Jonny de Vries is de nieuwe scheidsrechters-coördinator

We hebben een nieuwe scheidsrechterscoördinator! Het is Jonny de Vries. Jonny kwam enkele maanden geleden bij onze club omdat zijn dochter begon te voetballen in de JO-11-4. Met zijn voetbalachtergrond meende hij zich beschikbaar te moeten stellen als trainer en begeleider van dit team. Hij voelde zich meteen thuis en gaf al snel aan meer te willen doen voor de club. Er was al enige tijd o.a. een vacature van scheidsrechterscoördinator. Hij is, naast jeugdtrainer, zelf ook jarenlang actief geweest als scheidsrechter. De keuze was snel gemaakt.

Jonny zal binnen en buiten de club actief op zoek gaan naar mensen die zich aansluiten bij de groep clubscheidsrechters , die nu te klein is. Verder is het zaak scheidsrechters binnen de club op te leiden. Daar zal o.a. in de verschillende jeugdteams naar geïnteresseerden worden gezocht.

Jonny zal trachten zoveel mogelijk wedstrijden van een clubscheidsrechter te voorzien. Daar heeft hij de hulp van alle leden bij nodig. Meld je bij Jonny via scheidsrechters@dzoh.nl(wordt binnenkort actief) of 06-14411216.

We zijn erg blij dat Jonny dit op heeft gepakt en wensen hem veel plezier en succes!

Terug
Copyright © 2023 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.