Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Gevonden kleding en voorwerpen

Gaandeweg het seizoen is er regelmatig iets blijven liggen na trainingen en wedstrijden. Jassen, schoenen, scheenbeschermers etc. Na 23 juni, het laatste toernooi bij DZOH, wordt alles opgeruimd. Mist u iets, dan kunt u op dinsdag- of donderdagavond na 18.00 uur kijken of het gevonden is.

Het voetbalsprookje van JO11-1

Er wordt gezegd, dat aan alle sprookjes een einde komt. Dat gezegde lijkt echter niet op te gaan voor het ongetwijfeld meest succesvolle DZOH team (qua winstpercentage) in deze jaargang: JO11-1.

Lees verder

Gratis consumptie voor deelnemers DZOH aan Rietplasloop

Op zondag 03 juni zullen veel DZOH-leden weer deelnemen aan de jaarlijkse Rietplasloop. Onze hoofdsponsor Oldenburger|Fritom biedt alle DZOH-leden die met hun startnummer naar de kantine komen zondag een gratis consumptie aan! De kantine is vanaf 10.30 uur geopend; aarzel dus niet en kom zondag na het lopen nog even langs. Ook wanneer je niet gelopen hebt, ben je natuurlijk van harte welkom. Er is vanzelfsprekend ook mogelijkheid tot omkleden/douchen.

Rabobank Clubkas campagne

De Rabobank Emmen-Coevorden stelt uit haar Coöperatief Dividend middels de Clubkas Campagne € 100.000 beschikbaar voor de clubkassen van verenigingen en stichtingen in het werkgebied. Onze vereniging heeft zich ook aangemeld. Samen met 199 andere verenigingen en stichtingen uit onze omgeving nemen wij deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Vanaf donderdag 31 mei valt bij de leden van de Rabobank Emmen-Coevorden een stembiljet op de deurmat met een unieke stemcode. Hiermee kan ieder lid 3 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Wij hopen dat onze DZOH-leden die ook lid zijn van de Rabobank hun stem uitbrengen op onze vereniging. Namens het bestuur, Henk Middeljans

BIJ-SIB: 3-gangenmenu aanbieding voor leden

Voor leden van DZOH (op vertoon van ledenpas) biedt restaurant "BIJ SIB" een 3-gangenmenu aan voor €19,50 pp. Deze aanbieding is gelding in mei en juni.

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu