Afscheid spelers en stafleden DZOH 1

Na de wedstrijd DZOH – FC Emmen werd in de kantine van DZOH op passende wijze afscheid genomen van een aantal spelers en stafleden van het 1e elftal.

Ruud Klingenberg stopt na zes seizoenen bij DZOH 1 te hebben gespeeld. De allround inzetbare Ruud met zijn fameuze sleepbeweging (zie DZOH instagram voor een heerlijke panna) wil het wat rustiger aan gaan doen. Hij zal na de zomer aansluiten bij de vedettes van DZOH 5. Hopelijk is Ruud in staat om zijn bijdrage te gaan leveren. Hij raakte vrijdagavond op vervelende wijze geblesseerd aan zijn knie. Ook via deze weg wensen wij hem beterschap met zijn herstel!
Ook Tom Bosman gaat de club verlaten. Na vier seizoenen DZOH 1 kiest Bosman er voor om te gaan voetballen in de stad Groningen. De plek waar hij aan het studeren is en ook woont. De linksbenige verdediger gaat het geel-groen verruilen voor het blauw-zwart van The Knickerbockers.
Marc Timmer neemt eveneens afscheid van DZOH. Timmer heeft twee seizoenen het shirt van DZOH mogen dragen. Het is voor hem niet langer mogelijk om zijn werkzaamheden als Manager Marketing en Communicatie bij FC Emmen te combineren met prestatievoetbal op zaterdag.

In het kielzog van deze spelers namen ook een aantal stafleden afscheid. Interim trainersduo Roy Stroeve en Berry Hoogeveen doen zoals vooraf besproken een stap terug. Beide heren namen na de winterstop het stokje over van Bert Doldersum. De voetbalvrienden kregen het 1e elftal weer aan de praat en leverden een bijzonder knappe prestatie door de titel in de 2e klasse J te pakken. Hierdoor zal de nieuwe trainer Marc van Meel uitkomen in de voor hem bekende 1e klasse.  Ook verzorger Martijn Kaspers gaat DZOH verlaten. Na twee seizoenen is het voor Kaspers niet meer mogelijk om zijn werkzaamheden bij Supermarkt COOP Odoorn en DZOH te combineren. Last but not least nam Henk Veenstra afscheid van DZOH 1. De energieke Veenstra vervulde zijn rol binnen de staf uitstekend. Henk wil echter ook zelf weer voetballen en dat is niet te combineren met DZOH 1. Hij zal net als Ruud aansluiten bij DZOH 5.

Ook via deze weg wil DZOH alle spelers en stafleden bedanken voor hun inzet. Hopelijk zien wij jullie nog vaak terug bij DZOH!

Terug
Redactie Instagram Facebook

Sponsoren

Bekijk alle

Copyright © 2024 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.