Het gaat zo weer los

Het wederom erg door Corona geteisterde seizoen zit er op.  Ondanks alle beperkingen hebben we er wat van proberen te maken. En dat is best aardig gelukt. Met name de jeugd t/m JO17 kon blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen. We zijn alle betrokkenen dankbaar dat ze zich zo standvastig zijn blijven inzetten voor de club, maar vooral voor de spelers en spelertjes. Ik denk aan de trainers, leiders en coördinatoren die doordeweeks en op de zaterdagen stug hun prachtige taak voortzetten. De laatste weken konden we zelfs nog tegen andere clubs spelen in de Regiocup.
De eerste selectie heeft als bijna geen andere club keihard doorgetraind. We hebben een erg jonge selectie en vrijwel iedereen kon, eerst in kleine groepen, later weer met elkaar, doortrainen. Die zijn er straks in september klaar voor! De overige senioren, die bijna niets konden doen gedurende het seizoen, hebben twee zaterdagen een onderling toernooi gespeeld.  Dat is zo in de smaak gevallen dat dit zo maar eens een  traditie zou kunnen worden (mit bier und bratwurst).
De titel  luidt : Het gaat zo weer los". Iedereen geniet nu van zijn of haar vakantie maar het is zo maar weer zover en gaat het al weer los. Voordat het zover is moet er nog van alles gebeuren. De materialen moeten op orde worden gebracht of besteld. Er zijn overigens 10 nieuwe jeugddoelen besteld. Mede door allerlei activiteiten binnen de club is dat realiseerbaar. De meest lastige klus is de invulling van alle trainersposten. Zoals de meesten wel weten worden de teams vooral getraind door vrijwilligers. Er is nog best een behoorlijk aantal posities in te vullen. Meld je bij de leeftijdscoördinatoren als je je steentje bij wilt dragen aan de opleiding van onze jeugdspelers. Het is voor iedereen prettig dat straks alle teams voor dat alles begint voorzien zijn van een trainer.
Nog even een speciaal verzoek vanuit de TC aan de spelers uit het geboortejaar 2004. Zorg dat je voor aanvang van de competitie 2021-2022 het spelregelbewijs haalt. Indien je deze niet hebt mag je NIET voetballen. Dit geldt tevens voor nieuwe senioren-leden (t/m 21 jaar) die dit nog nooit gedaan hebben. Al deze spelers krijgen persoonlijk bericht van DZOH.
De 1e selectie begint 7 augustus met trainen, de 2e selectie 14 augustus, de jeugd-selectieteams 16 augustus en de overige teams 23 augustus.
Rest mij iedereen een hele fijne vakantie te wensen! Tot binnenkort.
Ginus Gangelhof, waarnemend bestuurslid Voetbal

Terug
FC Meppel 1 - DZOH 1
23-10-2021
15:00

Laatste wedstrijden

16 okt
DZOH 1 - S.V. Oosterwolde 1
5 - 0
9 okt
DESZ 1 - DZOH 1
1 - 3
2 okt
DZOH 1 - SV Bedum 1
1 - 0

Stand competitie

1
DZOH 1
12
2
Gorecht 1
12
3
LTC 1
9
4
SV Bedum 1
7
5
Gramsbergen 1
7
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.