Clinic door FC Emmen

Op woensdag 18 november werd er voor onze jeugd van JO9 t/m JO12 een clinic georganiseerd door de jeugd-opleiding van FC Emmen. Onder leiding van Bjorn Zwikker werd er training gegeven door een aantal trainers die de jeugd van de FC trainen.

Op een prachtig zonnige middag werd er, verdeeld over maar liefst drie velden, vooral op techniek getraind. Overal  waar je keek op ons sportpark zag je onze spelertjes fanatiek tussen pionnen doordribbelen,  voorzien van tips door de trainers. Ook het spel “boter, kaas en eieren” of , gemakkelijker, “drie op een rij” werd verpakt in een trainingsvorm. En natuurlijk ontbraken de kleine partijtjes niet.  In twee blokken van een uur kwamen alle spelertjes aan bod. Aan de blije gezichten was te zien dat er van de training werd genoten.  Het was een middag waarbij het plezier voorop stond en waarbij toch ook iedere speler weer een beetje beter is geworden. Daar is een clinic toch eigenlijk ook voor.

Deze middag kwam tot stand door de aangehaalde contacten met FC Emmen. Wij willen wederzijds graag de samenwerking intensiveren. Wij zijn als grootste club in de regio een mooie kweekvijver van talent en zien het als een grote eer als spelertjes van ons aan kunnen haken bij de voetbalschool van FC Emmen of, mooier nog, opgenomen worden in de jeugdopleiding. Wij blijven in de toekomst met elkaar in gesprek om te zien hoe wij onze jeugdopleiding kunnen verbeteren en welke rol FC Emmen daarin kan spelen.

Terug
Copyright © 2021 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.