Menu
HomeTeamsSchema'sClubinfoLid wordenSponsorenContact redactie zoeken

Excelsior - Emmen live in de kantine

In deze periode rond Valentijnsdag is het natuurlijk de bedoeling dat je je liefde voor je favoriete voetbalclub duidelijk maakt. Maar... voor een keer gaan wij als Supportersvereniging vreemd en betuigen we ook liefde aan die andere mooie club uit Emmen. Op zondag 17 februari gaat de kantine van DZOH open en wordt de wedstrijd Excelsior - FC Emmen live uitgezonden. De wedstrijd begint om 14.30 uur, de kantine gaat een uur voor aanvang open. Komt allen!
De supportersvereniging

Kantine ook open bij algehele afgelastingen

Ondanks afgelastingen is de kantine zaterdag gewoon open open van 13.00 uur t/m 17.00 uur. De liefhebbers kunnen dan kaarten of darten, maar ook gewoon even lekker bijpraten. In het algemeen geldt dat bij algehele afgelastingen de kantine altijd open is van 13.00u t/m 17.00u.
Het bestuur

Herinnering: Voetbalquiz 2019

Ook in 2019 is er weer een DZOH voetbalquiz en wel op zaterdag 16 februari, aanvang 20.00. Geef je op per koppel en mail naar a.vanderkaap@ziggo.nl.

Sportverkiezing gemeente Emmen

Afgelopen zaterdagavond vond de 18e editie van de sportverkiezing gemeente Emmen plaats. DZOH vrijwilliger Peter Roos was genomineerd voor sportvrijwilliger van het jaar 2019. Een mooie waardering voor zijn jarenlange inzet binnen de vereniging! Peter werd, omgeven door zware concurrentie, helaas niet verkozen tot sportvrijwilliger van het jaar. Het mocht de pret niet drukken. Met een beker, bos bloemen en de uitgesproken waardering voor zijn inzet keerde hij zeer tevreden huiswaarts. 

Kunstgras en sneeuw

De trainingen zijn net weer begonnen en de winter doet zijn intrede. Als er sneeuw op ligt, mag het kustgrasveld niet worden betreden. Dus, niet voetballen en trainen!

Copyright © 2019 DZOH.nl. Vragen, opmerkingen? Neem contact op met de redactie.
Sluit Menu