Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Contracten met Grolsch en De Klok verlengd

Woensdag 13 juni jl. zijn de nieuwe contracten met de Grolsch Brouwerij en met Drankengroothandel De Klok verlengd. De komende 5 jaar zullen zij ons weer voorzien van het bekende bier, allerlei andere (fris)dranken en andere artikelen. In deze contracten zijn ook grote sponsorbedragen opgenomen evenals een aantal omzet gerelateerde bonusregelingen die voor onze club erg interessant zijn, zeker ook gezien toekomstige investeringen. Het bestuur is dan ook zeer verheugd met de contractverlengingen. Op de foto de vertegenwoordigers van de Grolsch Brouwerij, Drankenhandel De Klok en het DB van DZOH.

DZOH rookvrij met ingang van nieuwe seizoen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van december jl. is gevraagd naar het formuleren van een rookbeleid. Inmiddels heeft het bestuur van DZOH besloten haar sportpark rookvrij te maken. Dit in samenwerking met de buren van EKC2000. Hoe e.e.a. vorm gaat krijgen moet nog worden ingevuld. 30 juni a.s. is er een gesprek met een vertegenwoordiger van RookvrijeGeneratie.nl. Een voetbalclub als DZOH is een belangrijke plek waar kinderen en volwassenen elkaar ontmoeten, elkaar aanmoedigen en van elkaar leren. En goed voorbeeld, doet goed volgen. Het goede voorbeeld, binnen en buiten de lijnen, is daarbij van groot belang. Want zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie.

Toernooifoto's

Hieronder staan 2 links naar foto's van het toernooi van afgelopen zaterdag, 1 naar een downloadsite en 1 naar een album:
Downloadsite (foto's gemaakt door Vincent Trechsel)
Album (foto's gemaakt door Wesley Tibbe)

Overschrijven of inschrijven: aanmeldingsformulier weer beschikbaar

Vanaf vandaag (donderdag 14 juni) is het aanmeldings formulier weer online beschikbaar. Je vindt deze in het hoofdmenu op de site onder "Lid worden - Inschrijven".

Oldenburger|Fritom jeugdtoernooien op het punt van beginnen

De aankomende twee weekenden staan weer de jeugdtoernooien voor de jongste categorieën op het programma. Op zaterdag 16 juni is het de beurt aan de categorie JO 11. Een zaterdag later, 23 juni, gevolgd door de categorie JO8/JO9. Beide toernooien zullen om 10.00 uur starten en zullen rond 14.30 worden afgesloten met de prijsuitreiking. U bent van harte welkom bij DZOH om een kijkje te komen nemen op beide dagen.
De toernooicommissie

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu