Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact Redactie Zoeken

DZOH pubquiz via Facebook

Beste quizliefhebbers, voetbalvrienden, wijkgenoten, en IEDEREEN die DZOH een warm hart toedraagt,
In deze zware tijd van verlaten sportparken en kantine vrije weekenden leek het ons leuk, om een beetje binding met de club te houden en om DZOH een hart onder de riem te steken, een grote pubquiz te organiseren namens en voor DZOH. Een quiz met allerlei verschillende thema’s; van algemene kennis tot aardrijkskunde en van sport tot taal.
De quiz wordt gehouden op zaterdag 9 mei om 20:00. Om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen zal de quiz live te zien zijn op de Facebook pagina van DZOH. Vervolgens krijgt u linkjes doorgestuurd in de mail om daar de antwoorden in te vullen. Naast dat er leuke prijzen zijn te winnen voor de winnaars, zullen er ook prijzen worden verloot.
Kortom: Iedereen kan vanuit huis deelnemen aan de quiz en iedereen maakt kans op leuke prijzen.
Hoe gaat het in zijn werk:
Je kunt je opgeven door voor zaterdag 9 mei 19:00 een mail te sturen naar pubquizdzoh@gmail.com met daarin je 06-nummer, of door een appje te sturen naar Youri Keen (0648876996) met daarin je mailadres. Je krijgt dan op de dag van de quiz rond 19:30 een mail met daarin de nodige informatie m.b.t. de quiz.
Om dus DZOH een hart onder de riem te steken zal de quiz €15,- per deelnemend team kosten. Er zijn dan ook hele toffe, leuke prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door: DZOH, Autobedrijf Veenstra, Jumbo Rietlanden, Mitra Rietlanden, IT Worxx en Landes.
Laten we er met zijn ALLEN voor zorgen dat onze mooie club deze zware tijd doorkomt. DZOH, samen trefzeker!!!
Met sportieve groet, organisatie pubquiz DZOH
 

Terug
Copyright © 2020 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu