Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Nieuwe voorzitter DZOH stelt zich voor

Marco van Gessel is de nieuwe voorzitter van DZOH. In het stukje hieronder stelt hij zich voor.

In de krant of op de site van dZOH heb je het kunnen lezen, DZOH heeft een nieuwe voorzitter. Vervolgens zal het voor velen een vraag geweest zijn wie die nieuwe voorzitter dan is. Marco van Gessel is tenslotte niet echt een heel bekende regionale voetbal-naam en ook binnen DZOH voor veel leden onbekend. Vandaar maar eens even een voorstel berichtje.

Mijn naam is dus Marco, 48 jaar en woonachtig in Emmer-Compascuum. In het dagelijks leven actief als zelfstandig verander- en interimmanager. Sinds een seizoen of 8 bij DZOH betrokken omdat mijn zoon Pim als keeper actief is binnen de club. Momenteel is hij keeper van de JO19-2.

Ik ben al die tijd enthousiast supporter van de teams geweest waarin Pim speelde, maar verder was mijn betrokkenheid bij DZOH bescheiden. Ook omdat ik weinig tot geen verstand van voetbal heb.

Tot ik afgelopen december de oproep las waarin mensen werden gezocht voor de ontwikkeling van een nieuwe organisatiestructuur. Eindelijk was er een vraag vanuit de vereniging waarin ik iets kon betekenen.

Sinds ik een jaar of 18 was, ben ik altijd wel van de één of andere vereniging of stichting bestuurslid geweest en daarnaast weet ik het één en ander af van organisatievormen en het veranderen of opzetten daarvan. Om die reden ben ik deel gaan uitmaken van de commissie die een nieuwe organisatiestructuur voor de vereniging vorm ging geven.

Toen die commissie het plan opleverde, is de vraag van het interim-bestuur gekomen of ik er iets voor voelde om voorzitter van DZOH te worden. Na enig overdenken heb ik besloten om mij verkiesbaar te stellen en op de laatste extra ALV ben ik dus in het bestuur verkozen.

Speerpunt voor mij als voorzitter, samen met de rest van het bestuur,  zal vooral het daadwerkelijk invoeren van de nieuw beschreven organisatiestructuur zijn. We hebben het plan nu op papier staan, maar nu begint het werk om daadwerkelijk een structuur vorm te geven die door een goede samenwerking tussen bestuur en de diverse commissies ervoor zorgt dat DZOH een nog leukere club wordt dan het al is. Op deze plek op de website zal ik regelmatig verslag doen van de voortgang in het proces om de nieuwe organisatie op te bouwen.

Mocht je ideeën, vragen, opmerkingen hebben of zomaar iets kwijt willen, spreek mij dan aan. Ik zal zeer regelmatig aanwezig zijn op het sportpark. Uiteraard hoop ik ook dat veel leden en ouders/verzorgers enthousiast worden om zich nog meer als vrijwilliger in te zetten voor het voetbalplezier bij DZOH.

De centrale gedachte waar het nieuwe bestuur enthousiast vanuit gaat werken is:

Door alles goed geregeld te hebben kan het voetbalsucces en plezier op alle niveaus nog verder groeien en gaan we een geweldige toekomst tegemoet als grootste voetbalclub van de gemeente Emmen.

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu