Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Nieuwjaarsreceptie

Ook dit jaar nodigt het bestuur al haar leden en belangstellenden uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de kantine van ons clubgebouw. De receptie is op zaterdag 13 januari van 15.00-18.00. Onder het genot van een hapje en een drankje willen we graag het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar inluiden. Tot dan!
Namens het bestuur, Monique Gooijer

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi vanaf 23 december

DZOH is in de voorronde ingedeeld in groep G en speelt zaterdag 23 december tegen Drenthina, Sweel (Za), Sc Stadskanaal en Weerdinge in de sporthal van het Esdal. Aanvang van de wedstrijden is 18.00. 

Voetbalquiz 27 januari a.s.

Vergeet em niet! Zaterdag 27 januari. De quiz is volledig volgeboekt.

Activiteiten en trainingen laatste weken van december

Vanaf maandag 11 december gaat de jongste jeugd de zaal in, en gaat voor de overige teams het wintertrainingsschema in.( zie onder "schema's"). Van maandag 18 december tot maandag 8 januari wordt er niet getraind. Het wintertrainingsschema wordt alleen uitgevoerd als de weersomstandigheden dit toelaten.
Ook het clubgebouw is tijdens deze "winterstop" gesloten. Wel zijn er een aantal activiteiten, waarvoor het clubgebouw vanzelfsprekend wel geopend is:
- Aanstaande zaterdag zijn er nog enkele wedstrijden, met als klap op de vuurpijl de derby DZOH 1- FC Klazienaveen 1. Deze wedstrijd wordt om 19.00 uur gespeeld! Na drie overwinningen op rij, en daarmee koploper in de tweede periode, verdienen onze mannen alle steun om ook deze laatste wedstrijd van het kalenderjaar drie punten te pakken.
- Donderdag 21 december is de jaarlijkse vrijwilligersavond, zie hiervoor eerdere berichtgeving op de site.
- Zaterdag 23 december is er kerstklaverjassen, zie ook hiervoor eerdere berichtgeving.
Namens het bestuur, Johan Keen

Herinnering: ALV 6 december. Stukken bijgevoegd

Woensdag 6 december  wordt de ALV gehouden in de kantine van DZOH. Aanvang 19.30. De financiële stukken kunnen worden opgevraagd bij Warner Jager. De andere stukken zijn hieronder bijgevoegd. In het Huishoudelijk Reglement zijn de veranderingen in geel aangegeven. De in rood aangegeven stukken worden dit jaar verwijderd.

Bijlagen
Notulen ALV 14-12-2016
Volmacht ALV 2017
HHR 2017
Agenda ALV 2017 (1)
Jaarverslag DZOH 2016-2017
Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu