Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

SC Heerenveen VR1-BV Cloppenburg VR1 bij DZOH

Vrijdag 13 juli a.s. spelen de vrouwen van SC Heerenveen een oefenwedstrijd tegen de vrouwen van BV Cloppenburg. SC Heerenveen komt uit in de Eredivisie vrouwen en BV Cloppenburg speelt in de 2e Bundesliga Nord. De wedstrijd begint om 19.00 uur en de entree is gratis. Iedereen is van harte welkom om van dichtbij kennis te maken met het hoogste niveau vrouwenvoetbal in Nederland. 

Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst op het gebied van dames- en meidenvoetbal tussen VV Bargeres, SC Erica en DZOH ondertekend. Dit houdt in dat het voetbalbolwerk in wording uit de zuidoosthoek van Drenthe, spelend onder de naam SVO BDE, met 3 jaar wordt verlengd. Deze unieke samenwerking tussen de drie genoemde verenigingen op het gebied van dames- en meidenvoetbal is tot nu toe erg succesvol en blijft zich positief ontwikkelen.

DZOH ontvangt ruim € 840,00 via Rabobank Clubkas Campagne

Maandag 2 juli jl. was de overhandiging van de cheques voor de deelnemende verenigingen aan de Rabobank Clubkas Campagne. DZOH kreeg een cheque van € 842,80 overhandigd. Wij zijn zeer verheugd met dit bedrag en willen alle betrokkenen bij DZOH bedanken voor het uitbrengen van hun stem!

KNVB artikel over de spelerspas

Voor een correcte spelerspas met pasfoto, lees het artikel van de KNVB. Link naar artikel.

Gebruik foto’s op website en in media van DZOH

In het kader van de wijzigingen in de privacywetgeving, vindt DZOH het belangrijk om de leden en bezoekers te wijzen op de manier waarop DZOH omgaat met het plaatsen van foto’s van activiteiten, evenementen en wedstrijden op de website en in verschillende media (social media, programmaboekje toernooien, presentatiegids, etc.).

Goede fotografie is volgens DZOH een meerwaarde om de website en media van DZOH leesbaar en aantrekkelijk te maken en te houden. Om die reden gebruiken wij af en toe foto’s van wedstrijden, activiteiten (sponsorloop, mandarijnenactie, Paaseieren zoeken, etc), toernooien en andere (belangrijke) gebeurtenissen in  onze communicatie. Ook maken wij ieder seizoen nieuwe teamfoto’s, die op de site geplaatst worden bij de teampagina. Op die manier kunnen wij leden en bezoekers enthousiasmeren voor de vereniging en al haar activiteiten en vergroten wij de herkenbaarheid van DZOH in Emmen en omstreken.

Wanneer u niet wil dat er foto’s van u of uw kinderen door DZOH gebruikt worden in haar communicatie, dan kunt u dat te allen tijde kenbaar maken bij de secretaris (zie ‘Contact’). Wanneer u onverhoopt toch een foto aantreft in de communicatie van DZOH waar u bezwaar tegen hebt, dan kunt u dat ook kenbaar maken en zal de betreffende foto vanzelfsprekend z.s.m. verwijderd worden.

Namens het bestuur, Jeroen Hidding, Secretaris

Foto’s JO8JO9 toernooi

Wesley Tibbe maakte ook foto’s van het JO8 JO9 jeugtoernooi. De link naar het foto album is https://myalbum.com/album/VvYgBWduZ559

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu