Dave Bos nieuwe Assistent-Trainer van onze 1e Selectie

Binnen de technische staf van onze 1e selectie zal er een wijziging doorgevoerd worden met ingang van volgend seizoen. Ondanks dat Berry Hoogeveen zijn verbintenis met 1 jaar heeft verlengd, zal Berry komend seizoen toch een stapje terug doen om privé redenen.
Waarbij de technische commissie alle begrip heeft voor Berry zijn keuze.

De TC heeft snel geschakeld en Dave Bos aangesteld als de nieuwe assistent-trainer van Karlo Meppelink. 
Na meerdere gesprekken tussen Dave, de TC en Karlo denken wij dat Dave van toegevoegde waarde is binnen de staf van onze 1e selectie.

Dave Bos, 43 jaar oud, is geboren en getogen in Emmen. Zijn voetbalachtergrond begon bij VV Bargeres, waar hij zijn hele jeugd doorbracht en vervolgens twee seizoenen in het eerste speelde. Na een korte onderbreking zette hij zijn carrière voort bij (destijds) Sportclub Zweeloo, waar hij na één seizoen werd benaderd door VV Emmen.
Gedurende 14 jaar maakte Dave deel uit van het eerste elftal van VV Emmen, actief op zowel het eerste als tweede klasse niveau. Vanwege het zaalvoetbal en zijn vriendschappen (voornamelijk met Richard Pol), koos Dave ervoor om af te bouwen bij DZOH 5 gedurende een periode van twee jaar. Hierdoor is hij niet geheel onbekend met DZOH.
Dave heeft in het verleden al wel jeugd getraind, maar zijn ambitie ligt bij de senioren en heeft dit eerder al eens kenbaar gemaakt binnen onze TC. DZOH biedt Dave alle kansen om zich hierin verder te ontwikkelen en we zijn ervan overtuigd dat Dave de juiste vaardigheden hiervoor heeft. De production process engineer (Intergas Coevorden) zal deze week al meelopen bij de 1e selectie om de spelers en overige stafleden beter te leren kennen.

De Technische Commissie wenst Dave heel veel succes!

Terug
Redactie Instagram Facebook

Sponsoren

Bekijk alle

Copyright © 2024 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.