Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Kijk Max op Hockenheim in de DZOH kantine

a.s. Zondag 22 juli is onze kantine vanaf 14.00 geopend i.v.m. de Formule 1 race op Hockenheim (Duitsland). De race kan dan live gevolgd worden op onze beide tv schermen. Ben je fan van Max, of heb je een ander favoriet, zorg dan dat je er bij bent en geniet onder het genot van een hapje en drankje van een hopelijk spannende race.

 

Svo BDE, samenwerking met 3 jaar verlengd

OP 13 juli 2018 hebben de besturen van vv Bargeres, DZOH en sc Erica officieel de verlenging bekrachtigd van svo BDE voor een periode van 3 jaar. Dit gebeurde op het sportcomplex van DZOH, vooraf aan de oefenwedstrijd dames sc Heerenveen tegen de dames van BV Cloppenburg. Vrouwenvoetbal op het hoogste niveau.
Nangila van Eijck, trainer/coach van de BDE VR1 vrouwen leidde de avond in met haar visie op vrouwenvoetbal en specifiek de ontwikkeling daarvan in ZO Drenthe.

Foto links, van links naar rechts: Jan Jeuring (sc Erica), Berry Kolmer (DZOH) en Peter Santing (vv Bargeres)
Foto rechts, Nangila van Eijck

Fijne zomervakantie!

Het seizoen 2017-2018 is al weer een aantal weken voorbij. De vakantiespreiding houdt in dat de (school)vakanties in Noord Nederland pas in de 2e helft van juli beginnen. De meesten van ons zullen dan pas op vakantie gaan en ergens in augustus a.s. terugkomen. De eerste trainingen voor een aantal selectieteams beginnen medio augustus. Het is zo weer zover!? Ik wil, mede namens het bestuur, langs deze weg iedereen die betrokken is bij DZOH enorm bedanken voor alle inspanningen om onze club succesvol te maken en te houden. Daarnaast wil ik, wederom ook namens het bestuur van DZOH, iedereen een fijne zomervakantie toewensen en zie uit naar de start van het nieuwe seizoen. Tot dan op ons sportpark!

Rinze Savenije, voorzitter DZOH

SC Heerenveen VR1-BV Cloppenburg VR1 bij DZOH

Vrijdag 13 juli a.s. spelen de vrouwen van SC Heerenveen een oefenwedstrijd tegen de vrouwen van BV Cloppenburg. SC Heerenveen komt uit in de Eredivisie vrouwen en BV Cloppenburg speelt in de 2e Bundesliga Nord. De wedstrijd begint om 19.00 uur en de entree is gratis. Iedereen is van harte welkom om van dichtbij kennis te maken met het hoogste niveau vrouwenvoetbal in Nederland. 

Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst op het gebied van dames- en meidenvoetbal tussen VV Bargeres, SC Erica en DZOH ondertekend. Dit houdt in dat het voetbalbolwerk in wording uit de zuidoosthoek van Drenthe, spelend onder de naam SVO BDE, met 3 jaar wordt verlengd. Deze unieke samenwerking tussen de drie genoemde verenigingen op het gebied van dames- en meidenvoetbal is tot nu toe erg succesvol en blijft zich positief ontwikkelen.

DZOH ontvangt ruim € 840,00 via Rabobank Clubkas Campagne

Maandag 2 juli jl. was de overhandiging van de cheques voor de deelnemende verenigingen aan de Rabobank Clubkas Campagne. DZOH kreeg een cheque van € 842,80 overhandigd. Wij zijn zeer verheugd met dit bedrag en willen alle betrokkenen bij DZOH bedanken voor het uitbrengen van hun stem!

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu