Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Oldenburger|Fritom JO11 en JO9 toernooi DZOH

Sponsoren O|F jeugdtoernooi
We willen graag de sponsoren bedanken die het Oldenburger|Fritom jeugdtoernooi ook dit jaar weer mogelijk maken. Uiteraard is dit hoofdsponsor Oldenburger|Fritom en ook Flynth, Jilly’s cafetaria, Groenteshop Jan Fidder, Slager Klaas Kuipers, Versbakker van Veenen, Hacom sportprijzen, Maarten Oogmode, Room Ontwerp en Advies, Bruna Rietlanden, Match Personeelsdiensten, SRR, Koning Vloeren, Mitra Rietlanden, De Knabbelaar, Quick Reclame en Schoonmaakbedrijf H&J.

 

De uitslagen van het JO11 en JO9 toernooi
Kunt U onder dit artikel downloaden


Terugblik JO11 & JO9 toernooi juni 2017
Onder goede voetbalomstandigheden en in een sfeervolle ambiance zijn beide toernooien afgewerkt. In totaal hebben we over beide weekenden 900 voetballers mogen ontvangen, die werden gadegeslagen en aangemoedigd door zo’n 2000 supporters. 

Behalve de deelnemers en hun begeleiding willen we onze sponsoren en zeker niet te vergeten onze vele vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet en toewijding.
Zonder jullie is het niet mogelijk om toernooien van deze omvang te organiseren.

!! ALLEN BEDANKT !!

Begin september starten de voorbereidingen voor onze nieuwe toernooien. Een aantal commissie leden stopt en daarom zijn we op zoek naar JOU!
Heb je zin en tijd om volgend jaar mee te helpen met de organisatie van een 2-tal toernooien neem dan contact op met onze (toernooi) voorzitter Frans Andeweg zijn gegevens staan onderaan deze pagina.

!! PRETTIGE VAKANTIE !!

Namens de toernooicommissie  - Gerhard van der Kolk


ALGEMENE INFO
Elk jaar strijden per toernooi 48 teams om de felbegeerde eer om de beste van de poule te worden. Deze toernooien behoren tot de grootste jeugdtoernooien in het noorden.
Sportiviteit staat echter voorop. Zo wordt bij de indeling van de teams rekening gehouden met het niveau waardoor er tegen gelijkwaardige tegenstanders wordt gevoetbald. Daarnaast worden de poules toegewezen aan 1 veld zodat het niet nodig is om tijdens de dag te verplaatsen.

Het toernooi is niet mogelijk zonder de trouwe hoofdsponsor, logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom, dat al vanaf het begin hoofdsponsor is van het toernooi en het een warm hart toedraagt. Zoals René Dale, algemeen directeur Oldenburger|Fritom, zegt ‘’Het is fantastisch om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben tijdens zo’n dag en met een grote glimlach naar huis gaan. Het toernooi is goed georganiseerd en aan alles wordt gedacht. Dat sluit ook perfect aan bij Oldenburger|Fritom waar plezier in het werk hebben voorop staat om zo tot de beste logistieke oplossing te komen voor de klant. We hebben mede daarom besloten om het contract te verlengen waardoor Oldenburger|Fritom tot 2025 hoofdsponsor is van het toernooi."

 

Toernooivoorzitter DZOH Oldenburger|Fritom toernooi.
Frans Andeweg
E-mail: 
frans.andeweg@oldenburgerfritom.nl

 

Bijlagen
Uitslagen JO9 toernooi - zaterdag 17 juni 2017
Uitslagen JO11 toernooi - zaterdag 24 juni 2017
Copyright © 2017 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu