DZOH Nieuwsbrief 7 - December 2020

De DZOH nieuwsbrief nummer 7 is uit. Lees em in het geheel onder "LEES VERDER" of download em onder dit artikel.

Van de voorzitter

Ook deze nieuwsbrief, de laatste van 2020, verschijnt weer in een wedstrijd- loze tijd. En na de laatste persconferentie is er niemand meer die gelooft in een hervatting van wedstrijden ergens in januari.

Afgelopen week heb ik een aantal keren contact gehad met de KNVB, maar ook in Zeist heeft men nog niet echt een plan. Net als iedereen is men daar ook afhankelijk van de ontwikkelingen en de maatregelen rondom het Corona virus. Er is dus geen andere keuze dan af te wachten.

Als DZOH hebben we gelukkig, tot mijn persoonlijke verbazing, weinig last van Corona onder onze leden. Hierdoor zijn we in staat geweest om de jeugd zoveel mogelijk te laten doortrainen. Er zijn zelfs geweldig leuke activiteiten georganiseerd. Er waren trainingen door trainers van de jeugd van FC Emmen, er werden leuke trainingen gegeven door de spelers van ons eerste elftal en laten we de Oldenburger Fritom penalty bokaal niet vergeten. Kortom, een groot deel van onze club kan gelukkig wel actief bezig blijven. En dat allemaal geïnitieerd door de leden van onze Technische Commissie. Deze mannen verdienen dan ook een groot compliment! Op de website staan uitgebreide verslagen van deze mooie activiteiten.

Voor alle  voetballers  ouder dan 18 jaar  is  het helaas onder de huidige maatregelen veel moeilijker om te trainen. Ons eerste elftal probeert zoveel mogelijk een training te blijven doen om bij een hervatting van een competitie helemaal klaar te zijn. Ik heb een aantal malen een kijkje kunnen nemen bij hun training en ook zij verdienen een compliment, wat een energie spat er van die trainingen af!

Ondanks het gemis aan echte wedstrijden lopen een groot aantal zaken binnen onze vereniging dus wel gewoon door. Naast de jeugdactiviteiten zijn er ook activiteiten op ons sportpark waar te nemen. Het “klussenteam” is druk bezig om, met in achtneming van de maatregelen, de vorig jaar omvergewaaide tweede ring sponsorborden weer op te bouwen. Een grote klus die langzaam maar zeker weer helemaal voor elkaar komt.

Daarnaast zijn een aantal mensen bereid gevonden om toe te treden tot de sponsorcommissie zodat onze bestaande sponsoren de aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. Daarnaast zal de sponsorcommissie zich ook gaan inspannen om meer sponsoren aan DZOH te verbinden. Een ontwikkeling waar wij als bestuur zeer blij mee zijn. Verderop in deze nieuwsbrief stelt de commissie zich voor.

Ook de hoofdsponsor Oldenburger Fritom heeft ons weer blij gemaakt met een mooie bijdrage vanuit hun jaarlijkse “eindejaarsactie” en met de ondersteuning van de penaltybokaal. Veel van onze sponsoren ondervinden uiteraard de gevolgen van de Coronacrisis. Daarom bij deze de oproep aan alle leden van DZOH om bij aanschaffen, bezorg-eten, klussen of reparaties ook aan onze sponsoren te denken. Sponsoren zijn erg belangrijk voor onze club, laten wij hen helpen in deze lastige tijden!

Ook goed nieuws is er te melden op het vlak van onze trainingscapaciteits problemen. In goed overleg met de gemeente en onze buurvereniging EKC 2000 zal er verlichting komen op veld 5 zodat gedurende de winterperiode wij daar gebruik van kunnen gaan maken voor trainingen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om te trainen en kan veld 2 worden ontzien.

 

Ik wens jullie allen een fijne kersttijd, een veilige jaarwisseling en een gezond begin van een jaar waarin alles weer een beetje gewoon zal gaan worden. Laat 2021 een mooi en succesvol jaar worden.

 

Hopelijk zien we elkaar weer snel! Namens het bestuur van DZOH Marco van Gessel

 

 

 

Nieuwe samenstelling Sponsorcommissie

Deze maand is de nieuwe sponsorcommissie voor het eerst bij elkaar gekomen. Zeker nu de kantine al langere tijd geen inkomsten kan genereren, is het extra belangrijk dat er geld binnen blijft komen via sponsoring. Maar ook een deel van onze sponsoren heeft het zwaar. Hoe kunnen we elkaar toch helpen in deze gekke tijden?

 

Naast het werven van nieuwe sponsoren en verlengen van aflopende sponsorcontracten gaan we de komende tijd bezig met het schrijven en uitvoeren van nieuwe plannen. De commissie bestaat uit drie vertrouwde - en twee nieuwe DZOH-gezichten. Dat zijn Warner Jager, Frans Meijer, Ekke van Berkum, Robert Stobbe en Laura de Waard. In de nieuwe samenstelling van de commissie hopen we sponsoring een nieuwe impuls te kunnen geven. Wij hebben er in elk geval zin in!

 

Heb je zelf een bedrijf en interesse om DZOH-sponsor te zijn, of ken je iemand die hier misschien wel in geïnteresseerd is? Laat het ons weten! We komen graag met jullie in contact om vrijblijvend de mogelijkheden (en dat zijn er veel!) te bespreken.

 

Wij zijn per email bereikbaar via sponsorcommissie@dzoh.nl

 

 

Namens de hele sponsorcommissie, heel fijne, Covid-vrije feestdagen en een gezond en sportief 2021 gewenst!

 

 

 

Update klusteam

 

In begin januari van dit jaar heeft een erge storm gewoed. De staalconstructie van de sponsor borden ‘tweede’ ring zijn toen geknikt en veel borden zijn door de storm kapot gewaaid.

 

Het heeft even geduurd, maar het klussenteam is in achtneming van de Corona regels gestart met het herstellen van de staalconstructie van de tweede ring. Zodra de palen er staan worden de sponsorborden opnieuw gemonteerd.

Bijlagen
nieuwsbrief-19-12-2020
Terug
DZOH 1 - Gorecht 1
04-12-2021
14:30

Laatste wedstrijden

7 dec
DZOH 1 - De Weide 1
27 nov
Achilles 1894 1 - DZOH 1
13 nov
DZOH 1 - DESZ 1
3 - 0

Stand competitie

1
Gorecht 1
22
2
DZOH 1
19
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.