Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Hoofdsponsor Oldenburger|Fritom Koninklijk onderscheiden

Op vrijdag 12 januari hebben Johan Keen en Jeroen Hidding namens het bestuur van DZOH de nieuwjaarsreceptie van hoofdsponsor Oldenburger|Fritom bijgewoond. Dit jaar werd er echter niet alleen een toost uitgebracht op het nieuwe jaar, de receptie stond ook in het teken van een zeer bijzondere aangelegenheid. Na een korte toespraak van algemeen directeur René Dale en een inspirerende presentatie over o.a. doorzettingsvermogen in het bedrijfsleven wanneer alles tegenzit, werd duidelijk wat deze nieuwjaarsreceptie een zo bijzonder karakter zou geven:
De Commissaris van de Koning in Groningen, Dhr Paas, reikte namens Zijne Majesteit de Koning het predicaat ‘Hofleverancier’ uit aan Oldenburger|Fritom. Oldenburger|Fritom mag  voor een periode van 25 jaar het Koninklijk Wapen voeren, met de toevoeging “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Daarna kan bestendiging worden aangevraagd voor een volgende periode van 25 jaar. Dit bijzondere recht kan worden toegekend aan ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in hun regio en minimaal honderd jaar bestaan. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, solidariteit en continuïteit. Op dit moment zijn circa 450 bedrijven gerechtigd tot het voeren van dit predicaat.
Het bestuur van DZOH feliciteert hoofdsponsor Oldenburger|Fritom van harte met deze prachtige blijk van waardering. DZOH is trots op de samenwerking met de hoofdsponsor en is dan ook zeer verheugd te kunnen mededelen dat het contract met Oldenburger|Fritom tot grote tevredenheid van beide partijen is verlengd tot en met het seizoen 2023-2024.
In dit geval kan ik niet anders dan besluiten met het volgende motto: DZOH en Oldenburger|Fritom; Samen trefzeker!
Jeroen Hidding, Secretaris DZOH
(Op de foto vlnr: Burgemeester Veendam, Dhr Sipke Swierstra, algemeen directeur Oldenburger|Fritom, Dhr René Dale en Commissaris van de Koning, Dhr René Paas)

In memoriam Koop Groen

Vrijdag 12 januari jl. is onverwacht oud speler, grensrechter van het 1e en trouwe supporter Koop Groen op 64 jarige leeftijd overleden. Koop was één van de initiatiefnemers van de afscheiding van VV Bargeres waardoor DZOH is opgericht in 1985. Vorige week heb ik nog gesproken met Bea, zijn vrouw. We wilden graag met haar en haar man Koop een interview voor de presentatiegids van DZOH over de eerste jaren van DZOH vanuit hun beleving. Bea gaf aan graag mee te willen werken en zou Koop daarvoor ook warm maken. Dit zal niet meer gaan. Ook sprak Bea over hun toekomstplannen. Koop zou nog een kleine 2 jaar moeten werken en zij nog iets langer. Daarna wilde ze gaan reizen wat ze altijd al graag deden. Ik wil hier Bea en de beide kinderen en hun kleinkinderen dan ook namens iedere betrokkene van DZOH heel veel sterkte wensen. We zullen je missen Koop: ‘ruwe bolster blanke pit’.
De rouwkaart is hieronder de downloaden.

Bijlagen
rouwkaart-KoopGroen

Nieuwjaarsspeech Rinze Savenije

HIeronder staat de nieuwjaarsspeech van Rinze Savenije, voorzitter van DZOH.

Bijlagen
nieuwjaarsspeech Rinze januari 2018

Martin Drent blijft bij DZOH!

Het bestuur van DZOH is blij en trots u te kunnen mededelen dat Martin Drent ook komend seizoen hoofdtrainer van DZOH zal zijn. Nadat aan het eind van seizoen 2016-2017 afscheid werd genomen van een aantal belangrijke DZOH-routiniers, werkt Martin momenteel met de jongste selectie ooit in de DZOH-geschiedenis. U en wij zien en merken dat ook nu, de mens en trainer Martin Drent goed bij deze spelersgroep en hun overige begeleiding, alsmede bij DZOH past. Ook Martin heeft aangegeven het erg naar zijn zin te hebben bij onze mooie club. Alle reden om het contract met een seizoen te verlengen.
Wij wensen Martin, de staf en natuurlijk de spelersgroep, veel succes en plezier met de rest van het huidige seizoen én met het seizoen dat voor ons ligt.
Namens het bestuur van DZOH, Johan Keen, Bestuurder Voetbalzaken

DZOH behaalt tweede plaats Fair Play

Valther Boys is tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. De prijs werd dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD uitgereikt door Henk de Haan, oud-voetballer, scheidsrechter en entertainer. Zaterdag tweedeklasser DZOH eindigde op een prima tweede plaats en zondag derdeklasser Twedo werd verdienstelijk derde.
Met het jaarlijks uitreiken van de Fair Play prijs wil HZOD het belang van sportiviteit & respect benadrukken. Jaarlijks wordt de prijs in de zeven scheidsrechtersregio’s van het district Noord van de KNVB uitgereikt. Alle gele en rode kaarten en overige strafzaken worden in de beoordeling meegenomen. Het bestuur van DZOH is trots op deze prestatie en wil dan ook alle spelende leden hiervoor bedanken.

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu