Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

DZOH voetbalplaatjes verzamelalbum op korte termijn van start

Eind februari 2019 start in samenwerking met de Jumbo-supermarkten in Emmen voor de 2e keer weer een prachtige actie. Ieder DZOH-lid krijgt een eigen voetbalplaatjes verzamelalbum waarin alle teams van Puppy’s tot en met de senioren zijn opgenomen. Door boodschappen te doen bij de Jumbo kun je de plaatjes verzamelen om zo het boek vol te krijgen. Wat is er nu mooier dan een boek van je eigen club met je eigen foto en de foto’s van alle andere DZOH spelers en speelsters.
Deze actie vergt de nodige voorbereiding. Denk hierbij aan het maken van meer dan 800 foto’s. Daarnaast zullen spelers of hun wettelijke vertegenwoordigers ook een verklaring moeten ondertekenen inzake het Portretrecht. Zonder handtekening geen foto in het album! Op korte termijn zullen deze 2 zaken geregeld moeten worden. Dit vraagt van ons als bestuur het nodige maar ook is de medewerking van trainers, leiders en vooral de ouders van onze minderjarige leden erg belangrijk.
Binnenkort meer informatie op de site en in uw mailbox!
Monique Gooijer, bestuurder Verenigingszaken

Mandarijnenactie groot succes

De mandarijnenactie die afgelopen dinsdag werd georganiseerd in samenwerking met Groenten en Fruitshop Jan Fidder was weer een groot succes. In totaal zijn er zo’n 40 auto’s en een tiental fietsen op pad geweest in de Rietlanden en Parc Sandur. Er zijn ruim 1300 zakken mandarijnen aan de deuren verkocht. Daarnaast zijn wij erg enthousiast over onze hoofdsponsor Oldenburger|Fritom die een groot aantal zakken mandarijnen gedoneerd heeft aan de voedselbank! De actie heeft ruim € 2300,- opgebracht voor onze vereniging. Bij deze willen we iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de verkoop van mandarijnen.
De mandarijnencommissie

Oproep

De veldlijnen liggen er elk weekend weer strak bij maar dat is niet vanzelfsprekend.
Elk weekend kunnen de teams, jong en oud, lekker voetballen op ons sportpark. Dat dit kan is dankzij een tweetal vrijwilligers die vrijdag of soms nog eerder aan de slag gaan om de velden van de nodige lijnen te voorzien. Dat zijn Harry Veldhuizen en Hans Evers.
Het gaat om alle velden, ook waar de E-tjes en de F-jes naast de  korfbalvereniging spelen. Het kunstgrasveld valt hierbuiten.
Wellicht dat u zich niet realiseert dat het belijnen van de velden aardig wat tijd kost. Als iemand van genoemde mensen dat alleen doet (en dat gebeurt nog wel eens) dan is dit een klus die behoorlijk wat tijd in beslag neemt. U voelt hem al aankomen: Er is dringend behoefte aan versterking, het liefst met 2 tot 4 mensen.Op een vereniging met zoveel leden moet dat toch mogelijk zijn? We doen dan ook een dringend beroep op iedereen die betrokken is bij onze vereniging ons te komen helpen. U hoeft hiervoor geen lid te zijn!
Het voordeel daarbij is dat als we met meerdere mensen de velden elke weekend kunnen belijnen je minder vaak aan de beurt bent wat dus nu wel het geval is. Er is eenvoudig een rooster te maken waarbij je alleen of met zijn tweeën aan de slag kunt gaan. 
Belangstelling? Neem dan telefonisch of per email contact op Harry Veldhuizen, tel: 0657955774, email is harry.dzoh@kpnmail.nl

Oktoberfest

Zaterdag 17 november is het weer zover, ons Oktoberfest! Heb je nog geen kaartje? Zorg dan dat je deze krijgt. Kaarten kosten €2,50 inclusief muntje en dit feest wil je toch niet missen??
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden van de supportersvereniging, op dinsdag, donderdag en zaterdag aanwezig in de kantine. Lukt dit je niet? Stuur even een mailtje naar svdzoh@gmail.com, dan zorgen we dat het in orde komt. Tot dan!

Indoor Drenthe Cup

In de kerstvakantie wordt het Speedsoccer Boarding Toernooi georganiseerd. Indien een DZOH team interesse heeft om deel te nemen,  dan graag zelf aanmelden via www.indoordrentecup.nl. Let op hier zijn 50 euro kosten per team aan verbonden.

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu