Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

18e editie Mandarijnenactie op dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 is er weer de traditionele mandarijnenactie! Alle spelers van DZOH JO-11 tot en met JO-19 gaan ’s avonds weer op pad om mandarijnen te verkopen. Inmiddels is het al weer de 18e editie van deze succesvolle actie zo vlak voor Sint Maarten. Ook dit jaar wordt deze actie uitgevoerd in samenwerking met groente- en fruitshop Jan Fidder uit de Rietlanden. We rekenen op veel enthousiaste ‘verkopers’ maar ook begeleiders. Aarzel niet en meld je aan via je leider/trainer. Hij of zij heeft de inschrijfformulieren per team. Lees ook de bijlage hieronder. Hierin staan o.a. de tijschema's en de spelregels.

Bijlagen
mandarijnenactie 2018

Aangepaste trainingen i.v.m. vervangen kunstgrasveld

Zoals inmiddels bij de meesten van jullie bekend wordt komende week een aanvang gemaakt met de vervanging en verplaatsing van het kunstgasveld bij DZOH. Onder < LEES VERDER> een overzicht van de wijzigingen.

Lees verder

Week van de scheidsrechter

In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.
Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!
Namens DZOH en in samenwerking met één van onze sponsoren, Gebr. Lambers b.v., bieden we op 6 oktober alle scheidsrechters die dan bij DZOH een wedstrijd fluiten tevens een kleine attentie aan als dank voor hun inzet. Deze attentie is op te halen bij het wedstrijdsecretariaat.
Monique Gooijer, bestuurder Verenigingszaken

Wijziging Bestuur DZOH

Recentelijk heeft Johan Keen zijn bestuursfunctie Voetbalzaken neergelegd. Henk Middeljans en Rinze Savenije nemen tijdelijk de honneurs waar. Warner Jager neemt daardoor tijdelijk de taken van bestuurder Kantinezaken op zich. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Teamfoto's

Voor de teams die nog niet zijn gefotografeerd: Donderdag 27 september tussen 18.30 uur en 19.30 uur is Norman Hess aanwezig op het hoofdveld bij
DZOH om teamfoto's te maken.

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu