Info over de start van het seizoen

Zo, daar gaan we weer. Het voetbalseizoen 2021/2022 gaat van start! Alhoewel, een aantal teams heeft al afgetrapt. Het eerste elftal heeft zelfs het eerste succes al geboekt door het Orgon-toernooi van S.V.B.O.  te winnen! Volgende week kunnen we allemaal weer los. Laten we hopen dat het een normaal seizoen wordt waarbij we weer normaal naar wedstrijden kunnen kijken en we gezellig met elkaar in de kantine kunnen napraten over de vele wedstrijden van onze teams.

Hieronder vindt met name het kader  o.a. de informatie die nodig is m.b.t. het hoe , wat en waar voor de trainingen, materialen etc. Ook is er nog een aantal teams waarvoor de coördinatoren (nog) geen trainer hebben kunnen vinden.

Het trainingsschema:
Als bijlage is een trainingsschema bijgevoegd. In het schema is zoveel mogelijk rekening gehouden met de door de trainers aangegeven voorkeurstijden. Voor de teams die nog geen trainer hebben en de trainers waar geen voorkeurstijd van bekend is, zijn de trainingen toch, onder een klein voorbehoud, ingevuld. Met dit schema gaan we dus in elk geval starten

Sleutels ballenhok:
De ballenhokjes zijn weer aangevuld .  Zoals de meesten wel weten worden de hokjes gedeeld met meerdere teams. Iedere trainer krijgt een sleutel voor “zijn/ haar hokje. De sleutels worden klaargelegd in de postvakken in het secretariaat bij de kleedkamers.

De materialen:
De wedstrijd/intrapballen, hesjes, waterzakken, kledingtassen etc. zijn weer gevuld en staan klaar. De materialen kunnen a.s. dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur afgehaald worden in de kantine. Verder elke dinsdag en donderdag op dezelfde tijdstippen. 

Vacatures:
Veruit de meeste teams hebben al een trainer. Voor een aantal teams is helaas nog geen trainer gevonden. Het betreft: JO 8-2, JO 11-2, JO 15-2, JO 15-3, JO 15-4, JO 17-2, JO17-3.
Zonder trainer kan er niet getraind worden. Schroom niet om de handschoen op te pakken en een team onder de hoede te nemen. We moeten het echt met elkaar doen.
Je kunt je aanmelden bij de betreffende leeftijdscoördinator. Je mag je ook bij mij melden.

Verder zouden we heel graag de technische commissie uitbreiden met een aantal leeftijdscoördinatoren. We hebben al een mooi aantal mensen bij elkaar maar de gigantische klus wordt wat gemakkelijker met wat meer handjes.  Ook hiervoor kun je je bij mij melden.

We hebben het voornemen om voor de start van de competities nog een aftrapbijeenkomst te organiseren. Hierbij moeten we nog even afwachten of Corona dit al toelaat. Jullie horen dat z.s.m. Verder zullen er ook weer informatie-avonden voor nieuwe leden worden georganiseerd. Ook hierover volgt info.

Ik wens iedereen , namens het bestuur en de technische commissie , enorm veel voetbalplezier in het komende seizoen!!

P.s.  kijk nog even naar het stukje “ vacatures”.  Meld je gewoon aan!!

Met sportieve groet, Ginus Gangelhof, waarnemend bestuurslid voetbal

Bijlagen
rainingsschema versie 1
Terug
FC Meppel 1 - DZOH 1
23-10-2021
15:00

Laatste wedstrijden

16 okt
DZOH 1 - S.V. Oosterwolde 1
5 - 0
9 okt
DESZ 1 - DZOH 1
1 - 3
2 okt
DZOH 1 - SV Bedum 1
1 - 0

Stand competitie

1
DZOH 1
12
2
Gorecht 1
12
3
LTC 1
9
4
SV Bedum 1
7
5
Gramsbergen 1
7
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.