DZOH naar finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Wat een prestatie! Afgelopen maandagavond heeft DZOH zich weten te plaatsen voor de finale van het prestigieuze Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Daarmee hebben de Emmenaren zich geschaard bij de laatste 6 clubs! En dan te bedenken dat het toernooi begon met maar liefst 100 deelnemers.

In sporthal Angelslo wist DZOH zijn openingswedstrijd te winnen van ASVB (4-1). Er volgende een gelijkspel tegen het stugge Valthermond (0-0) en aansluitend werd ZZVV met 2-1 verslagen. Door gunstige uitslagen tussen de concurrentie was DZOH na drie wedstrijden al zo goed als zeker van de finale en mocht in de laatste wedstrijd tegen HOVC zelfs met twee doelpunten verschil verloren worden. Zover kwam het niet. DZOH stond luttele seconden voor het einde met 3-2 voor, maar moest alsnog een gelijkmaker incasseren. Het deerde de ploeg uit de Rietlanden niet. Gesteund door een grote schare fanatieke fans werd het bereiken van de finale uitbundig gevierd!

 

Voorlopig is duidelijk dat ook HZVV, Noordscheschut, Hoogeveen zondag en Germanicus zich hebben geplaatst voor de finale. De laatste finalist zal zich via de tussenronde moeten plaatsen. Hierin nemen Dalen, Gramsbergen, Achilels 1894, Valthermond en SVBO zondag het tegen elkaar op.

 

Nu is het tijd om even te genieten van deze knappe prestatie! Op naar zaterdag 6 januari!Terug
Redactie Instagram Facebook

Sponsoren

Bekijk alle

Copyright © 2024 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.