Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Schoentje zetten voor JO9 en de Puppy’s

Vrijdag 1 december a.s. kunnen de kinderen van de JO9 en de Puppy’s weer hun schoentje komen zetten bij DZOH. We hebben gisteren een bericht hierover ontvangen uit Spanje, een aantal Pieten zullen naar DZOH komen en alle lieve DZOH spelertjes verrassen met een gevulde schoen en een bezoek op zaterdag 2 december tussen 10 en 12 uur.
De kinderen kunnen hun schoentje komen zetten op vrijdag 1 december a.s. in de Business Club op de bovenverdieping bij DZOH. Tussen 18.00 en 18.30 uur kunnen de spelertjes van de teams Bayern München, Chelsea, FC Barcelona, Juventus, Paris St. Germain, Real Madrid en de Puppy’s hun schoentje zetten. Tussen 18.30 en 19.00 uur zijn de spelertjes van de JO9-1 tot en met de JO9-6 aan de beurt om hun schoentje te komen zetten.
In de postvakjes in de EHBO-ruimte liggen de kleurplaten klaar voor alle kinderen. De ingekleurde kleurplaat kan worden meegenomen in het schoentje. De Pieten zoeken de mooiste kleurplaten uit en er zijn een paar leuke prijsjes beschikbaar voor de winnaars.
De schoentjes kunnen de volgende ochtend 2 december a.s. worden opgehaald tussen 09.00 en 12.00 uur boven in de Business Club.
Sint en de Pieten hopen op heel veel schoentjes!

DZOH feliciteert 100-jarige OldenburgerlFritom

Vrijdag 17 november a.s. viert onze hoofdsponsor OldenburgerlFritom haar 100 jarig bestaan. Een ‘koninklijke’ prestatie waar het bestuur van DZOH, namens alle betrokkenen bij DZOH, directie en alle medewerkers van harte feliciteert. Komende vrijdag zal een afvaardiging van het bestuur de felicitaties ook nog een keer persoonlijk overbrengen. Onze felicitaties zullen wij ondersteunen door het doen van een donatie aan Stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt dat kinderen die in armoede opgroeien ook af en toe een feestje kunnen vieren. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid doen wij als DZOH jaarlijks een donatie aan goede doelen en zijn wij dan ook oprecht content dat wij op deze wijze een ’cadeau’ kunnen geven aan onze hoofdsponsor. Rest ons nog directie en medewerkers van OldenburgerlFritom veel succes toe te wensen de volgende 100 jaar!

DZOH Voetbalquiz - 27 januari a.s. - kantine DZOH

Zaterdagavond 27 januari 2018 is het weer zover. Dan zal voor de 8ste keer de DZOH voetbalquiz plaats vinden. Georganiseerd door Bert en Rieks. Ook deze keer vele vragen uit het verleden en het hedendaagse voetbal. De DZOH voetbalquiz, gegarandeerd een gezellige voetbalavond. Er is plaats voor 30 koppels. Aanvang is 20.00, kantine open om 1930. Dus wil jij erbij zijn geef je dan snel op via a.vanderkaap@ziggo.nl.

Voetballen / trainen in de winter

Ondanks dat het nu regelmatig koud is zie ik nog steeds spelers trainen in een korte broek en met een shirt met korte mouwen. Sterker nog: Ik zie zelfs spelers in de korte broek op de fiets naar de training komen. Dit is niet verstandig en vraagt om blessures. Voor een voetballer betekent de herfst- en winterperiode niet alleen koude temperaturen maar ook  blootstelling aan wind en regen. De koude en warmte hebben een belangrijke impact op de werking van ons lichaam. Het lichaam moet er namelijk steeds voor zorgen dat er een constante temperatuur is. Goede kleding kan hierbij helpen. Het is dan ook belangrijk dat je je kleedt naar de weersomstandigheden. Dus nooit teveel en nooit te weinig. Wanneer we ons teveel aankleden produceert ons lichaam zweet, dit heeft tot gevolg dat onze kleding nat wordt en koud zal aanvoelen. Trainen met een lange broek is noodzakelijk wanneer de temperaturen minder dan 10°C. is. Denk er ook aan dat je bij kou je hoofd en handen bedekt.
Jan Tjapkes, Verzorger 1e elftal

Presentatiegids 2017-2018

Vorig seizoen is er helaas geen presentatiegids uitgebracht. Daarom zijn wij extra verheugd met de nieuwe Presentatiegids 2017/2018. De gids ligt klaar in het wedstrijdsecretariaat en kan zaterdagochtend (4 november) tussen 08:30 en 13:00 worden afgehaald door de leider/trainer van het Team. Per team zal er dan een tasje klaar staan met de presentatiegidsen en de nieuwe ledenpassen.
Bij het vertonen van de ledenpas kun je gratis toegang krijgen bij thuiswedstrijden van het 1e elftal en korting bij Sponsoren van DZOH!  De sponsoren die meedoen kun je vinden op de achterkant van het pasje.
Indien er al ideeen zijn voor de nieuwe Presentatiegids 2018/2019 of willen jullie een stukje aanleveren, dan kan dat via mailadres berrykolmer@dzoh.nl.
De Redactie: Joost Aasman, Dennis Akker, Elwin Arends, Dennis Hummel en Berry Kolmer

Copyright © 2017 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu