Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

DZOH JO15-1

ZELF TEAMNIEUWS INSTUREN

Klassebehoud DZOH JO15-1

Na een moeizaam verlopen seizoen is het toch gelukt om ons te handhaven in de 3e divisie H.
Door zelf de laatste wedstrijd thuis te winnen van vv Zuidhorn (3-1) was het afwachten wat onze concurrent (Be Quick Dokkum) ging doen later op de middag tegen ONS BOSO Sneek. Bij een gelijk spel of winst van Be Quick Dokkum zouden wij gaan degraderen. Door velen werd gedacht dat het op een akkoordje werd gegooid tussen de twee Friese clubs, maar Be Quick Dokkum ging gelukkig thuis ten onder met 0-2 en kon voor ons de dag niet meer stuk! We hebben ons doel hiermee bereikt en zijn dan ook erg trots op de jongens.
Dit was voor de ouders van Joe Zwart (Anvar en Lisette) aanleiding om ons uit te nodigen voor een heerlijke pizza in hun Pizzeria La Luna in Emmermeer. Wij willen hun dan ook vriendelijk bedanken namens het hele team voor dit mooie gebaar.

Frank
Danny
Lyane
Bob

Wedstrijd verslag DZOH JO15-1 Zuidhorn JO15-1

Zaterdag 6 mei was het handhaving of degradatie voor DZOH. Als DZOH won hadden ze een grote kans op handhaving want als dan Dokkum dan verloor was de handhaving zeker. Dus daarom waren de spelers van DZOH zeer gespannen. In de eerste helft maakte DZOH de 1-0 uit een kluts van een corner en schoot Zafiro hem in de linkeronderhoek. Maar Zuidhorn kwam terug op 1-1 door een voorzet uit een vrije trap die de lange spits van Zuidhorn erin kopte. Maar DZOH liet de kopjes niet hangen en maakte de 2-1 door een mooie actie van Zafiro langs de linkerflank van het veld en een goede voorzet op Wouter die hem er in schoot. In de tweede helft was DZOH de hele wedstrijd sterker, dus creƫerden we ook veel kansen maar ze gingen er allemaal net niet in. Maar aan het einde van de wedstrijd maakte Yorick de verlossende 3-1. En met die stand eindigde de wedstrijd ook. En in de middag hoorde we ook nog dat Dokkum 2-0 had verloren, dus is de handhaving in de 3de divisie een feit!Ingestuurd door Daan Horstmann

DZOH JO15 - ONS Sneek JO15

Verslag DZOH JO15 - ONS Boso Sneek JO 15

Zaterdag 8 april de wedstrijd die zo belangrijk was om te winnen hebben we gewonnen. We hadden de dinsdag en donderdag voor de wedstrijd hard getraind voor die zaterdag en het mocht baten met de uitslag 3-1 waren we zeer tevreden. De 1e helft begon heel goed maar helaas stonden we al snel 0-1 achter in de 5e minuut, en verder waren er in de 1e helft veel grote kansen maar geen doelpunten meer. Toen was het rust en besproken we hoe we het beter kunnen doen. De 2e helft ging van start en het begon gelijk lekker met een doelpunt de 1-1 viel al gauw door David Westra met de goal. Vlak daarna kwam de 2e doelpunt door Daan Horstman en de koppies van Sneek begonnen al te hangen het bleef een tijdje 2-1 tot Joe Zwart er door heen brak en de 3e goal prikte, en de 3-1 viel. Het was een geslaagde wedstrijd en we hebben de 3 puntjes bij DZOH gehouden. Dit hadden we ook hard nodig en had was een dikverdiende overwinning.

Zafiro SouisaIngestuurd door Zafiro Souisa
Copyright © 2017 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu