Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Aanstaande dinsdag geen afhaalmoment webshop

In verband met de mandarijnenactie, en de daarmee gepaard gaande drukte op het sportpark, is er aanstaande dinsdag, 7 november, geen mogelijkheid om webshop-bestellingen af te halen. De kledingcommissie is niet aanwezig. Bestellingen kunnen weer worden afgehaald op dinsdag 14 november a.s. van 19.00-19.15 uur.

Geen training voor JO19 t/m JO9 op dinsdag 7 november

In verband met de mandarijnenactie op dinsdag 7 november mag er door de jeugdteams niet getraind worden! Dit geldt ook voor de JO9-jeugd die nog niet meedoet met de actie.
Namens het bestuur, Rinze Savenije

Teampagina's weer actief

Met ingang van het huidige seizoen heeft de KNVB een nieuwe clubdataservice opgezet. Nadat deze nieuwe service ook voor DZOH beschikbaar kwam, hebben we de afgelopen weken de nodige aanpassingen aan de website gedaan om de team pagina's weer actief te maken. Met ingang van dit weekend zijn de standen en wedstrijden weer zichtbaar. De KNVB beidt echter de clublogo's niet meer aan. Daar gaan we nog aan werken.
De website redactie 

Week van de scheidsrechter 2017

Ieder jaar vindt op initiatief van de KNVB ‘de week van de scheidsrechter’ plaats. Ook DZOH ondersteunt hiervan de uitgangspunten. In de week van de scheidsrechter staat het uitspreken van waardering naar de scheidsrechter centraal. Zij zorgen er immers voor dat ieder weekend weer vele voetballers kunnen genieten van hun sport. De week van de scheidsrechter vindt plaats van 7 t/m 15 oktober. Ook DZOH kent gelukkig een groot aantal scheidsrechters en daar zijn we als vereniging heel blij mee. Gedurende ‘de week van de scheidsrechter’ ontvangen de scheidsrechters na afloop van de door hen gefloten wedstrijd een bon voor een lekkere warme versnapering.
Via onderstaande link is een mooi filmpje te zien over het zijn van scheidsrechter.
https://www.youtube.com/watch?v=71K3cOtBMvk#action=share

FC Emmen jeugdtrainers komen naar DZOH voor de Regionale FC Emmen Talentendagen!

In de herfstvakantie beleeft de jeugd van Emmen en omgeving de voetbaldag van hun leven. De Drentse voetbalclub FC Emmen stuurt trainers en scouts van haar jeugdopleiding naar DZOH. De Regionale FC Emmen Talentendag is te gast op vrijdag 27 oktober op het sportcomplex van DZOH in Emmen.

Lees verder
Copyright © 2017 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu