De Regiocup en meer

Nadat er verdergaande versoepelingen zijn aangekondigd, heeft de KNVB er toch nog toe besloten de weekenden van de maand juni te gaan gebruiken voor de regiocup. Een aantal clubs heeft, om veelal praktische redenen, besloten niet mee te doen. Een rondgang bij ons kader gaf als uitkomst dat eigenlijk iedereen vond dat er gespeeld moest worden. De animo van die vrijwilligers maar ook omwille van de spelers die toch nog graag even tegen andere clubs willen spelen, maakte de keuze om wel mee te doen niet zo lastig meer.
Er kan weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en ook de douches mogen worden gebruikt. Voor jullie geruststelling, de leidingen worden voldoende doorgespoeld om een legionella-besmetting te voorkomen. De kantine blijft gesloten hoewel er voor de bezoekende chauffeurs een kop koffie klaarstaat. Voor de thee en ranja wordt gezorgd. Ouders die meegaan als chauffeurs naar uitwedstrijden mogen op het sportpark komen om de wedstrijd te bekijken.
Er kan worden doorgetraind tot 28 juni a.s.
Tot slot nog even iets wat erg van belang is. Doordat we nu nog de gehele junimaand spelen, betekent dit dat de materialen en tenues later kunnen worden ingeleverd dan normaal het geval is. Dat betekent dat de vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor de materiaalinname, dit jaar hiermee later kunnen starten. We moeten ten koste van alles voorkomen dat dit weken gaat duren.
Een meer dan dringende boodschap aan iedereen:
De wedstrijdkleding zal de afgelopen tijd door de omstandigheden door iedereen apart mee naar huis zijn genomen. Vanaf nu kan alles weer in één tas en centraal gewassen worden. Vraag aan de begeleiding is dit meteen weer zo te organiseren. Meteen na de laatste wedstrijd moet door iedereen de kleding z.s.m. worden ingeleverd. Stel dit niet steeds uit! Dit geldt ook voor alle andere materialen. Over de manier waarop we dit doen , volgt nog een bericht. Zoals gezegd, doe dit voor de mensen die de massa aan materialen moeten innemen en inventariseren!!   
Ginus Gangelhof, TC

Terug
DZOH 1 - Gorecht 1
04-12-2021
14:30

Laatste wedstrijden

7 dec
DZOH 1 - De Weide 1
27 nov
Achilles 1894 1 - DZOH 1
13 nov
DZOH 1 - DESZ 1
3 - 0

Stand competitie

1
Gorecht 1
22
2
DZOH 1
19
3
LTC 1
19
4
SV Bedum 1
14
5
Gramsbergen 1
13
Bekijk volledige stand
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.