Nieuwe wedstrijdsecretaris bij DZOH

Nadat Harry van Veldhuizen vanaf februari de taken van Bé Duinkerken als wedstrijdsecretaris tijdelijk overnam ivm gezondheidsproblemen van Bé, is het gelukt om een nieuwe enthousiaste wedstrijdsecretaris te vinden, Annelie Smid! Zij zal vanaf heden deze functie invullen, Harry blijft voorlopig als back up functioneren. Alle info/verzoeken omtrent wedstrijden kunnen/moeten vanaf nu gericht worden aan wedstrijdsecretaris@dzoh.nl of 06-22863114.

Wie is Annelie?

Mijn naam is Annelie Smid-IJkens. Ik ben getrouwd met Robert en moeder van Guus (10 jaar oud) en Sam (7 jaar oud). Ik ben woonachtig in de Rietlanden en in het dagelijks leven werkzaam als docent Verpleegkunde bij het Drenthe College in Emmen.
Onze beide jongens zijn een aantal jaren geleden in de puppy’s begonnen met voetballen bij DZOH. Inmiddels voetballen ze in de JO11-2, waar Robert trainer en leider is, en Sam in de JO9-1.
Als ik zie wat voor plezier het voetballen en trainen zoveel kinderen en volwassen wekelijks geeft, dan voel ik hoe belangrijk het bestaan en het behoud van een club als DZOH is voor een wijk als de Rietlanden. Ik ben mij ervan bewust dat het geen vanzelfsprekendheid is dat alles soepel verloopt en aanwezig is maar dat we daar samen wat van moeten maken.
Het geeft mij daarom dan ook voldoening dat ik een bijdrage kan leveren om in de rol van wedstrijdsecretaris ervoor te kunnen zorgen dat alle spelers wekelijks met veel plezier kunnen deelnemen aan wedstrijden.
Groet, Annelie

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.