Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Oldenburger|Fritom JO11 en JO9 toernooi DZOH

Sponsoren JO11 // JO9 //JO8 jeugdtoernooi
We willen graag de sponsoren bedanken die het Oldenburger|Fritom jeugdtoernooi ook dit jaar weer mogelijk maken. Uiteraard is dit hoofdsponsor Oldenburger|Fritom en ook Bruna Rietlanden, Jan Fidder, Versbakker Van Veenen, Flynth adviseurs en accountants,De Knabbelaar, Uw Slager Klaas Kuipers, Hacom, Room ontwerp en bouwadvies, Quick reclame, Mitra Rietlanden, Jilly’s Rietlanden, DZOH 1, Mijn Vloertje en Bij Maarten.
 

Het meest recente wedstrijd schema van het JO11 toernooi
Kunt U onder dit artikel downloaden


TOERNOOIDATA
Het JO11-toernooi wordt gespeeld op 16 juni 2018 en kent inmiddels de 10de editie.
Het JO9/JO8-toernooi is op 23 juni 2018 en wordt voor de 11de keer georganiseerd.

 

UPDATE JO9/JO8             woensdag 20 juni 2018
Helaas toch nog wat last minute wijzigingen, het goede nieuws is dat ons toernooi nog steeds volledig is bezet (dank je wel EHS), maar er zijn in 5 van de 6 poules zijn inmiddels wijzigingen doorgevoerd, dus let goed op. (laatste update toernooischema is van 19 juni)

 

UPDATE JO11                   dinsdag 19 juni 2018
Het JO11 toernooi is onder vrijwel perfecte weersomstandigheden afgewerkt en de diverse deelnemers gingen met een tevreden gevoel met een beker naar huis.
sfeer foto’s zijn te vinden op de hoofdpagina van onze website www.dzoh.nl

De uitslagen zullen in de loop van volgende week worden geplaatst.


                              

ALGEMENE INFO
Elk jaar strijden per toernooi 48 teams om de felbegeerde eer om de beste van de poule te worden. Deze toernooien behoren tot de grootste jeugdtoernooien in het noorden.
Sportiviteit staat echter voorop. Zo wordt bij de indeling van de teams rekening gehouden met het niveau waardoor er tegen gelijkwaardige tegenstanders wordt gevoetbald. Daarnaast worden de poules toegewezen aan 1 veld zodat het niet nodig is om tijdens de dag te verplaatsen.

Het toernooi is niet mogelijk zonder de trouwe hoofdsponsor, logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom, dat al vanaf het begin hoofdsponsor is van het toernooi en het een warm hart toedraagt. Zoals René Dale, algemeen directeur Oldenburger|Fritom, zegt ‘’Het is fantastisch om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben tijdens zo’n dag en met een grote glimlach naar huis gaan. Het toernooi is goed georganiseerd en aan alles wordt gedacht. Dat sluit ook perfect aan bij Oldenburger|Fritom waar plezier in het werk hebben voorop staat om zo tot de beste logistieke oplossing te komen voor de klant. We hebben mede daarom besloten om het contract te verlengen waardoor Oldenburger|Fritom tot 2025 hoofdsponsor is van het toernooi."

 

Toernooicoördinator DZOH Oldenburger|Fritom JO11 toernooi.
Gerhard van der Kolk
Telefoon: 0591 – 634052
E-mail: gerhard.van.der.kolk@home.nl

 

Toernooicoördinator DZOH Oldenburger|Fritom JO9 toernooi.
Pascal Sanders
Telefoon: 06-81558552
E-mail:  pascal_sanders@live.nl

 

Bijlagen
wedstrijdschema JO11 op 16 juni update 31-05-2018
Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu