Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Mobiel digitaal wedstrijdformulier en andere veranderingen (o.a. spelerspas, voetbal.nl)

Bij de start van het komende voetbalseizoen (2017-2018) stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Het invullen van het mobiele digitale wedstrijdformulier zal gaan plaatsvinden m.b.v. de zogenaamde KNVB Wedstrijdzaken App. Het is vanaf komend seizoen niet meer mogelijk om Sportlink te gebruiken voor het voorbereiden en vastleggen van wedstrijden middels het digitale wedstrijd formulier, dus hier kunnen we niet op terugvallen.
Lees alle belangrijke informatie over de veranderingen onder <LEES VERDER>

Lees verder

Het gaat weer beginnen

Aanstaande zaterdag, 2 september, begint de bekercompetitie. Voor de meeste teams staat er een wedstrijd op het programma. Zie hiervoor onder "Schema's" de "wedstrijden en uitslagen".
In het trainingsschema kunt u zien wie wanneer en hoe laat training heeft. Doordat het nog vakantie is, zullen een aantal teams nog niet trainen. De jongste jeugd, die in een onderlinge competitie gaat voetballen, begint pas weer als de scholen weer beginnen. Informatie hierover volgt.
Maandag 28 augustus is er om 16.00 uur training voor E4 en E5. Om 17.00 uur voor F5 en F6.
Donderdag 31 augustus om 16.30 uur is er training voor E7 en E8. Om 17.30 uur voor F3.
Deze trainingsdagen en - tijden zijn in eerste instantie alleen deze week zo. De trainers zijn afhankelijk van hun lesrooster, dat ze nog moeten ontvangen. Zodra dit bekend is worden de definitieve trainingsdagen en -tijden vastgesteld.
Voor veel teams zijn er inmiddels trainers geregeld, voor een paar teams zijn nog we nog op zoek.
Wel zoeken we voor een groot aantal teams ouders/ verzorgers die de begeleiding op zaterdag op zich gaan nemen. Denk hierbij aan het versturen van de wekelijkse mail/app met verzameltijden, wie doe de was, wie rijdt er deze week etc. Dit kan ook prima gedaan worden door twee mensen.
Schroom niet, meld je aan! Stuur een mail naar johankeen@dzoh.nl
Namens bestuur en technische commissie, Johan Keen

JO17 en JO9 teams opnieuw ingedeeld

De teams van JO17 en JO9 zijn opnieuw ingedeeld. Bij JO17 komt dit doordat het aantal teams is verminderd. Kijk goed waar je nu bent ingedeeld als je bij één van deze categorieën hoort. 

Bijlagen
JO17 seizoen 2017-2018 versie 17-8 op website
Indeling JO9 teams

Sokken nieuwe leden

Nieuwe leden, die nog niet eerder bij DZOH gevoetbald hebben, krijgen hun eerste paar DZOH-voetbalsokken als welkomscadeautje. De sokken worden via de begeleiding van het desbetreffende team uitgereikt. Heeft u de gewenste maat sokken nog niet doorgegeven bij de aanmelding, dan verzoeken we u dit z.s.m. door te geven per mail aan de kledingcommissie (contactgegevens onder "Contact" op de website). Nieuwe leden die al eerder bij DZOH gevoetbald hebben, maar geen DZOH sokken meer hebben, kunnen deze bestellen via de DZOH-webshop.

Afhalen kledingtassen en materialen

Voor de meeste teams start volgend weekend het voetbalseizoen. Momenteel wordt er hard gewerkt om de begeleiding van al deze teams rond te krijgen. De kledingcommissie heeft er voor gezorgd dat voor alle teams de kledingtassen en de tas met ballen, waterzak etc. klaar staan om te worden afgehaald. Trainers/leiders die al bekend zijn en terug zijn van vakantie kunnen aanstaande zaterdag tussen 10.15-11.00 uur een en ander op komen halen.

Copyright © 2017 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu