Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Kunstgras en sneeuw

De trainingen zijn net weer begonnen en de winter doet zijn intrede. Als er sneeuw op ligt, mag het kustgrasveld niet worden betreden. Dus, niet voetballen en trainen!

Peter Roos genomineerd voor sportvrijwilliger van de gemeente Emmen

Klik op deze link om de informatie met betrekking tot de 18e sportverkiezing van de gemeente Emmen te lezen.

 

DZOH verliest van SVBO en Harm doet het voor

Nieuws uit het trainingskamp in Marbella: DZOH verliest een oefenwedstrijd van SVBO en Harm gaat viraal. Zie hier het hoogtepunt van het trainingskamp met deze geweldige stunt!

Trainingskamp DZOH 1 in Marbella

In navolging van onder andere onze eigen plaatselijke FC, het Rotterdamse Feijenoord en het Duitse Borussia Dortmund, is ook DZOH op trainingskamp naar Marbella.
Mede dankzij de bijdrage van een aantal sponsoren, eigen initiatieven en bijdrages van de selectie, is het ook dit seizoen gelukt om dit te realiseren.
Zaterdagochtend in alle vroegte gingen de selectie en staf van ons eerste elftal op weg naar Eindhoven. Daar steeg rond elf uur het vliegtuig op dat ze naar Malaga bracht.
Nadat ze daar veilig waren aangekomen, werd de reis per bus vervolgd richting Marbella.  Er werd direct duidelijk dat het met recht een trainingskamp is. Om de benen goed te strekken werd er een padel- clinic gedaan ( een mix van tennis en squash). Na dit gebeuren werd er ingecheckt in het prachtige hotel. Van het verloop van de avond en nacht zullen de heren ongetwijfeld zelf nog verslag doen. Vanochtend, zondag, werd er na een heerlijk ontbijt koers gezet naar het trainingsveld. Onder een blauwe hemel, in tegenstelling tot de Emmense grijze lucht, werd er in het zonnetje getraind. Mooi om op deze foto's te zien dat ook een aantal spelers, die lang geblesseerd waren, weer op de weg terug lijken te zijn. Op verzoek vanuit Marbella, om alle DZOH-betrokkenen mee te laten genieten ( of zouden ze ons gewoon jaloers willen maken.....) een kleine foto-impressie. Hopelijk zien we tijdens de rest van het seizoen het resultaat van het trainingskamp omgezet in punten op het veld.
Vanuit Emmen wensen we jullie nog veel plezier de komende dagen.

Bijlagen
dzoh 1 marbella

Update nieuws Technische Commissie DZOH

De Technische Commissie is uitgebreid met 2 leden. Johan Keen en Wout van Vilsteren zullen het technisch hart van DZOH komen versterken. Alle kennis die er binnen de vereniging is zullen we daarbij ten volle benutten en ondergetekende is daar zeer verheugd over. DZOH samen trefzeker!
Alexander Boer

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu