Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Sponsorloop 24 april a.s.

Op dinsdag 24 april aanstaande staat de jaarlijkse sponsorloop weer op het programma. We willen dit jaar weer geld inzamelen voor noodzakelijke trainingsmaterialen en het organiseren van activiteiten. Dus doe weer mee met de leukste sponsorloop van Emmen en laat zoveel mogelijk mensen jou sponseren en vergeet niet dat alle kleine beetjes helpen. Vraag familie, buren en anderen om je te sponseren en doe mee! Het aanmeldingsformulier kun je onder dit artikel op de site downloaden.

Bijlagen
Aanmeldingsformiulier Sponsorloop 2018

Paashaas er al vroeg bij

Wegens enorme paasdrukte was de paashaas donderdag 29 maart al op bezoek bij DZOH. Onder het toeziend oog van een stel hongerige eksters had de paashaas zijn vele glinsterend verpakte chocolade eieren op het hoofdveld verstopt. Vol enthousiasme hebben de kinderen van de puppy’s t/m de JO-9 gezocht waarbij ze wel wat concurrentie van de rovende vogels kregen. Gelukkig waren er genoeg eieren en was het een geslaagde middag. Namens het bestuur, iedereen fijne paasdagen!
Monique Gooijer, bestuurder Verenigingszaken 

Geen trainingen Goede Vrijdag en 2e Paasdag

Aanstaande vrijdag, 30 maart, is het Goede Vrijdag en vervallen de trainingen. Ook maandag 2 april, tweede Paasdag, wordt er niet getraind.
Namens het bestuur, Johan Keen

Nieuwe schoenborstels

Samen met het bestuur van DZOH hebben wij vijf mooie geel-groene schoenborstels aangeschaft die afgelopen week door het klusteam zijn geplaatst. Zo houden we ons mooie sportpark weer een stukje netter en ze staan ook nog eens erg leuk bij de ingangen naar de kleedkamers! Veeg jij mee?
We willen het bestuur, onze leden en het klusteam bedanken voor deze samenwerking. DZOH, samen trefzeker!
Supportersvereniging DZOH

Bel actie vriendenloterij

Zoals jullie weten hebben wij als club de gebouwen in eigen beheer gekregen! Om het gebouw goed te onderhouden hebben wij als verenging natuurlijk extra geld nodig. Daarom gaan we twee belavonden houden van de Vriendenloterij. Op donderdag 8 maart en Woensdag 14 maart tussen 18:30 en 21:30  kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor DZOH . Het is de moeite meer dan waard, want:
•             De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
•             Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
•             De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht.
Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen! Hoe meer loten we verkopen, hoe meer opbrengst er zal zijn voor onze geweldige Club. Daar gaan we samen toch voor?
Namens de Sponsorcommissie, Berry Kolmer

Zuidhorn 1 - DZOH 1
21-04-2018
1 - 1
DZOH 1 - NEC Delfzijl 1
28-04-2018
14:30
ALLE WEDSTRIJDEN EN UITSLAGEN
Meer informatie over het
Oldenburger|Fritom JO11 en JO9 toernooi DZOH

Hamerstuk!

Teamnieuws

ZELF TEAMNIEUWS INSTUREN

Stand DZOH 1

PosTeamPnt
1Pelikaan S 144
2SV Bedum 143
3FC Klazienaveen 139
4NEC Delfzijl 139
5De Weide 136
6Omlandia 136
7Drenthina 131
8DESZ 131
9Gramsbergen 129
10DZOH 128
11FC Meppel 125
12Zuidhorn 123
13Groen Geel 119
14Nieuwleusen SV 111
Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu