Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Trainingsschema

Het meest recente trainingsschema kunt u vinden onder "schema's". Daar waar teams nog niet in het schema zijn opgenomen, is er helaas nog geen trainer gevonden en zijn we druk bezig deze wel te vinden. Voor een aantal trainingen van onze jongere jeugd zijn we in afwachting van de roosters van de stagiaires vanuit het Drenthe College. Daar waar dit al is ingevuld, gaat de communicatie via de leeftijdscoördinator. Een aantal mensen is bereid gevonden, in ieder geval voorlopig, te starten met het geven van training. Top!
Wilt u zelf graag training geven of weet u iemand die dit graag zou willen doen, dan vragen wij u dit door te geven aan de leeftijdscoördinator. (contactgegevens staan onder "contact")

Voetbalconvenant

In het stadion van FC Emmen is DZOH samen met FC Klazienaveen, v.v. Bargeres, Drenthina, SVBO, SWB en v.v. Schoonebeek een voetbalconvenant aangegaan. Ook de gemeente Emmen en de scheidsrechtersvereniging (COVS HZO Drenthe) participeren in dit convenant, waarin we afspraken hebben gemaakt over samenwerking, arbitrage en discriminatie. De gemaakte afspraken moeten leiden tot een veiliger en plezieriger sportklimaat.
Na de ondertekening verzorgde internationaal toparbiter Kevin Blom een boeiende gastpresentatie, waarbij maar weer eens bleek dat een wedstrijd leiden een hele uitdaging is. 
Op de foto: Jeroen Hidding (secretaris) ondertekent namens DZOH het convenant.
Monique Gooijer, bestuurslid verenigingszaken 

Schema teamfoto's presentatiegids 2018-2019

Het schema voor het maken van de teamfoto's is bekend en kan hieronder worden gedownload. Een ieder wordt verzocht zich aan dit schema te houden en een kwartier voor aanvang van de genoemde tijdstippen aanwezig te zijn in wedstrijdtenue. Als je op de foto gaat met je team of individueel, stem je, in het kader van de privacy, in met de plaatsing van de foto in de gids en andere
media van DZOH.
Norman Hess

Bijlagen
DZOH teamfoto's 2018-2019 sheet

Kunstgrasveld afgekeurd voor beker- en competitiewedstrijden

De KNVB heeft ons kunstgrasveld afgekeurd voor beker- en competitiewedstrijden, waardoor het alleen nog gebruikt mag worden voor trainingen en oefenwedstrijden.
Omdat het veld ruim 8 jaar geleden is aangelegd, heeft de KNVB de gemeente Emmen (eigenaar van het veld) gevraagd het kunstgras door een onafhankelijk bureau te laten testen Dit vraagt de KNVB overigens van alle veldeigenaren wanneer het kunstgras er 8 jaar ligt.
Het veld van DZOH is begin juli gekeurd en gisteren bereikte ons het bericht dat het niet goed genoeg bevonden is om officiële wedstrijden op te spelen. Dit betekent dat voor de komende periode de wedstrijden die op het kunstgras gepland stonden worden verschoven naar de andere velden of worden verplaatst naar een doordeweekse avond of eventueel zelfs worden 'omgedraaid' (spelen op het terrein van de tegenstander). We kunnen wel gebruik blijven maken van het veld om op te trainen.
We zullen zeer binnenkort met de gemeente om tafel om te kijken naar hoe we dit probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.
Ook het Dagblad van het Noorden besteedt vandaag aandacht aan het afkeuren van ons kunstgrasveld (zie dit artikel).
Namens het bestuur, Jeroen Hidding, secretaris

Planning wedstrijden DZOH1 komende periode

DZOH speel de komende weken de volgende wedstrijden:
Beker: 1 september thuis tegen Rolderboys1 om 17.00 uur
Oefen: 4 september thuis tegen Elim1 om 19.30 uur
Beker: 8 september uit tegen Noordscheschut1 om 14.30 uur
Oefen: 11 september thuis tegen Weerdinge1 om 19.30 uur
Beker: 15 september thuis tegen VV Emmen 1 om 17.00 uur
Competitie: 22 september thuis tegen FC Meppel1 om 14.30 uur

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu