Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

DZOH JO19-1

Terug naar teampagina van DZOH JO19-1

Seizoensafsluiting JO19-1 in Valkenburg

Seizoenafsluiting JO19-1 in Valkenburg 1 t/m 4 Juni 2018

Op vrijdag 01 Juni was het dan zover, na een lange en slopende Voetbaljaargang waarbij hele goede wedstrijden werden afgewisseld met veel mindere, maar waarbij we uiteindelijk toch op een keurige 6e plaats zijn geëindigd in de 4e Divisie.

Een week eerder hadden wij de wedstrijd tegen LAC Frisia uit Leeuwarden nog moeten afzeggen, doordat er van de eigen selectie slechts 8 fitte spelers beschikbaar waren en er ondanks verwoede pogingen vanaf donderdagavond geen andere spelers beschikbaar waren of werden gesteld… en dit terwijl wij als Selectie team nog steeds uitzicht hadden op de Nacompetitie voor promotie naar de 3e Divisie.

Nu moest deze wedstrijd alsnog worden gespeeld en ook dat ging helaas weer niet zonder slag of stoot. Danny als trainer van de A2 zal met zijn beschikbare spelers (9 jongens) richting Leeuwarden vertrekken en er zal aanvulling komen vanuit de B1….. Uiteindelijk werd er met slecht 12 jongens op Zaterdag 02 Juni dan ook afgereisd naar LAC Frisia, om daar aan te treden tegen de Kampioen uit onze klasse. Al snel bleek LAC toch wel een maatje te groot te zijn en dat ondanks dat ook zij maar 7 rechtmatige A1 spelers tot hun beschikking hadden. De ruststand was dan ook al 5-0 na in het begin van de tweede helft toch nog even gas te geven en een ander gezicht te tonen, kwam de A2 terug tot 5-2 maar daarna ging het hard richting het DZOH doel, met als resultaat een 14-2 nederlaag. Het belangrijkste was dat de wedstrijd toch nog is gespeeld en de rest is “historie” … Danny en Jos toch nog bedankt voor jullie verwoede pogingen om een volwaardig elftal op de been te krijgen en jullie bereidwilligheid om deze wedstrijd alsnog ipv de A1 te spelen - Top!

De A1 - Selectie was dan ook al op Vrijdagochtend om 11.15uur vertrokken richting Valkenburg om er daar met elkaar een goede en gezellige seizoenafsluiting van te maken. Helaas moest de trainer verstek laten gaan, omdat hij met zijn andere vereniging VV Schoonebeek 2 in de Bekerfinale stond op Zaterdag 2 Juni in Joure, ook had Nick andere verplichtingen in de Ardennen.

Onderweg richting Limburg stonden de hemelpoorten flink open, zo hadden we een stop ingepland tussen Arnhem en Nijmegen, maar deze viel letterlijk in het water. Hierdoor moesten de broodjes ed maar in de auto genuttigd worden en konden wij, na snel een korte plaspauze onze weg richting het Zuiden vervolgen.

Aangekomen op Landal Park “De Kasteeldomeinen” bovenop, de uit het wielsport welbekende Cauberg, ontvingen we gelijk de sleutels van de gehuurde huisjes. In overleg werd besloten dat de jongens met elkaar in het ene huisje zouden verblijven en de begeleiding in het andere, tevens zouden de “leiders” dan iedere ochtend zorgen dat het ontbijt ed klaar zal staan. Na een paar korte afspraken konden de heren de kamers gaan verdelen en gingen Harm, Jan en Arjan de eerste “levensbehoeftes” inslaan. De afspraak was om daarna om 19.00uur gezamenlijk patat met een snack te gaan eten en deze ging er dan ook zeker wel in bij iedereen. Na alles te hebben afgeruimd en de vaatwasser te hebben ingeruimd, was een ieder vrij om een invulling aan de avond te geven. Er werden spelletjes gedaan, gelachen en gedronken en de meesten vertrokken in de loop van de avond nog richting het Centrum van Valkenburg om daar het plaatselijk schoon te keuren…

Voor de Zaterdag was er afgesproken om rond 11.00u te gaan ontbijten, ook omdat wij om 12.15u zouden vertrekken richting Elsloo een plaatje ca 25 Km verderop. Na een enorme toeristische route met diverse wegomleidingen ivm een lokale wielerwedstrijd waren wij om 13.00u nog net op tijd voor het Raften. Na wat tekst en uitleg werd iedereen in een Zwemvest gehesen en werden we in twee groepen verdeeld over de Rafst. De tocht van zo’n 10 Km door de Maasvallei zou ongeveer zo’n anderhalf uur gaan duren. Onderweg was de stroming niet echt spectaculair, maar maakte juist de onderlinge strijd tussen de beide teams het leuk en spannend. Harm dacht oa Ruud in het water te moeten gooien, maar verloor in de worsteling daarbij zijn bril, die nu dan ook waarschijnlijk wel ergens in de Noordzee drijft. Op beide boten gingen de meeste mannen dan ook overboord ( of werden daarbij geholpen :):) ) en kwamen koud en verkleumd aan op het eindpunt. Daar werd er op het terras nog even iets genuttigd om vervolgens snel weer richting de Cauberg te rijden, althans dat was de bedoeling ware het niet dat de verkeersregelaars ons wederom tot grote ergernis van Jan diverse keren dwars zaten en wij dan ook gelijk genoeg van de omgeving hebben kunnen zien…

Ondertussen was er een live stream met Leeuwarden om dar de verrichtingen van de A2 tegen LAC Frisia te volgen. Deze wedstrijd draaide uit op een deceptie voor de A2, maar ja er zal en moest gespeeld worden en dat hadden Danny en zijn jongens dan ook gedaan.

Snel moesten er nog wat boodschappen gehaald worden en na een korte “siesta” zouden we om half 7 vertrekken naar de Wok in Hulsberg – loopafstand ca. 3.7 Km en dat moet voor zo’n afgetrainde groep natuurlijk geen probleem zijn. Echter het Limburgse landschap lijkt op geen enkele wijze op de Drentse en dan is alles heuvel op 3,7 Km lang best een aardig stukje, dat weten de heren nu uit eigen ervaring. Bij de Wok aangekomen, waarvan de Gastvrouw nog een kennis was van de eigenaar van Oriental Delight aan de Boslaan in Emmen, konden de heren zich te goed doen aan alles wat deze All-In Wok en Teppan Yaki aan eten en drinken te bieden heeft. Een ieder laat het zich dan ook goed smaken en de drankjes vloeien rijkelijk. Rond 22.00u is iedereen wel verzadigd en wordt er besloten om richting het Centrum van Valkenburg af te dalen, de bikkels gaan te voet en de rest laat een taxi het werk doen… Ook deze avond worden oa de terrasjes en de lokale feestcafe’s weer bezocht en probeert een enkeling nog zijn geluk in één van de casino’s. Lokaal sluiten de terrassen om 02.00u en de feestcafe’s om 04.00u maar ruim voordat tijdstip had iedereen de Cauberg alweer beklommen en werden er in de huisjes nog even een kleine Afterparty gehouden met oa Beerpon en Kaartspelletjes.

Voor de Zondag hadden we dan ook maar besloten om het Ontbijt en de Lunch in 1 keer te doen rond de klok van 13.00u, zodat iedereen even lekker rustig kon opstarten. De leiding had de tafel weer gedekt en naast de gebruikelijke broodjes en beleg waren er ook Hamburgers en Frikandellen gebakken voor de lekkere trek :):) 

De rest van de middag hadden de mannen vrijaf en werd er gekozen, of om met de bus naar Maastricht te gaan, of om te gaan zwemmen, het merendeel koos ervoor om even lekker de verkoeling van het zwembad op te zoeken. En de “oudjes” van de groep maakte nog even snel gebruik van de aanwezige sauna in 1 van de huisjes.

Rond half 5 was het dan ook alweer tijd om de Cauberg af te dalen, dit keer gelukkig alleen maar richting Valkenburg Centrum om daar om 17.00u met de hele groep te gaan Bowlen. Nadat de groepjes waren ingedeeld werd er lustig oplos gegooid en bleek Roald over ongekende Bowling technieken te beschikken en daarmee iedereen dan ook op ruime afstand hield. Jan en Jelmer waren in een spannende strijd verwikkeld voor plaats 2, waar ook Tom zich nog even voor leek te melden, maar door een paar misperen en “opzettelijk hinderlijk gedrag” van de concurrentie moest hij uiteindelijk genoegen nemen met plek 4… Na 2 uurtjes van (in)spanning was het weer tijd om te gaan eten, Steengrillen dit keer en dat was voor de meeste een hele nieuwe ervaring. Er werd gretig gegeten van het goede en de niet kinderachtige stukken vlees en ook het overige proviand wat op tafel stond ging er bij de mannen wel in. Rond de klok van 21.00u verlieten we dan ook het Bowlingcentrum om voor de laatste keer dit weekend, de terrasjes van Valkenburg nog maar weer eens aan te doen. Nog voor middernacht was iedereen dit keer alweer binnen op het park, de “oudjes” zochten hun mandje op, maar de jongelui zetten nog even flink door. Uiteindelijk nadat er keurig alvast door een aantal was opgeruimd en schoongemaakt vielen ook daar om ca. 05.15u de luiken dicht….

Maandagmorgen – de ochtend van vertrek, er was afgesproken om vanaf 10u te kunnen ontbijten voor de “liefhebbers” omdat wij in de veronderstelling waren dat wij om 11u uit de huisjes moesten zijn. Dit bleek echter half 11 te zijn waardoor er door een enkeling nog snel even een boterham werd weggewerkt en de tassen werden ingepakt. Alles daarna snel snel in de auto’s en daarna op richting het Noorden, dit keer via Duitsland ipv via Nijmegen / Arnhem. Het is prima rijden op de Duitse Autobahn, alleen jammer dat ze daar altijd met de wegen bezig zijn. Na ca 150Km maken we onze eerste en enige stop bij de McDonalds, daar kan iedereen zich nog even tegoed doen aan al het lekkers wat deze Fastfood keten te bieden heeft en kunnen de jongens die het ontbijt gemist hebben, dan ook eindelijk hun maagjes vullen.

Daarna is het in 1x door naar Emmen, waar ouders / broers / zussen en overige familie leden ons als ware helden binnenhaalden :):)

Het was voor ons een feest om met deze groep dit afgelopen seizoen te mogen werken en ook het weekend was voor ons de Slagroom op de taart – Dank jullie wel TOPPERS !!

Verder gaat onze dank nogmaals uit naar Ronald en Marcel die het mede mogelijk maakten dat wij wekelijks, na het wegvallen van Jan door een knieblessure, toch een vlagger langs de lijn hadden staan.

De moeder van Camiel bedanken wij voor het beschikbaar stellen van haar auto voor het weekendje Valkenburg en natuurlijk de ouders van Frank die het mede mogelijk hebben gemaakt dat we een onvergetelijke tijd hebben gehad in Limburg, net als de ouders van Ruud en de vader van Laurens!

Daarnaast natuurlijk iedereen die de A1 het afgelopen seizoen een warm hart heeft toegedragen voor de Support langs de lijn, het wassen en rijden van en naar de wedstrijden, zonder jullie allen was dit allemaal niet mogelijk geweest – Bedankt dan ook namens de Staf en Spelers JO19-1

Wij wensen iedereen een hele mooie en goede Zomer en heel veel geluk en plezier bij alles wat iedereen gaat doen in de toekomst!Ingestuurd door "Staf JO19-1"
Terug
4e divisie H - Stand
PosTeamWedWinstGelijkVerlVoorTegenSaldoPnt
1HZVV JO19-11180327121524
2Drachtster Boys JO19-11171327151222
3DZOH JO19-11063125141121
4Hoogezand JO19-11161425141119
5Blauw Wit '34 JO19-1116143224819
6V.V. Heerenveen JO19-11060429181118
7ONS Sneek JO19-11152432211117
8Be Quick D JO19-1104152118313
9Velocitas 1897 JO19-1104151628-1213
10Buitenpost JO19-1112271427-138
11Gorecht JO19-1112181341-287
12WVV JO19-1111191342-294
0220 Onder 19 competitie (district A-cat) - Wedstrijden
DatumTijdThuisUitslagUit
22-09-201812:00DZOH JO19-13 - 2Be Quick D JO19-1
29-09-201812:45Blauw Wit '34 JO19-11 - 1DZOH JO19-1
06-10-201812:30WVV JO19-12 - 3DZOH JO19-1
13-10-201812:00DZOH JO19-13 - 3Drachtster Boys JO19-1
27-10-201815:00HZVV JO19-12 - 1DZOH JO19-1
03-11-201812:00DZOH JO19-12 - 0Hoogezand JO19-1
10-11-201810:30V.V. Heerenveen JO19-10 - 2DZOH JO19-1
17-11-201812:00DZOH JO19-15 - 1Gorecht JO19-1
24-11-201812:00DZOH JO19-12 - 2ONS Sneek JO19-1
01-12-201812:00Buitenpost JO19-11 - 3DZOH JO19-1
08-12-201812:00DZOH JO19-1 - Velocitas 1897 JO19-1
09-02-201910:30Be Quick D JO19-1Nog niet gespeeldDZOH JO19-1
16-02-201912:00DZOH JO19-1Nog niet gespeeldBlauw Wit '34 JO19-1
09-03-201912:00DZOH JO19-1Nog niet gespeeldV.V. Heerenveen JO19-1
16-03-201911:00Gorecht JO19-1Nog niet gespeeldDZOH JO19-1
23-03-201912:30ONS Sneek JO19-1Nog niet gespeeldDZOH JO19-1
06-04-201912:00DZOH JO19-1Nog niet gespeeldBuitenpost JO19-1
13-04-201913:00Velocitas 1897 JO19-1Nog niet gespeeldDZOH JO19-1
04-05-201912:00DZOH JO19-1Nog niet gespeeldHZVV JO19-1
11-05-201915:15Hoogezand JO19-1Nog niet gespeeldDZOH JO19-1
18-05-201912:00DZOH JO19-1Nog niet gespeeldWVV JO19-1
25-05-201914:30Drachtster Boys JO19-1Nog niet gespeeldDZOH JO19-1
ZELF TEAMNIEUWS INSTUREN
DZOH JO19-1 - Velocitas 1897 JO19-1
08-12-2018
-
DZOH JO19-1 - Velocitas 1897 JO19-1
15-12-2018
12:00
ALLE WEDSTRIJDEN EN UITSLAGEN

Stand

PosTeamPnt
1HZVV JO19-124
2Drachtster Boys JO19-122
3DZOH JO19-121
4Hoogezand JO19-119
5Blauw Wit '34 JO19-119
6V.V. Heerenveen JO19-118
7ONS Sneek JO19-117
8Be Quick D JO19-113
9Velocitas 1897 JO19-113
10Buitenpost JO19-18
11Gorecht JO19-17
12WVV JO19-14
Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu