verenigingsleven heeft hij in Enschede opgepakt door zich als lid bij Sparta Enschede aan te melden.
Jongere broer Thijmen voetbalde tot voor kort ook nog bij ons en Marten, zijn andere broertje, speelt bij ons in de JO13-4 waar vader Manfred trainer/leider is. Moeder Corine is actief vrijwilliger bij de kledingcommissie. Daarnaast zijn de tante en oom en de neven van Jesper (Woudy, Johan, Jelmer en Youri) buitengewoon actief als leden en vrijwilligers van onze club.
Het is niet gebruikelijk dat wij op deze wijze aandacht schenken aan het overlijden van een voormalig lid. Jesper was echter uitzonderlijk jong (net geen 20) en zijn hele familie is erg betrokken bij onze vereniging. Wij voelen ons dan ook erg betrokken bij deze familie.
Wij wensen Manfred, Corine, Marten, Thijmen, Annelot en de verdere familie en vrienden erg veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
Namens de hele vereniging DZOH, het bestuur

Terug
Redactie Instagram Facebook

Sponsoren

Bekijk alle

Copyright © 2024 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.