DZOH Speciaalbieravond

We missen het allemaal, de gezelligheid van de kantine. De ontmoetingsplek van elke vereniging en bij DZOH is dat niet anders. Missen we het allemaal niet dat we de zin en onzin van het leven kunnen bespreken, want wie denkt dat het alleen om voetbalpraat draait in de kantine zit goed mis. Missen we niet dat sportdrankje, dat pilsje en de bittergarnituur? Ja, we missen het. Het ultieme kantinegevoel kunnen we niet beloven, maar we willen zaterdag 20 maart toch aangrijpen om even met elkaar in contact te komen.

We willen dit doen door in samenwerking met Mitra René Smit in de Rietlanden een pakket samen te stellen met vijf verrassingsbiertjes. Aan het begin van de avond zullen we de biertjes kort toelichten via een live-verbinding. Daarna willen wij voorstellen om vooral met je teamgenoten, mede-ouders, mede-vrijwilligers of voetbalvrienden online te meeten. Hierdoor willen we een beetje het kantinegevoel creëren. Wij willen er uiteraard wel op wijzen dat de Coronamaatregelen nageleefd worden.

Bij een pakket is eventueel een fles wijn te bestellen. En de pakketten zijn op zaterdag 20 maart af te halen bij de kantine. Graag willen we voor 10 maart een aanmeldingsformulier ontvangen. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan de club. Zo zorgen we niet alleen voor een leuke avond, maar zal de club ook een beetje extra ondersteuning voelen.  Wij willen alvast proosten op een geslaagde avond!

Aanmelding afhalen: https://forms.gle/ciLwb1SRircs6fBw5
Aanmelding: https://forms.gle/G2f2HHwZJnUUeQfB7

Terug
DZOH 1 - Gorecht 1
04-12-2021
14:30

Laatste wedstrijden

7 dec
DZOH 1 - De Weide 1
27 nov
Achilles 1894 1 - DZOH 1
13 nov
DZOH 1 - DESZ 1
3 - 0

Stand competitie

1
Gorecht 1
22
2
DZOH 1
19
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.