Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

Even voorstellen: Tijs Wieringh (welkom!)

De technische commissie heeft afgelopen week een nieuwe trainer gecontracteerd voor de JO17-2 en JO19-2. Zijn naam is Tijs Wieringh en zal zich hieronder even voorstellen aan de club. Tijs zal de JO17-2 en JO19-2 gaan trainen en de JO17-2 ook begeleiden en coachen op wedstrijddagen. Patrick Bisschop zal de coaching voor de JO19-2 voor zijn rekening nemen. We verheugen ons op een fijne samenwerking binnen ons jeugdkader en wensen Tijs heel veel succes.

Mijn naam is Tijs Wieringh , ik ben 30 jaar en woonachtig in Emmen(Rietlanden)

Mijn trainerscarrière ben ik begonnen bij WKE, waar ik 2 seizoenen assistent-trainer van Willem Zwikker ben geweest bij WKE 2, een mooie start waar ik tevens twee keer kampioen ben geworden van de reserve hoofdklasse.

In de volgende 7 seizoenen ben ik actief geweest binnen de jeugdopleiding van WKE, waar ik verschillende pupillen- en juniorenteams heb getraind.

Ik heb in deze periode ook mijn pupillen en junioren trainersdiploma gehaald. Tussentijds heb ik nog een seizoen de A-junioren van VV Emmen getraind.

Omdat mijn ambitie destijds wat meer bij de senioren lag heb ik mij daarna opgegeven voor de opleiding TC3, waarna ik als assistent trainer van oud prof Berend Oosting ben gaan werken bij VV EMMS 1.

Na de winst van de derde periodetitel zijn wij dat seizoen gepromoveerd via de nacompetitie. Na het behalen van mijn TC3 kreeg ik een mooie aanbieding om hoofdtrainer te worden van SC Terschelling 1, echter bleek dit niet realiseerbaar in combinatie met mijn werkzaamheden en ben ik later dat seizoen aangesteld als trainer van het beloftenteam van Be Quick 1887. Bij Be Quick 1887 heb ik een periodetitel gewonnen en de halve finale van de nacompetitie gehaald , helaas niet gepromoveerd.

Afgelopen seizoen was ik actief als hoofdtrainer van Westerlee 1. Voor het komende seizoen was ik op zoek naar een mooie uitdaging wat dichter bij huis en kwam al snel bij jullie mooie club uit. Na een goed gesprek met Alexander Boer en Ginus Gangelhof , waar ik een zeer goed gevoel aan heb overgehouden , heb ik besloten komend seizoen bij DZOH actief te zijn. Ik zie DZOH als een club waar ik mij persoonlijk verder kan ontwikkelen, en waar ik met mijn ervaring en visie ook zeker mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de club en spelers. Tot snel!

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu