Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Vrijwilligersavond donderdag 20 december a.s.

De jaarlijkse vrijwilligersavond vindt dit jaar plaats op donderdag 20 december a.s. Alle vrijwilligers van DZOH worden bij deze uitgenodigd om, onder het genot van een hapje, drankje en een winters buffet, de jaarlijkse kerstattentie op te komen halen in de kantine. Jullie zijn van harte welkom van 17:00-21:00. Omdat we graag willen weten met hoeveel we gaan eten graag van te voren even aanmelden via moniquegooijer@dzoh.nl. Mocht je om wat voor reden niet in de mogelijkheid zijn om je attentie op te komen halen, kun je dat natuurlijk ook iemand anders voor je laten doen. Tot 20 december a.s.!
Het bestuur

Woensdag 5 December geen training

Op pakjesavond, woensdag 5 december, kan er niet worden getraind. Dit i.v.m. het vervangen van de veldverlichting op veld 4. Deze werkzaamheden nemen 2 dagen in beslag. Donderdag 6 december kan er weer getraind worden vanaf de normale tijd. Iedereen dient wel de tijden aan te houden volgens het trainingsschema op de site (zie "Schema's  - Trainingen").

Kerstklaverjassen zaterdag 22 december

Zaterdag 22 december is er weer kerstklaverjassen in de kantine. Aanvang 13.00. De kantine opent om 12:30. Inschrijven bij Henk Hummel, email hhummel@home.nl, of sms/whatsapp 0641337270. Er geldt geen inschrijfgeld.

Nieuw tijdschema foto's voetbalplaatjesalbum

Vanwege wedstrijdwijzigingen is er een nieuw tijdschema voor het maken van de foto’s van het voetbalplaatjesalbum. In de bijlage, onder dit artikel te downloaden op de site, staan de tijden aangegeven waarop de spelers in het DZOH thuistenue worden verwacht bij kleedkamer 7. Het eerder gepubliceerde schema is dus niet meer geldend.

Op 1 en 8 december worden de ruim 700 foto’s voor het Jumbo-DZOH verzamelalbum gemaakt. De zeer strakke tijdsplanning (zie schema) en de akkoord verklaring zijn bijgevoegd. Deze actie vraagt veel inzet van het bestuur, vrijwilligers maar ook van ouders én spelers. Wij hebben voor elk team slechts één kans om de juiste foto’s te maken. Wij vragen dan ook aan iedereen om zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen zodat alles soepel verloopt!

Graag daarbij jullie aandacht voor de volgende zaken:

-          De ondertekende akkoord verklaringen (zie formulier toestemming) van het volledige team moeten vóór 1 december  ingeleverd zijn. Dit kan via mail: moniquegooijer@dzoh.nl of op dinsdag en donderdag van 19.00 -20.00 uur op het wedstrijdsecretariaat. Geen correcte akkoord verklaring betekent géén foto!! Spelers van 16 jaar of ouder mogen zelf tekenen maar voor jongere spelers tekent de ouder of verzorger.

-          Op de dag dat de foto’s van jouw team worden gemaakt (zie bijgevoegde schema) dient het complete team op de aangegeven tijd aangekleed klaar te staan bij kleedkamer 7!

Omkleden kan in de kleedkamer die voor de wedstrijd is toegewezen. De kledingeisen voor dit officiële album zijn zeer strikt. Let er hierbij op dat:

o   Het hele team het officiële thuistenue inclusief sokken en voetbalschoenen draagt; dit geldt ook voor de keeper!

o   De trainers/leiders, die op de teamfoto willen staan, de DZOH jas dragen. Trainers/leiders die nog geen jas hebben kunnen deze aanstaande dinsdag en donderdag van 19.00 -20.00 uur ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.

 

Ook hier geldt dat wanneer de kleding niet voldoet de foto niet genomen wordt. Wij rekenen op jullie maximale inzet zodat we snel en vlotjes iedereen op de foto kunnen zetten!

Bijlagen
planning teams 271118 (1)
Toestemming lijst

Trainen kan weer bij DZOH

Wij hebben bericht gehad van de firma Sweco dat het kunstgras weer kan worden gebruikt voor de trainingen vanaf maandag 26 november. De doelen en cornervlaggen worden eind deze week geplaatst. De losse doelen mogen ook weer gebruikt worden, maar deze moeten worden getild en mogen niet over het veld worden gesleept. De trainingen zijn weer volgens het normale schema (zie Schema's - Trainingen in het hoofdmenu op de site).
Gert Horstmann, bestuurslid accommodatie

Copyright © 2018 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu