DZOH bingo

Vrijdag 23 oktober was de allereerste (digitale) DZOH bingo. De avond startte met een heuse kinderbingo. Om 18:30 zaten meer dan 40 kinderen klaar om mee te doen met bingo. Voordat de bingo startte waren de kinderen al dolenthousiast naar elkaar aan het zwaaien. Er werd gestart met een sta-bingo. Dat was wel even wennen maar de kinderen waren bloedfanatiek. Ook tijdens de bingo zagen we alleen maar geconcentreerde snoetjes voor het scherm. Na een uur zat de kinderbingo er helaas al weer op. Een aantal kinderen ging met leuke prijzen naar huis.
Vanaf 20:00 zaten de volwassenen (en een aantal kinderen weer) klaar achter het scherm om te starten met de DZOH- bingo. Een gezellige avond met hapjes en drankjes waren. De hapjes en drankjes waren goed vertegenwoordigd op het scherm. Ook hier werd fanatiek meegedaan en iedereen was druk met nummertjes afvinken. Om 23:00 uur was de bingo ten einde. Een aantal mensen heeft zelfs meerdere prijzen gewonnen.
De volgende dag was het voor de organisatie vroeg opstaan om alle prijzen bij de winnaars te brengen. Met een kofferbak vol prijzen gingen ze op pad.
De opbrengst van deze avond bedraagt:€2282,50.- . Een geweldig bedrag! We willen iedereen bedanken voor deze gezellige avond en natuurlijk de sponsors voor het beschikbaar stellen van de prijzen.
De activiteitencommissie

Terug
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.