Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Nieuw bestuurslid Jelle Dokter stelt zich voor

"Hallo, mijn naam is Jelle Dokter en ik ben bij de laatste ALV, woensdag 25 september, gekozen tot bestuurslid voetbaltechnische zaken.
Ik ben 54 jaar en getrouwd. Ik heb 2 zoons die voetballen in de JO19-1. Ik heb als hobby’s voetbal en lezen. Alhoewel het lezen de laatste tijd er nogal bij inschiet. Ik loop nog niet zo heel lang bij DZOH, maar ik heb al wel een redelijk voetbalverleden. Vanaf mijn 7e tot en met mijn 32e heb ik gevoetbald. Ik kreeg toen een zware blessure. Ondanks meerdere pogingen om terug te komen, was dat het einde van mijn voetbalcarrière.
ijn zoons gingen voetballen en het duurde niet lang totdat ik trainer werd van de F3. 5 jaar later was ik trainer van de D’s. Daarna gingen mijn jongens bij FC Emmen voetballen. Bij FC Emmen, ben ik jeugdscout en teammanager geweest.
Als bestuurslid voetbaltechnische zaken ga ik meehelpen het voetbal op een hoger plan te krijgen. Daarvoor zal ik ten eerste een voetbaltechnisch beleidsplan moeten gaan maken. In dit plan komt het voetbaltechnisch verhaal, de taken en verantwoordelijkheden van de technische commissie en het kader en de doorkijk naar de komende jaren. Daarnaast zullen er nog andere zaken moeten worden opgepakt, onder ander op financieel gebied.
Mochten jullie nog meer willen weten over mij. Ik ben regelmatig op het sportpark en jullie kunnen mij altijd aanschieten. En het kan gebeuren dat ik mensen aanschiet, omdat ik wat wil weten."
Met sportieve groet, Jelle Dokter

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu