Corona-update 30 september 2020

Afgelopen maandag heeft iedereen het waarschijnlijk wel gehoord. Extra coronamaatregelen treffen de sportclubs.
Kort samengevat 2 belangrijke zaken.
1) de kantine is gesloten
2) wedstrijden worden zonder publiek gespeeld.
De maatregel “sluiting kantine” raakt onze vereniging wederom in het hart van het clubgevoel.
Als bestuur willen we onze grote waardering uitspreken voor alle kantinevrijwilligers die de afgelopen weken hard hebben gewerkt om de inrichting en het gebruik van de kantine volgens de Corona-regels aan te passen. Deze maatregel voelt voor ons, en ongetwijfeld ook voor hen, als onrechtvaardig. Maar ook hier geldt, we zullen ons aan de opgelegde maatregelen moeten houden en hopelijk mag de kantine dan snel weer open.
Voor de zaterdagen geldt dat er wel gezorgd wordt voor ranja en thee in de rust voor de spelende teams.
Voor de scheidsrechters en de begeleiders van teams (zowel bezoekende als DZOH teams) zal er koffie worden verstrekt. Dit kan boven in het wedstrijdsecretariaat worden gehaald.
Wat betreft de maatregel “wedstrijden zonder publiek” geldt dat de enige mensen die we toegang tot ons sportpark mogen geven (naast stafleden en spelers van teams) de chauffeurs van bezoekende teams tot en met 17 jaar zijn. Dit betekent dus dat ouders en andere belangstellenden van onze eigen spelers helaas geen toegang hebben tot het sportpark.
Daarnaast heeft het bestuur het besluit genomen om onze thuisspelende teams tot en met JO12 geen gebruik meer te laten maken van onze kleedkamers. Dit om ervoor te zorgen dat we het vermengen van spelers en spullen van diverse teams in onze beperkte kleedkamer-ruimte zoveel mogelijk beperken.
Onze JO8, JO9, JO10,JO11 en JO12 teams kleden zich dus zoveel mogelijk thuis om en douchen ook thuis. Bezoekende teams in deze leeftijdscategorie kunnen, indien gewenst, wel gebruik maken van een kleedkamer.
Wij, het bestuur van DZOH, hopen op ieders medewerking in deze wederom lastige periode. Gehoor geven aan de maatregelen is de snelste manier om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven voetballen en zo snel mogelijk weer kunnen genieten van de sfeer van publiek en een open kantine.
Ook in deze situatie geldt weer: “Samen trefzeker” !Blijf gezond en tot snel!
Het bestuur

Terug
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.