Jan Tjapkes in het zonnetje gezet

Jan Tjapkes is na meer dan 10 jaar gestopt als verzorger van de eerste selectie. Afgelopen zaterdag is Jan, samen met zijn Tineke, in het bijzijn van de spelersgroep, de staf, sponsoren en het bestuur, op feestelijke wijze bedankt voor zijn belangrijke werk gedurende deze periode.
Voordat Jan de spons ter hand nam is hij na zijn actieve voetbaljaren bij DZOH als elftalleider en grensrechter bij het eerste, jeugdcoördinator en ledenadministrateur actief geweest.  Daarnaast was en is Jan nooit te beroerd om ook een handje te helpen bij het klusteam. Dat blijft hij haast vanzelfsprekend ook gewoon doen. Ook zal hij af en toe als grensrechter bij het eerste actief zijn. We zijn Jan met zijn eeuwige lach aan de kont dus echt niet kwijt. Ook zal hij zijn kruk aan de bar in de kantine met grote regelmaat warm houden.
Met een bos bloemen voor Tineke, een dinerbon voor beide en een levenslange vrije toegang tot de businessruimte heeft het bestuur gemeend haar waardering uit te moeten spreken voor Jan. Het bleef zaterdag, ook doordat het eerste elftal van SV Bedum won en de koppositie heeft ingenomen in de 2e Klasse J, nog lang gezellig in de kantine.

Terug
DZOH 1 - Gorecht 1
04-12-2021
14:30

Laatste wedstrijden

7 dec
DZOH 1 - De Weide 1
27 nov
Achilles 1894 1 - DZOH 1
13 nov
DZOH 1 - DESZ 1
3 - 0

Stand competitie

1
Gorecht 1
22
2
DZOH 1
19
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.