Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Opfrisser voor de trainers en leiders

Tijdens de aftrapbijeenkomst van 16 september is een verschillend aantal onderwerpen ter sprake gekomen. Voor degene die daar  niet aanwezig was, maar zeker ook nog een keer voor hen die er wel waren , even weer een aantal zaken die  extra aandacht verdienen:

Trainingstijden:
Het trainingsschema geeft aanvangs- en eindtijden aan. Houd je aan die tijden. De trainer na jou wil ook graag op zijn/haar tijd beginnen en een vol uur trainen. Houd je ook wat het veld betreft aan het schema( veld 2 of 4)

Ballen:
Zo’n 6 weken nadat we zijn begonnen, levert een kleine inventarisatie in het ballenhok op dat er zeker 15! ballen missen. De bossages rond de velden maken het soms wat lastig maar probeer er alles aan te doen alle ballen mee terug te nemen naar het ballenhok. Haal een weggeschoten bal direct uit de bossages. Dat zoekt gemakkelijker. Dit geldt natuurlijk ook voor de ballen op de wedstrijddag. Gebruik geen trainingsballen voor de wedstrijden. Als je (een)extra bal(len) wilt voor de wedstrijd, geef dat aan bij je leeftijdscoördinator. De trainer en niet de spelers halen de ballen uit het hok en brengen ze terug. Als je een bal echt kwijt bent, graag doorgeven aan de leeftijdscoördinator.

Hoedjes:
Er mist een groot aantal hoedjes in het ballenhok. De wedstrijdtassen bevatten hoedjes voor de wedstrijd. Gebruik de hoedjes voor de trainingen niet op zaterdag. Verzoek: zorg er voor dat de hoedjes terug komen in het ballenhok. Zonder hoedjes kun je niet trainen.
Bedenk dat we zuinig moeten zijn op het materiaal. Daarmee doen we de club maar zeker ook onszelf een groot plezier.

Verlichting
Soms blijft de verlichting op het trainingsveld nodeloos branden na de training. De laatste trainer moet het licht uitdoen.  Vergeet ook niet de kleedkamers af te sluiten.

Voor vragen of opmerkingen kun je je tot de leeftijdscoördinator wenden:
Senioren                                  : Alexander Boer & Ginus Gangelhof
JO17 en JO19                         : Henk Middeljans
JO14 en JO15                         : Harry van Veldhuizen
JO10, JO11, JO12 en JO13    : Riekel Pinkster
Puppy's, JO8, JO9                 : Harry Eising

De technische commissie

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu