Kerst- en nieuwjaarswens

Het bestuur en de website redactie wenst iedereen fijne kerstadagen en een gezond en sportief 2021.
Lees onder "LEES VERDER" de kerst- en nieuwjaarswens van de voorzitter.

Beste voetballers, (groot)ouders, vrijwilligers, sponsors en alle andere bij DZOH betrokkenen,

2020 loopt langzaamaan ten einde, en zonder overdrijven denk ik dat we kunnen zeggen dat voor ons allemaal geldt dat dit het meest bizarre jaar is geweest dat we ooit hebben meegemaakt.

Zeker voor onze voetbalclub is het een bijzonder jaar geweest. De competitie die in het voorjaar ineens beëindigd werd, dan de voorzichtige trainingsstart, na de zomer weer even een bijna normale start, en toen kwamen de maatregelen, kantine dicht, geen publiek en later alleen maar trainen en geen wedstrijden meer.

Vooraf had ik bedacht dat 2020 het jaar moest worden waarin DZOH weer echt geweldig zou moeten worden. Geweldige sportieve successen had ik bedacht, maar ook een jaar waarin we de organisatie echt op een hoger plan zouden krijgen, waarin we financieel gezond zouden worden en het jaar waarin we heel veel mooie momenten mochten beleven met elkaar.

Is dit allemaal dan door Covid niet gelukt? Nee! Er is dit jaar heel veel gelukt en er zijn geweldige momenten geweest. Ik denk dat we samen in 2020 hebben bewezen dat DZOH een geweldige vereniging is met een onnavolgbare veerkracht. Hoe we samen alle uitdagingen zijn aangegaan en er telkens weer het beste van gemaakt hebben is geweldig. Bij iedere maatregel die ons werd opgelegd werd er breed in de club gezocht naar oplossingen om binnen de regels het maximale clubgevoel en de maximale sportbeleving te bereiken. Hier kunnen en mogen we allen trots op zijn. Als we iets bewezen hebben in 2020 is dat “Samen trefzeker” binnen DZOH meer is dan 2 woorden, we zijn samen trefzeker!

Ik, als voorzitter van deze geweldige club, wil heel graag iedereen die betrokken is geweest als voetballer, als ouder, als vrijwilliger, sponsor of op welke manier dan ook bedanken voor alle inzet en betrokkenheid bij DZOH in 2020.

Ik zie er naar uit om in 2021 een mooi vervolg hieraan te geven en hoop dat we weer snel elkaar mogen ontmoeten, mogen genieten van voetbal en van de club.

Ik wens allen fijne kerstdagen en een gezond en mooi begin van het nieuwe jaar.

Marco van Gessel, voorzitter DZOH

Terug
DZOH 1 - Gorecht 1
04-12-2021
14:30

Laatste wedstrijden

7 dec
DZOH 1 - De Weide 1
27 nov
Achilles 1894 1 - DZOH 1
13 nov
DZOH 1 - DESZ 1
3 - 0

Stand competitie

1
Gorecht 1
22
2
DZOH 1
19
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.