Nieuwe staf 1e selectie

Het huidige voetbalseizoen is helaas afgelopen, maar we zijn alweer volop bezig met het komende seizoen.
De staf van de eerste selectie van dit seizoen gaat niet volledig mee naar het nieuwe seizoen. Jan Katoen heeft aangegeven dat hij het steeds drukker krijgt met zijn werk en dat hij daardoor geen teammanager meer kan zijn. Bob Souisa heeft aangegeven dat hij vaker zijn kleinzoon wil zien voetballen en wordt de nieuwe assistent-scheidsrechter bij JO19-1. Jaap Boers is gedurende het seizoen al gestopt.
Hoe zal de staf het komende seizoen eruit gaan zien?
Hoofdtrainer is uiteraard Bert Doldersum. Hij heeft onlangs zijn contract met een jaar verlengd. Bert krijgt als assistenten Johan Keen en Hans van Mensvoort. Daarnaast zal Diederick Bangma als keeperstrainer voor de eerste en tweede selectie fungeren. De nieuwe assistent-scheidsrechter zal Henk Veenstra worden. Harm Engbers blijft onze materiaalman en Jan Tjapkes blijft de verzorger bij de eerste selectie. De nieuwe teammanager voor het nieuwe seizoen is Jelle Dokter. We gaan vol goede moed en vertrouwen het nieuwe seizoen beginnen.
Uiteraard wordt er op gepaste wijze afscheid genomen van de vertrekkende stafleden tijdens een thuiswedstrijd van het eerste in het nieuwe seizoen.
De nieuwe staf van de eerste selectie

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.