Ben jij al 'Vriend van DZOH'?

Hoe dan? Lees het onder "LEES MEER"

In navolging van vele verenigingen om ons heen start ook DZOH het komend seizoen met een “Club van 50”. Met het oprichten van deze “Club van 50” willen wij extra financiële armslag realiseren voor het ondersteunen van de vele activiteiten binnen DZOH. Het allerbelangrijkste is en blijft dat wij met uw bijdrage in de gelegenheid gesteld worden om, samen met u, ervoor zorg te dragen dat DZOH tot in de lengte van jaren een bruisende vereniging blijft.

Met deze oproep vraag ik u lid te worden van een club van mooie mensen die bereid zijn om een extra sponsorbijdrage te doen aan de club DZOH. Je wordt daarmee een echte vriend van DZOH!
De Club van 50 is bedoeld voor leden, ouders, oud-leden, supporters en iedereen die DZOH een warm hart toedraagt en de vereniging een financieel steuntje in de rug wil geven.
Als lid van de Club van 50 krijgt u een eervolle vermelding op het Club van 50 bord in onze kantine. Uiteraard is het ook mogelijk anoniem te doneren.
Mocht je vriend van DZOH worden en 100 euro doneren, dan krijg je tevens toegang tot de businessclub van DZOH.

Hoe werkt het?
Je wordt lid van de club als je in ieder geval minimaal 50 euro per jaar sponsort aan de club. Je kunt betalen middels een tikkie, contant of per factuur.

Indien je besluit om lid te worden dan kunt je mailen, bellen of appen met onderstaande personen:

Wat krijg ik er voor terug?

  • Waardering van de club en haar (jeugd-)leden.
  • Gratis toegang tot de thuiswedstrijden van ons eerste elftal.
  • Een mooie vermelding op het bord van de Club van 50.
  • Bij een donatie van 100 euro of meer krijgt u toegang tot onze mooie businessclub
Terug
Copyright © 2022 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.